Цінності Заходу – сатанізм в чистому виглядi

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 17 сер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Ви так і не зрозуміли що не треба нам що нас хтось про щось питав.... ми самі можем запитати єаропейців нафіга ви нам гоміків сунете і взагалі фафік на ваші блискучі з верху, але гнилі з середини цінності.... якщо ви мені хочете сказати що французький міліардер не відкупиться з допомогою адвокатів від суду то ви тоді взагплі не розумієте реалій життя ні на Україні ні ніде інше у світі, а живете якимись химерами

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Куме...запхайте Ви в дупу свої постсовдепівські цінності.
    В світі ілюзій живете саме ви.
    І від реального він дуже далекий.
    Ось він...реальний...

---------- Додано в 01:50 ---------- Попередній допис був написаний в 01:26 ----------

Я ніколи собі не зможу простити,що понадіявся на ту "медицину" і ту "державу".

• Подобається Подобається x 3
  3. kym

kym Well-Known Member

Ви постсовдепом називаете колядки , щедрівки, доброту, душевність і інші чесноти, які відрізняють українців від решти світу...... дуже файно. Якщо не можете самі дати ради то не виніть державу.... вона вам нічого не винна- це ви винні державі

4. coolzak

coolzak Well-Known Member

Доброта і душевність не є виключно українською чеснотою.Коли тут потоп залив даунтаун то щоб помогти людям пр йшло стільки волонтерів що мусіли відпраляти назад.кількість доброчинних фондів що існують на пожертви величезна, тіж донори в Канаді всі волонтери і не мають ні відгулів ні грошей за то.Не мають на жаль українці ніяких спеціальних чеснот які би виділчли їх від мешканців заходу.

• Подобається Подобається x 6
  5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Обмежений чоловік, і дискутувати не варто. Як сліпий, тупо не бачить ментальності Заходу та рагулізму і запрограмованної вічної поразковості українців. Засукайте рукава і далі будуйте "молоду" державу, урканійці. )

---------- Додано в 07:02 ---------- Попередній допис був написаний в 06:52 ----------

І знову колчак майже слово в слово мої думки "краде"...
    Кум просто тупо не вдупляється і плутає банальні поняття, надіюсь від незнання. На Заході тебе на поріг своєї хати так просто не пустять, зато як біда боронь Боже - допоможуть перші. В нас же всі куми і радо пускають в хату вилакати фляшку, нє - три фляшки горівки! Це він називає добротою, відкритістю і душевністю... Зато як біда - мури, фальш і інваліди на вулиці.
    Кум чудовий електорат для лапші на вуха про молоду перспективну державу. )

• Подобається Подобається x 3
  6. Romko

Яку державу,Куме?
    І хто скаже, що вона суверенна? Хто скаже що вона незалежна? Хто скаже, що вона демократична? Хто скаже, що вона соціальна? Хто скаже, що вона правова? Це просто слова на папері... папір все стерпить.
    І про виживання...
    Тут,людина ще може вижити,поки ходить...
    Це питання мучить мене дуже давно, але з особливою гостротою постало саме зараз, коли моя дитина втратила останній шанс на порятунок в Німеччині і ми повернулись в український ліс, в звичну безнадію. Але тема не лише про мене і мою дитину. Ми не одні такі, що ховаються в лісі, по пустирях, наодинці зі своєю бідою, непотрібні нікому в тому світі і тому суспільстві. І виходу немає.

Дитячі будинки для неповносправних? Дуже рідко хтось цікавиться, що насправді відбувається там. Дуже багато статей на цю тему, але факт лишається фактом - це концтабори. Часом нагора випливають факти нелюдського поводження з обділеними долею дітьми. Хоча, всюди є жертовні, милосердні люди, які, як можуть, намагаються зробити життя тих дітей, життям, а не існуванням. Але, як їх небагато і, як мало вони можуть зробити без підтримки держави. В сусідній Польщі, де ми возили дитину на обстеження, багато шкіл, захоронок для дітей з розумовими і фізичними вадами, де можна спокійно залишити дитину і не боятись забрати її покаліченою, побитою, заколеною до рослинного стану. Що цікаво, всюди там, цими дітьми опікуються монахині і монахи. В нас, здебільшого, вони лише моляться Богу.
    Звичайно, є прецеденти
    http://youtu.be/j1KaLMty7aw
    Але це, радше виняток, який підкреслює правило.
    А правило тут одне: йде планомірний геноцид.
    До того ж, це надто ласий шматок пирога, який не оминуть обсісти гнійні мухи - чиновники всіх рівнів.

Скільки ще треба смертей,принижень,людських страждань,сліз,крові,щоб Господь зглянувся на українців?
    Але...Бог краще знає,що кому потрібно.
    І слова - всяка влада від Бога - не пусті слова.
    А ще...люди виживають наперекір отій дИржаві.
    Незахищені жодними законами...жодною конституцією,полишені самі на себе.
    І справа не в мені,що давно за бортом тої дИржави і суспільства.
    За бортом ми всі. Просто не всі ще це відчули на власній шкурі....

---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 08:46 ----------

Від боротьби я став горбатим і беззубим,
    Люблю і виживаю напівсерця.
    Мій прапорець з надломленим тризубом
    Як змій повітряний через кордони рветься

По їхній квоті,я - не патріот
    На щастя теж не визначили квоти
    Я єсть ніхто.Тому що я народ.
    Чи бидло для ненецьких патріотів.

І я стою по вуха у багні
    Земне тяжіння - це лише причина
    - Ти ще не вмер? - нашіптує мені
    З вірйовкою солодка батьківщина...

О.Смик

Останнє редагування: 2 вер 2013
    • Подобається Подобається x 4
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Таваріщь Кім, про які це такі чесноти українців ви говорите? Жив я в Україні за совка і щось їх не бачив. Навпаки, один одного на кожному кроці старались обєгорити. Зараз кажуть ситуація в 100 разів гірша. Англійці не є дуже сентиментальними але як треба то допоможуть в біді як можуть. Одна смішна деталь в відповідь на ваші слова: на днях сусід постукав в двері і приніс риби бо був на рибалці.
    А колядки? Ще місяць-два і вони будуть звучати скрізь - в магазинах, на площах і в інших публічних місцях.

• Подобається Подобається x 5
  8. Оля

Оля Старожилка форуму

Та в Україні то такі стереотипи про тутешнє життя. :) Коли я тільки приїхала до Америки і купила не дуже нову машину і мала проблему з колесом на дорозі, то мало не кожна машина тормозила і пропонували свою допомогу. А одна жінка ( до речі, чорна) затормозила такою самою машиною і дала мені свою запаску, яку поставити допомогли інші шофери-мужчини і довела мене до місця, де я жила і нічого не хотіла взяти за допомогу. Я їй, правда, подарувала насилу якусь українську статуетку. А в Україні ще перед виїздом, як я одного разу міняла колесо на дорозі між Щирцем і Пустомитами, то хіба хлопи приторможували і приставали з непристойними натяками, а колесо поміняти так ніхто і не допоміг. :sad: І от та балаканина про байдужість тут один до одного, то хіба стосується, що ніхто не пхає свого носа в твоє приватне життя і насильно не старається бути тобі милим, тобто ніхто не лізе тобі в душу і свою не виливає, але і не ворогують, щоби як в нас - за межу, за кури в городі. А як приходить якась біда, то тут, навпаки, люди більш відзивчиві, ніж в Україні. Нема того, що "моя хата скраю".

• Подобається Подобається x 5
  9. Romko

Тисяч двадцять євро,з зібраними нами на обстеження в Німеччині тридцяти трьох тисяч,були зібрані в США.
    Простими американцями,білими,чорношкірими,червоношкірими,жовтошкірими.
    Яких до глибини душі вразило почуте про мою дитину.
    Які сповідують "сатанинські цінності"

10. yasam

yasam Well-Known Member

Шановне панство, з ваших слів виходить, що зезе правий - Львів і галичина колиска рогулізму?

11. Romko

Це львівський форум.
    Більшість форумлян - львів'яни.
    Зезе відверто харкнув на мене,на Мартіні,на Миха,на Іспанку,на більшість присутніх тут людей.
    Ви запитуєтесь,чи правильно він харкнув?

• Подобається Подобається x 1
  12. yasam

yasam Well-Known Member

На маю думку він висловив несуразні нісенітниці, але дописи вище вашого ці нісенітниці частково одобряють. Думаю, він добився від форумчан тієї реакції, якої хотів.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

НАЦІОНАЛІЗМ смердячий.

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

Головне кватирки щільно закрити, аби дух не вивітрився... Правда дух буде очі різати, але нацятам до смороду не звикати...

14. yasam

yasam Well-Known Member

Вам свобода навязує свою думку, не дозволяють влаштуватися на роботу без партбілета свободи? Хватить обманювати.

15. VasMT

:)))
    Ржу, не можу, з цих зацофаних нациків...
    Знову їм їхня екселенція Адік потрібен. Самі не варті нічого. Все їм хтось зробити мусить, а вони потім ще й клясти його будуть у віках... :)))

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Зезе і є той рагуль, яким обзиває інших. :) Бо йому на Заході сподобалося не те, що люди відзивчиві, з добрими цінностями, а те, що тут свобода гомікам і що він крутився в тих кругах, де зневажають Бога, віру в Нього. Хоча я трохи даю йому скидку, бо виглядає, що він ще молодий-зелений. :) І на цей рахунок я недавно прочитала таке правдиве твердження: "Якщо в 22 роки ти не соціаліст, то в тебе нема серця. А якщо в 30 років ти соціаліст, то в тебе нема мозгів." :) І це чиста правда.
    А те, що тут я написала про відношення людей в Америці, то це для того, щоби розвінчати ті міфи, які ще нам заклали з часів совдепії про "бєздуховний Запад". Теж мені "духовні" були знайшлися.
    А взагалі, люди хороші і погані є всюди. І не треба робити якоїсь переваги, чи про Захід, чи про Україну.

17. yasam

yasam Well-Known Member

Щира правда. Але статистикою де добрих людей більше а де більше злих нам займатися не треба, бо у нас об'єктивно не вийде.

18. VasMT

Красиво сказано... :)))
    Особливо в світлі того, що Степан Андрійович в 41-му році, коли його обрали головою проводу, мав вже тридцять два роки. Тоді ж, в Кракові, прийняли постанови ОУН, від початку до кінця соціалістичні...
    Я давно казав, що ОУН-івці не мають мозгів, і Ви це ще раз підтвердили... :good:

19. Bambook

Bambook Persona non grata

Хто в молодості не був революціонером - у того нема серця.
    Хто в старості не став консерватором - у того нема мозгів.

Це сказав Вінстон Черчіль. Дуже шанована людина, звісно, але не моральний авторитет - однозначно. Пяниця, гуляка, і у нас би називався "тушкою" - помандрував з консерваторів у лейбористи і навпаки.
    До того ж, він міг собі дозволити стати консерватором у старості - його революційні ідеї були здійснені, і бути консерватором - означало дотримуватися їх подальшої реалізації.

20. kym

kym Well-Known Member

Та ніхрена він не правий. А всі ті іхні західні цінності весь світ бачив як мародерствували дуже співчутливі і щиросердні американці у Новому Орлеані під час і після урагану. Коли затопило Західну Україну і з окремих сіл повивозили людей то на два села було по одному участковому міліціонеру і навіть ржавий цвях не пропав. І не вішайте тут лапшу про заміну колеса бо якщо це і було то вийняток, а правило - дадуть номер евакуатора і на любе прохання - " не мій бізнес". Ці всі імігранти просто мають комплекс неповноціності - бо чужаки на не своїй землі і прикриваються загальними міфами. А міф простий як палка - весь цей високий рівень життя і правила які на ньому базуються тримається на непрямому грабунку інших держав і народів. Вже давно пораховано що щоб забезпечити рівень життя всіх людей не землі по рівню жителів США то потрібно ресурсу в пять разів більше ніж є на цілій земній кулі. А наші імігранти хочуть прилучитись до цього грабунку. А як кінчиться можливість грабунку то всі ці цінності розлетяться як карточний домик. А Україні перше що треба то не дати можливість себе грабувати прикриваючи цей грабунок якимись цінностями
    Ви навть не здогадуєтесь скільки ще є таких хворих дітей, яким навіть не пробують збирати гроші, бо точно знають що не назбирають. І чого це одним дають гроші а другим ні. Всі діти однакові і рівні.
    Ви навіть не знаєте що це уже давно бізнес і коли дають гроші то втікають від податків і заробляють політичні дивіденди і власне співчуття там є найменьше, а всякі що коутяться коло тих пожервувань - щей живуть з них і то непогано живуть

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)