Цінності Заходу – сатанізм в чистому виглядi

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 17 сер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. yasam

yasam Well-Known Member

І і чого нашому суспільству не брати тільки то з заходу. Невже треба брати в нагрузку з громадянським суспільством підарасів.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хто на що дивиться.
    Мене пітухи не обходять.

3. yasam

yasam Well-Known Member

А когось не обходять совки. Чому ви і я зневажаємо таких людей?

• Подобається Подобається x 1
  4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Скільки можна той дітячій садочок (ОДИН!!!! На ВСЮ Європу!!!!) витягувати, як приклад?..... Ну, два папи, і що? Я вас запитаю. Що робити, як так сталося (і уявіть собі, ДО того, як приняли якісь закони). І після приняття тих законів більше тих пап не стало, просто ті діти получили всі права, які їм відповідають. Що робити, як людина народилась такою? Вбити? (І ті люди забороняють мені колупати в носі (с).....) Вони все рівно з"являтся. Мені б також сподобалось, щоб всі були гетеросексуалами. І щоб жодного негарнішого ніж Джордж Клуні не було. Але що ж робити, а? :)

5. yasam

yasam Well-Known Member

Це ви у радянській ветеринарній енциклопедії прочитали. Давайте ви не будете оперувати даними, які знаходяться поза межами вашої професійної діяльності.

І не треба суб*єктивізму шановна.

6. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А ви - генетист?

Я таки бачила на власні очі, і хлопця, який таким був з дитинства, в сусідів, і середь тварин.

А чого то "суб"єктивізм"? :) Більшість жінок мене підтримає :) Можна бути другим... але НЕ ГІРШИМ! Так що попрошу.... :)

7. yasam

yasam Well-Known Member

може ви мали на увазі генетик? Тоді ні. Скоріше аналітик. Я не проводжу дослідження. Я обробляю їх результати.

Не зрозумів, якого хлопця на власні очі ви бачили в сусідів і "середь" тварин.

Серйозна заява. Питання лише яка більшість: на форумі, в Іспанії, в Україні, в світі?

8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А звідки результати взяли?

Сусідскій хлопчина вирос геєм, було то видно змалку.

Хех, я думаю, що в світі :)

9. yasam

yasam Well-Known Member

В тому і справа, що ні звідки, бо нема таких результатів. Немає фундаментальних емпіричних чи експериментальних підтверджень, що діти народжуються гомосексуалістами.

10. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

З чого б сусідскій хлопчина таким став? Сім"я гетеросексуальна, коло нього жодного гомосексуаліста не крутилось. Причім різко видно було вже в три-чотири рочки. Тоді думали - переросте.....

11. yasam

yasam Well-Known Member

Ви ж вірите тільки в матеріальне, і тільки в результати, а головне, у висновки науковців. От і їх питайте, чому вони не довели що у гетеросексуальних сім'ях діти НАРОДЖУЮТЬСЯ гомосексуалістами, а не стають.

12. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Багато з них каже, що таки народжуются. А чого - ніхто не знає. Етологи припустили, що то для економіі ресурсів суспільства. Багато вільних гетеросамців - то зле, починаєтся буча (подивітся на арабські країни). Хоч 10% відволікти на захист суспільства і на роботу на благо, а не на боротьбу з другими гетеро :)

13. yasam

yasam Well-Known Member

Назвіть мені вченого і наукову ступінь. Інакше ваші слова нічим, як пуком в небо, рахувати не можна.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цікаво,чому Вас не обходять муки і смерть дітей в інтнрнатах в духовному постсовдепівському суспільстві,а так колише наявність когутів?
    Щось особисте?
    Чи Ви,як і совки ратуєте за смерть отих нещасних?

15. yasam

yasam Well-Known Member

Я ніде не писав, що не обходить. А про те що мене це обходить, я не буду писати в темі про захід, а буду писати в темі про совків. Домовились?

Так, особисте. Я ж писав, як я пєдрілі вмастив.

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

Ви за ярістю запливших очей вже не пам'ятаєте хто що пише. Ви так хочете щоб я тут офтопив, добре : все керівництво держави і державних установ, в тому числі і інтернатів віддати на перевиховання до пєдєків. Ну як?

16. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ви ж собі уявіть, що було б, як того хлопця, в якого був СНІД, забрав би той підор, га?! Як його..... Елтон Джон. Каааашшшшмаррррр.... Мені цікаво, хтось забрав хлопчика в сім"ю? Чи "не діставайся ж ти нікому"?

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Та можете вважати. Бо я не слідкую за публікаціями, і не записую імена і ступені.

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

А за що? Цікавлюся.

17. yasam

yasam Well-Known Member

З того і треба починати, бо в тому гавні, що ви читаєте, імен і ступенів немає. Є лише фрази: більшість вчених вважає, вчені виявили і т.д.

А почитати пост важко?

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Можна той набір слів поставити в якомусь логічному порядку, що вони отримали бодай якийсь зміст для розуміння?

18. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Я вам скажу одну розумну річ (с) - я не дуже тепер щось на той темат читаю :) Бо є другі проблеми....

Треба шукати по темі..... Ліз?

Логічний порядок: Елтона Джона знаєте? Ну, не в біблейському сенсі, ясна справа :mocking: Він хотів усиновити хлопчика в Україні, зараженого СНІДом. Не дали. От я і хочу знати - а щоб було, як би усиновив того хлопці Елтон? І що сталося з хлопчиною? Хтось того хлопчика взяв в сім"ю?

19. yasam

yasam Well-Known Member

Блін, це ж піар хід. Ніякого хлопчика йому не треба було. Звязки в нього були, бабло було. Все в нього було що це зробити. Єдине чому не вийшло, він сам цього не хотів на справді.

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

Чукча не чітатєл.... От і не пишіть, чого не читаєте.

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Що означає "не треба"? В нього тепер є другі діти. Як не хотів? Он Бранджоліна купу дітей взяли собі. І нехай то буде суто піархід, але діти живуть в набагато кращіх умовах, ніж жили, і в них дуже добрі шанси в тому житті бути успішними і щасливими.

Нюанс - ТЕПЕР.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)