Цінності Заходу – сатанізм в чистому виглядi

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 17 сер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zeze

Zeze Well-Known Member

По методичках Свідків Єгови?
    У автора явні психічні відхилення :)

2. BastardO

BastardO Well-Known Member

3. yasam

yasam Well-Known Member

Тварино, можна по суті і без глупих умовиводів?

4. Zeze

Zeze Well-Known Member

Я така ж тварина як і ви, якщо ви так не вважаєте, ту вас, як кажуть рсоіяни - "на лицо" психічні відхилення.

5. yasam

yasam Well-Known Member

Ви ще й психолог тварино?

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

Якщо так, то у вас є колєги серед мавп, попугаїв чи черепах?

6. Zeze

Zeze Well-Known Member

Ідіоте, по суті ви ідіот. Ви не людина, ви простий західноукраїнський невіглас з промитими мізками і з висосаними з пальця проблемами про якісь сонячні системи.

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ----------

Рівень інтелекту в автора дійсно на рівні інтелекту мавп, тільки розмоляти вміє. Цікаво ким ви працюєте.

7. yasam

yasam Well-Known Member

Тварино, читайте щось крім жовтої преси, бо ходу мізки промиті у вас, і по ходу пероксидом, бо здатність думати у вас відмерла, як у всіх тварин, яким головне по...ти, пожерти і поспати.

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

Це ви зробили такий висновок з того, що я напам'ять знаю сучасну синтетичну теорію еволюції і цікавлюсь астрономічними дослідженнями?

8. Zeze

Zeze Well-Known Member

Біблію не читаю, дякую. Як запасний засіб після
    підійде. :)

9. yasam

yasam Well-Known Member

Та будь ласка. Тільки увімкни мізки, будь критичним, задавай питання, і не вір тупо всьому що пишуть псевдовчені - бо таких більшість.

10. Zeze

Zeze Well-Known Member

Угу, і число Пі, і кількість зірок у Всесвіті, і кількість випадків педофілії, приведеній у біліблії. Доречі, а кількість (тисяч) противоріч із біблії знаєте? Чи тут уже слабо? :)

11. yasam

yasam Well-Known Member

Я знаю, а як можеш знати ти, не читаючи не уявляю. Сором розмовляти коли ти не в темі. Тебе в школі не вчили такого?

12. Zeze

Zeze Well-Known Member

Ви то вчений, відомий лише на Львівському форумі (а в реальній дійсності пацієнт палати №6), можете затикнути рот усім відомим вченим світу, згнаючи аргументи про теорію еволюції, які більше ніхто в світі не знає. ;)

13. Vedun

Vedun Well-Known Member

Це не відміняє існування Бога.

• Подобається Подобається x 1
  14. Zeze

Zeze Well-Known Member

Мене в школі вчили з душевно хворих не сміятись. Але нажаль тут я ледве стримуюсь.

15. yasam

yasam Well-Known Member

Видно, ти не бачиш різниці між числом Пі і теорією еволюції, як і між людиною і твариною.

16. Zeze

Zeze Well-Known Member

Як і не відміняє існування літаючого макаронного монстра.

17. Vedun

Vedun Well-Known Member

Взагалі я завжди вважав що переходити на особисті образи це не етично.

• Подобається Подобається x 2
  18. yasam

yasam Well-Known Member

На здоров'я. Бачу аргументувати і дискутувати ти не вмієш. Тварино -ти регресуєш, до інфузорії вже не далеко )))

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

У тварин етики немає. Хіба ви не знали?

19. Vedun

Vedun Well-Known Member

ну все зацькували дівчинку і знову на форумі тиш та благодать.
    Бачу зацькували не лише дівчинку але й хлопчика.

20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Zeze і yasam думають в Бані над своєю поведінкою.
    То вже не дискусія, а базарна сварка.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)