Цінності Заходу – сатанізм в чистому виглядi

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 17 сер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не бажаю вам отакого життя.
    Кожен день бачити біль своєї дитини і не могти їй зарадити.
    Хоч ви й нелюд,але все ж не бажаю.

• Подобається Подобається x 4
  2. Romko

Тому що є батьки,які просто відмовляються від своїх хворих дітей,бо ті заважають їм жити.
    А інші до останнього боряться за їх порятунок.

• Подобається Подобається x 3
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Щось би вам розказала, хто були ті, що мародерствували, але не хочеться навіть часу тратити щоби щось вам розказувати.

А кому були потрібні ржаві цвяхи? :mocking:

Нагадався анекдот.
    - Петька, тут темно, как в негра в жо.е.
    -Да, да, Василий Иванович, вьі всюду побывали. Вы всё знаете! :haha:

Ми комплекси мали в СССРії. А тут живемо, як нормальні люди. Але кому то я щось доказую? Подайте собі руку з маскалями. Вони теж "Піндосію" на дух не переносять.

Вже багато у вас награбували? ;) А високий рівень життя є там, де люди працюють багато, а низький - там, де робити взагалі не хочутьт, а кричать, що треба багатим ( читай працюючим ) ділитися. Приклад тому - Дітройт.

То утопія, щоби всі жили по рівню США. Щоби так жити, треба з вісім-п"ять поколінь, щоби тяжко гарували перше, як тут гарували.

Наші імігранти, які дбають - ті мають. Бо тут є всі можливості. А котрі лежани, то вони і в Америці лежани і ніц доробитися не можуть, а тільки завидують. Працювати треба, а не завидувати і причини придумувати.

Як в Америці розлетяться, то вже нігде не буде що збирати.

В Україні свої грабують так, що придуманий вами грабунок з Америки, то є дєцкій лєпєт. Чи ви думали, що якщо американські підприємці інвестують, то вони то будуть комусь робити за красівиє глазкі?

Щось то ніяк не в"яжеться з тим, що ви самі і написали.

То тут таку чесність описали, то кажете, що люди наживаються на чужому горі. о_О Нєстиковочка, таваріщь. ;)

4. Romko

Таварісчь не розуміє очевидного
    слово “чума” найкраще характеризує сучасний стан України

• Подобається Подобається x 1
  5. kym

kym Well-Known Member

Вони у вас і звлишились..... вам тільки здається що ви їх позбулись. Росія нічим не відрізняється від Америки, а Америка від Росії, всі вони хочуть жити за рахунок чужих ресурсів і не важно чи то Африка чим то Україна. І українцю однакоо зле буде чи його грабувати буде Америка чи Росія.
    Якщо вам невідомі нові методи грабунку то я вам на пальцях поясню.
    Пральний порошок. Було на Україні пару заводів,які випускали пральний порошок і було два содових завода в Луганську і Криму, які робили сировину для виготовлення порошку. ціна на порошок була бросова. Були робочі місця.Всі податки від виробництва і продажу прального порошку попадали в казну України. За ті податки утримували медицину освіту армію і інші державні речі. В якийсь момент появились "західні цінності" у вигляді американської транснаціональної компанії Проктел і Гембл. Завезли свій порошок, спочатку добрий. потім з допомогою продажних чиновників викупрвують за дрібні гроші содові заводи. В Луганську закривають завод - людей на вулицю, а сировину (соду) перестають продавати іншим заводам які порошок роблять. Таким чином "західні цінності" стають монополістами і піднімають ціну на порошок вищу ніж у Європі і Америці. Прибуток від продажу законним методом вивозять в Америку- сплачують там податки і наші імігранти мають нормальне життя. Україні залишається приблизно 30% від тих податків які були і відповідно казні бракує грошей на медицину і наш Ромко не може вилікувати свою дитину і іде жебрати до "західних цінностей" І "західні цінності" з барського плеча вертають йому частину вкрадених у нього грошей, а наш Ромко щей хвалить їх за це.
    Це так примітивно проста схема - бо складніші напевно вам не зрозуміти, я уже не говорю про просте друкування федеральним резервом папірців під назвою долар

Селянин в Африці працює більше ніж ви у пару раз - тільки ніколи не доробиться бо система грабунку побудована так що скільки б ти не працював все у тебе викачають через ціни, кредити і інші хитопридумані економічні речі. А селянин у Америці доробиться бо виставляє ціни які грабують селянина в Африці. І селянину в Америці сприяє в тому Американська влада. А африканська влада не може помогти свому селянину бо не має такого військового флоту як американська. От така то насправді правда про ті "західні цінності"
    Ви самі підтверджуєте те що я розписав.... тільки не розумієте звідки ноги ростуть. Не трба нам тих інвестицій..... у нас вистарчає ресурсу щоб самим себе інвестувати, але невигідно "західним цінностям" щоб ми самі себе інвестували от і створюють всякі ВТО і інші міжнародні структури, щоб узаконити грабунок

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Рагульйо детектед...
    Нiмецька Шпаркасса, примiром, iснуе з 1778 року, i революцii, кiпри i iпотеки мае в дупi.
    А ви тримайте свою зарплату в промiнвесткредитсибiр-банку, i памятай що мати роблять з тебе кацапа, село.

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Дякую, що просвітили. Бо я і не знала. :mocking: І щоби я без вас робила? :crazy:

Та нащо? Я і так знаю, що вам, як і мацкалям, в голові тільки те, що Америка вас грабує, а те, що

ви і не признаєте, хоча і добре знаєте про то, але про то признати, то треба підтвердити ту приказку: "Чого дурні? - Бо бідні! А чого бідні? - Бо дурні?"

Йой, а я не знала, що ми маємо тут нормальне життя через порошок вироблений в Луганську. Я, наївна, думала, що то тому, що ми чесно працюємо, нас не грабує ні держава, ні рекет, якщо маємо свої бізнеси. :crazy:

Таде там мені і мені подібним тупим зрозуміти?! То тільки доступне таким світлим умам, як ви. ;) Мені тільки не зрозуміло, "чого ви такі бідні, як ви такі мудрі"? (с) Чого не проженете тих американських імперіялістів-монополістів, які до вас так підло вдерлися, і самі не закотите рукави і не почнете працювати, замість тріпологією займатися? Га? (с) Думаю, що останній короткий перл здогадуєтеся кому належить? ;) Такий самий, як каже Ромко, патрійота, як і ви. ;)

Ой! Єто такой новий анекдот ? :mocking: Про селянина в Африці тяжко працюючого. :) Ми тут бачимо, які вони "важкопрацюючі". :)))

Ну і? За чим справа? Вас вже хтось віроломно захопив і у примусовому порядку інвестує? Чого не використовуєте той ресурс, щоби самим себе інвестувати?

Ех, куме, куме! Гляньте хто вам за ці дописи плюсує і може тоді побачите і зрозумієте

• Подобається Подобається x 2
  8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну тут зерно правды есть, знаменитый план Маршала, по которому Америка помогала в частности валютой странам Европы, одним из интересных фортелей был вброс не обеспеченных золотом - напечатанных специально для Европы долларов, по этому поводу интересные скандалы были ...
    в Америке "европейские" доллары в значительных масштабах - не потратить, прилетит госдеп и будет руки заламывать, поэтому все постсоветские олигархи в штаты не сильно рвутся ... так что все написанное kymом - правда, (имхо), мир не изменился существенно со времен темных веков, кто сильный тот и диктует свои правила, возьмем любую войну пиндосов, в конце концов окажется, что в итоге некая корпорация начинает доить ресурсы уничтоженной страны ...

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

когда пишутся здравые вещи и Вам плюсуют ... а про африканцев, африканцы в штатах и в Африке - это совершенно разные африканцы ....

• Подобається Подобається x 2
  9. Bambook

Bambook Persona non grata

Те саме можна сказати про росіян у Пітері та в Миколаєві ;)

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

сказать можно что угодно

11. Bambook

Bambook Persona non grata

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Олю, а чого ви його кум називаєте? Якщо читати нік латинкою, то це Ким, якщо кирилицею, то це Кут.
    А щодо плюсуючих, то вони такі самі комуняки як Ким. Останній навіть їх переплюнув. На какаві він так з Богом воював що найбільш войовничі атеїсти совка йому б позаздрили.
    Якщо ви ще памятаєте передовиці газети Правда, то ви знаєте звідки в Кима ноги ростуть. Вірний марксист-ленінець!

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Хто на що вчився, Ромку. Он Василь дві вищі партійні школи закінчив, але йому з комуністичною пропагандою ще далеко до Кима.

13. yasam

yasam Well-Known Member

бачу вас в бурсітєті вчили "латинку", латиною ж буде кім

14. Romko

Все зрозуміло.

15. yasam

yasam Well-Known Member

а українською буде кім, шо не ясно.

16. Romko

Абревіатура ясна...

17. yasam

yasam Well-Known Member

перекладаєтеся без проблем

18. Romko

комуністичний інтернаціонал молоді.:dntknw:
    я ж колись вчив іноземну...

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ще імя видатного діяча міжнародного комуністичного руху. Таваріщь Кім Ір Сен.

20. yasam

yasam Well-Known Member

нарешті

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)