Цінності Заходу – сатанізм в чистому виглядi

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 17 сер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

2. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Як би безробіття якось було б зв"язано з вірою...... На жаль.

• Подобається Подобається x 1
  3. yasam

yasam Well-Known Member

І ви звісно не зі Львова?

4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Та ну, більшість людей просто не цікавлять ці проблеми, є куди більші. Як їх може бути видно, їх мало, і в них на чолі не написано "я гомік".

5. coolzak

coolzak Well-Known Member

протестантські краіни завжди успішніші ніж католицькі,але там тяжко сказати що важливіше,північний характер чи може любов до сієсти в південних європейців

6. yasam

yasam Well-Known Member

Телик, паради, література. Я вже писав про Біблію для гомиків (чому їх не підходить не спотворена Біблії). Мене дійсно не цікавить хто у кого "шоколад місить", але нехай на загал це не виносять.

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

правильно, чого тоді вони навязують іншим свою думку. Знаєте як називається ідеологія де меншість навязує свою думку - комунізм, фашизм.

7. Zeze

Zeze Well-Known Member

Інтелект віруючих нижчий від їх "противників", тому такий елементарний висновок очевидний всім, крім самих віруючих.

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

Я зроблю скріншоти ваших дописів (і на рахунок смішинок про еволюцію), щоб показувати на російських ресурсах як найбільшого львівського рагуля. Я надіюсь у вас не буде заперечень.

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

Ні, мені б було стидно називати себе львів’янином після перебування на цьому форумі.

8. yasam

yasam Well-Known Member

і хто тут рагуль?

9. Zeze

Zeze Well-Known Member

Полковник, але його інтелект заважає знайти цю тему знову і щось відписати. А так наразі той, у кого проблеми із біологічною класифікацією.

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

а також релігія, націоналізм. Список довгий.

10. yasam

yasam Well-Known Member

Тебе і без мене забанять, тому бувай здоровий.

11. kym

kym Well-Known Member

О ще один провидець найшовся.... Не будемо ми ні гнити і не буде у нас ніяких локальних воєнних конфліктів.... побояться нас рухати бо дух УПА що живе в українцях це набагато твердіше ніж чеченський дух.
    А щодо ЄС то скажу вам так - нах.... він нам здався у довгій перспекиві. Ми є європейцями і нехай Європа іде до нас. На коротку перспетиву нам від Європи треба щоб приструнити і позбутись наших бандитів у владі пригнуздати корупцію і врегулювати судову систему і позбавитись впливу Росії. А по великому рахунку пускати до нас Європу треба обережно і контрольвано. Нах... нам їх гомики, їх банківська система грабунку людей (ми до речі уже маємо її тут і не в одного за проценти квартири позабирали), їх система споживання в кредит, яка затягує людей у невидиме рабство (теж у нас частково є уже), їх закритість і обмеженність (там сусід води не дасть коли у вас щось поламалось, я не кажу про те щоб разом відремонтувати), їх товари які не дадуть створювати нові робочі місця на Україні.... мінусів від ЄС більше ніж плюсів. Поки ми ще не дуже зіпсовані їх цінностями ми маємо колядки щедрівки гостинність добродушність і ще багато чого що уже в Європі давно немає. Так що хто тут тупий рагуль і сліпо пре туди де нам не дуже треба а хто думає про добро для держави це ще питання

12. Zeze

Zeze Well-Known Member

Тобто ви, як людина християнська, називаєте ту невід’ємну частину (сатанізм) того самого християнства міфами, продовжуючи вірити в бога, рай, але відхиляючи існування Диявола? :)))

13. yasam

yasam Well-Known Member

Zeze,пупер з...в

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Абсолютна, стовідсоткова правда. Видно, що людина знає стан речей.
    Люди десятиліттями на Заході живуть і гоміків в очі не бачуть, серед простого народу гоміки - така сама лайка і ненависть....
    А все інше - казочки та страшилки васильків, чернобильців, сірож та інших чмирів з Кацапстану.

• Подобається Подобається x 3
  15. Zeze

Zeze Well-Known Member

Пусті слова, оскільки чеченці мають порядок в себе і порядок там, де проживають (в тій самій москві). Упапівці ж не можуть навести порядок в себе в хліві уже скільки років. Лише зробили із вишиванок уніформу і ходять, як пацієнти психіатричної лікарні і викрикують незрозумілі для цивілізованих і культурних людей нацистські фрази аля "україна для українців", "бандера прийде - порядок наведе" і в тому ж дусі.

Європа ми тільки територіально. Ментально ми ближче до росіян і іншого пост-совка. Європа не буде йти до людей, у яких в голові твориться бог знати що.

Я ось дуже надіюсь що ось, колись, буде такий момент, коли представники Євросоюзу "запитають українців" про їхнє ставлення до звичайних європейських цінностей і прав людини. І тоді проявиться та вся внутрішня гниль, нацизм і релігійний фанатизм, через який Європа в певній мірі уже пройшла і проходить (з ісламом) і скаже стоп, з бидлом ми справи мати не хочемо, хватає нам арабів і локальних нациків. Ну а цілу націю хворих нациків нам точно не треба і скаже Україні - украшка гудбай.

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Кум, ви рагуль, перепрошуйте на слові. Про ментальність і життя Заходу ви не маєте ні найменшого поняття.
    Не дивно, що Урканія з вами 22 роки в глибокій дупі, і далі так буде. "Молода" держава.))

17. Zeze

Zeze Well-Known Member

Легалізацію чого? "Гомиків"? Які уже давно були "легалізовані"? Ви пишіть точніше, а то люди не в курсі що ви маєте на увазі. А бо ж ви і самі не знаєте про що пишете :)

18. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Хто б мені сказав, що то є таке - "любов до сієсти"......

19. kym

kym Well-Known Member

Ложив я на вас і вашу думку, перепрошуючи за таке.... Я живу і Україні і знаю що добре для українців. І знаю думку наших імігрантів які миють посуду в польських ресторанчиках в NY. Вони ніяк не признаються самим собі що влізли і Гі....о через свою жадобу грошей і невмінням в себе в дома дати собі раду. А тепер сидять в чужій хаті і хвалять чужі порядки. Мені їх навіть не шкода. І навіть добре що поїхали з України.... а то сиділи б тут і нили яка погана держава бо не дає їм жити, замість того щоб закотити рукави і будувати собі , а в кінцевому етапі і державі краще життя. В нас ще вистарчає таких нитіків тут на Україні, але слава богу уже нове покоління виросло і хоче працюівти і будувати самим собі життя..... їх ще мало але чим дальше тим більше і не буде так як ви думаєте. І як зохочете назад - то вже будете імігрантом - незабувайте про це
    А про ментальність заходу я ще вам можу розказати, бо їздив туди не підтирати їх дупи а вивчати стиль життя, а дальше діє старе українське прислів'я : Всюди добре а дома найкраще.

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Я в теліку їх практично бачу тільки в одному серіалі. Все. Парад - раз на рік в Мадриді. Я в Мадриді не живу, то мене якось не торкаєтся. Що література, яка література? То, що я читаю, немає нічого про гєїв. Біблію - ну ви свою напишіть. Тут стільки всього пишиться і видається - віку людського не вистарче перечитати. Вони виносять не більше, ніж гетеросексуали (і, між іншим, мене теж не цікавить, що гетеросексуали роблять під ковдрою).

Яку думку вони нав"язують? Що вони такі ж люди, як і другі? Ну, і я так вважаю. Чому ні? Тому що чимісь не тим під ковдрою займаются? Читайте вище - мене не цікавить, що хто там під нею робить. Взагалі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)