Цінності Заходу – сатанізм в чистому виглядi

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 17 сер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, кіко захисників гоміків!

Не знаю що там сказала купка гамериканських психотерапевтів, але у всі часи гоміки вважалися збоченцями.

Нема часів у світовій історії, щоб це було нормою життя.

Останнє редагування: 26 сер 2013
    • Подобається Подобається x 2
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Миху, не плюйте в лице всім "світовим психіатрам світу" :haha:

• Подобається Подобається x 3
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дехто перегинає у політкоректності. Як жартують самі американці - "ідеальний бос - це чорношкіра, надміру повна жінка-інвалід, до того ж лесбійка."

• Подобається Подобається x 6
  4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Якщо вони не будуть лізти туди, де не можуть дати відповіді, то відповіді ніколи не буде. Цілій час людина лізе туди, де ще не можить дати відповідь.

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Чому не було? :) Було :) В Греції :) Таки глечики в них є, стинно дивитись :haha:

---------- Додано в 16:51 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

Є. Не така, як в нас, але все є.

5. Vedun

Vedun Well-Known Member

Та скільки там тої давньої Греції. Пів мого селища напевне.

• Подобається Подобається x 1
  6. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Скільки б не було. І я боюся, що тоді ваше селище таке виробляло, що ті глечики - просто дітячий лепет :)

7. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ну навряд що односельчани таке б виробляли) Адже вони знають про Творця, а греки знали лише про богів.

8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Тільки тисячу років. А до того :)

9. Vedun

Vedun Well-Known Member

2000 років , а до того вони якраз займалися дурницями, так само як і деякі індивідууми нашого форуму.

10. Оля

Оля Старожилка форуму

А хто дівчинка, а хто хлопчик? ;)

11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ви не з Галілеї? :)

12. Vedun

Vedun Well-Known Member

13. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Тоді Рим має бути :)

14. Vedun

Vedun Well-Known Member

Невже я тут пишу італійською? Не знав що вмію по італійськи тлумачити.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

16. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Тоді в мене щось не так з арифметикою :) 1025 виходить, ні?:mocking:

17. kym

kym Well-Known Member

Отже є дві особи на форумі які почали сперечатись з природою.... Дійшли до амеб, але не вистарчило духу дійти до розмноження електронів і кварків.... )))))))
    В Греції геїв спеціально розводили в середовищі воїнів (Спарта, Македонія) бо воїнів тримали в суворому режимі без жінок щоб сміло вмирали за царя, а не думали що у них є жінка і родина .... такі часи були а всюди в інших середовищах голубих завжди і всюди зневажали... тим хто цього не усвідомлює точно дорога
    до лікаря, або священника, або їх так само будуть завжди і всюди зневажати.
    Взагалі то вся ця гей-політика має набагато глибше коріння ніж здається і справа тут не в правах людини. Туберкульзники теж люди і мають права, але ніхто чомусь не фінансує і не пропагує паради туберкульзників і не кричить в пресі про їх права. У Франції на протест проти голубих вийшло біля міліона людей - це ті що вийшли, а ті 50-70 міліонів які сиділи в дома теж проти голубих, але не вийшли протестувати бо просто зневажають геїв і вважають що забагато честі для геїв щоб звертати на них увагу. Але закон про одностатеві шлюби прийняли. Політики не дураки і не будуть приймати закони які не підтримуються більшістю громадян. Очевидно причини прийняття закону були вагоміші ніж навіть їх політичні рейтинги.
    Європейським урядам все тяжче підтримуваим той високий рівень життя до якого звикли їх громадяни. Ціж громадяни не розуміють що цей рівень життя підтримувався за рахунок непрямого грабунку інших народів світу. Зараз Латинська Америка Африка , Азія самі починають розвиватись і стараються не дати себе грабувати. Плюс виробничі потужності (робочі місця) переміщаються де дешевша робоча сила(гримаса капіталізму) ... тобто з Європи у Азію. Європейські аналітики передбачають серйозні соціальні протести .приклад Греції це підтверджує. в такій ситуації політикам лишається придумати щось щоб відволікти своїх громадян від справжніх проблем і переключити на щось інше.... От тут розігрують карту голубих, як один з варіантів. Церква їх не сприймає. Нормальні люди зневажають. І той міліон французів на вулицях проти геїв - означає що цей міліон відволікся від економічно-побутових проблем, а переключився на якусь фігню. Бо відмінити закон про одностатеві шлюби перед наступними виборами набагато простіше ніж створити робочі місця. Україна теж попала під роздачу тільки уже з другої сторони. російські аналітики знають що 99% українців зневажають голубих, а отже це можна використати проти українських планів євроінтеграції - от і появились захисники геїв в Україні.
    От ці дві особи що тут так яро захищають збоченців (по простому) влізли в це навіть не розуміючи звідки ноги ростуть. В політиці це називається методом маніпуляції людською свідомістю, або виконаною роботою на замовлення
    ,

• Подобається Подобається x 2
  18. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

kym_ що означає "розводили"? :) Геї - то курки чи гуски, щоб їх "розводили". Як було б все так, як в примітивних народах, то купа хлопів була б "не при ділі". Гетеро чи гомо - все рівно. Так що щоб не було дикої конкуренції, геї не так вже і непотрібні :)

А зневажають геїв там, де зневажають і жінок.

У Франції вийшли радікальні католики. Міліон? І що то є таке - зі всьої Франції міліон? :) Ті 50-70 міліонів в носі мають всі ті проблеми. Їм геї не заваджають жити, в них є більш важливі проблеми. Як в прикладі з Грецією. А той мільон на вулисі просто немає що робити. Після того, як приняли закон, ні-чо-го не змінилося.

19. kym

kym Well-Known Member

А де це є..????? В Україні зневажають геїв і поважають жінок і в Польші і в Чехії і у Франції і у Зімбабве і навіть у Голандії... там геїв тримають як приманку для туристів.....

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

В Україні поважають жінок? :) Я не знаю, як в Зімбабве, а от в Білорусі я ТОЧНО знаю - таки зневажають. Бути жінкою - то бути майже не людиною, то горе для батька, що дівчинка з"явилась на світ, ганьба. Точно знаю :) В Україні - хлоп завжди більше "важить" в суспільстві. То мені з дитинсьтва пояснювали. Як би я була хлопом, ніхто б не обійшов зі спадками, хлопу потрібно. А жінці ні, жінка і на вулиці поживе, не лусне. Може, в Іспанії поважають? :) Теж ні. На словах - нічо так, але на ділі - ніколи жінку не візьмуть працювати на "не жіночу" роботу, хоча вона рочків так сто вже не залежить від грубої чоловічої сили. Так що ви можете ще мені щось казати про геїв, може повірю, але про жінок не треба, я жінка. :haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)