Відповідь: ЦІНИ! але трагедію зробили з одної спідниці) Я купую одяг, який мені подобається і щоб компанувався з тим, що в мене є. Офісний одяг стараюсь купувати на розпродажі, бо якісні костюми і штани коштують недешево. але якшо мені щось дуже захочеться- то куплю собі)
Відповідь: ЦІНИ! я не знаю де в Львові за півроку ціна впаде з 60 до 6 доларів та й не вмію я так гроші рахувати як ви, я трохи транжира і скільки того життя, щоб через кожну покупку так морочитися і шукати де дешевше? я ходжу я люблю спідниці, блузки, ділові костюми з спідницями, плаття - звичайний гардероб для жінки я і в джинсах-футболках ходжу, але значно рідше, бо в мене в такому одязі робочий настрій начисто пропадає
Відповідь: ЦІНИ! ех. як на мене то найсмачніші зелені. і ще про економію. в себе в кімнаті пічки не палю. компютер прекрасно нагріває приміщення
Відповідь: ЦІНИ! Та шо його казати. Я також гуляю по-маґазинах або ся подивити на різні лахи і купити вигідно. Он якраз виходила на обід і побачила файну довгу дублянку за 250 баксів. Кому тра? Я так як і Оля дорогих речей стараюсь не купувати. Бо по-перше шкода викидати, по-друге а що як ти поправишся або схуднеш і тоді треба викинути, а як сподні коштують 150 дольців то їх і шкода викинути. На дітей гроші не жалію і мають вони віповідно купу лахів але навіть і їм купую щось по 5-7 дольців. Я не жадна але коли треба дати гроші на школу і всі решта видатки два рази подумаєш чи варто купувати чоботи за дві зарплати. Я в житті не дам за пару чобіт 1000 долларів. А є і такі ціни.
Відповідь: ЦІНИ! От завтра купити збираюсь ці дві речі: Зовнішня плата, TrekStor, на 500Гб - за 95€ TrekStor DataStation maxi m.u Externe Festplatte 500GB (inkl. Nero BackItUp 2 Essentials), 8MB Cache Brother DCP 135C, принтер, копіювач, сканер - 49€ Brother DCP-135C Multifunktionsgerät (Scanner, Kopierer, Drucker) Як кажете, вартує брати за ту ціну?
Відповідь: ЦІНИ! А в мене багатофункційний HP. Наразі ми задоволені. Он тіко фарба сі скінчила а купити нема кому, хоч маґазин під боком. До чого ж лінивий народ:shutup:
Відповідь: ЦІНИ! "только поэты и женщины умеют обращаться с деньгами так, как деньги того заслуживают" (с) :D
Відповідь: ЦІНИ! от через це я би рекомендував брати лазерний БФП, фарба засохне (а це десь тиждень некористування) і можуть бути халепи.
Відповідь: ЦІНИ! У нас падають. Тому я й кажу, що нам у тому питанні легше. Бачите, нас батьки теж мали четверо. І старалися, щоби ми були всі забезпеченні необхідним. Мама мене файно вбирала, бо я була найстарша і ще дівчина. Вона товклася по цілому світі, щоби щось нам файне привезти. В радянському ми майже не ходили. Але коли я поїхала вчитися далеко від дому, та ще й без згоди батьків, то батьки мене вирішили провчити і я мала лахи, як їхала здому, то везла повно тушонок, сала, ще чого, а решта треба було викручуватися самій. А на стипендію 40 рублів і не розженешся. Тому навчилася економити, витрачати гроші з розрахунком, зайвого нічо не купувати. На третьому курсі пішла на робоче місце, там на мене накинули купу годин, що було можливо, от тоді я вже відчула, що то мати трохи грошей. Але і їх не розфітькувала. Потім, як заміж вийшла, то чоловік до всіх його негативів ще попався такий, що тратити любив наліво-направо, а заробляти не спішив. Та що приходилося добре крутитися, щоби вижити. От і життя навчило. Зараз можна собі трохи вже і попустити, а вже не звикла. Тим більше, що ще троє дітей непристроєних. Так що транжирити аж ніяк не виходить. Та і не прикладаю я й таких вже зусиль, щоби дешево купувати. Шафа ж за стільки років і так трішить. От є ті сейли, пішла, щось нове купила. Попало, що гарне і дешеве. Часом куплю навіть і собі, а потім подарую, бо лежить новісіньке, з етикеточками. Просто нема в мене культу одежі тут. Та і, здається, що і в багатьох він теж пропав, як сюди приїхали. Тут нікого нічим не здивуєш. Тут краще хату мати файну, машину добротну, а не на рихтованих їздити,на круз щороку поїхати відпочити, їсти собі дозволити купити, що не дозволала, як но тільки приїхала. Бо то комфорт, збережені нерви, здоров"я. Додано через 59 секунд Та не трагедію. Просто взяли її за приклад всі.
Відповідь: ЦІНИ! а нас мама мала двоє і як не старалася переважно я ходила в в’язаних нею кофтинках і шитих нею штанах псхианалітика в студію - всі ми родом з дитинства :shutup: раніше не могла собі дозволити купити що хочу, а тепер якщо можу то купую і не задумуюся над тим а мене ще ніц не навчило, я легко ставлюся до грошей от якби не чоловік я б все розтринькала а може і ні, бо коли сама на себе надіялася, то краще рахувала, а з чоловіком так розслабилася, що просто жах та в мене теж нема культу. до культу мені далеко, як до неба пішки, але не буду я чекати півроку, щоб дешевше якусь дурну спідницю купити! я за півроку за неї забуду, я за день забуду. тому якщо я хочу якусь річ і маю гроші, то просто купую і все. і деколи хочеться саме цю річ, а не іншу і прямо вже, а не через півроку. не знаю як вам пояснити, просто я люблю гарні речі і купую їх при нагоді - без культу, без надміру, без доказування чогось комусь, просто мені це подобається а моя думка щодо економії, приблизно така як в цьому анекдоті: На пороге роскошного отеля стоит господин, курит дорогую сигару. К нему подходит странствующий проповедник, спрашивает: - Сэр, сколько стоит ваша сигара? - Восемь долларов. - А сколько сигар в день вы выкуриваете? - Пять. - Значит, вы теряете сорок долларов в день. А сколько лет вы курите? - Да почти всю жизнь. - Сэр, если бы вы не курили, за эти годы вы нажили бы целое состояние! - Господин проповедник! А вы когда-нибудь курили? - Нет. Так вот за моей спиной стоит отель. Вы можете его купить. Кстати, он мой
Відповідь: ЦІНИ! А нас троє , мама не працює, бо сидить з малою, на навчання треба гроші, за квартиру платити...на лікування малої теж стільки грошей треба.Як економити, на чому? Та якось викручуємось
Відповідь: ЦІНИ! Таки краще лазерний. В мене був струйний hp3550, намучився з ним, багато разів картриджи міняв, а вони більше 100 грн. Зараз Canon LBP2900, хоч і ч/б, та нема проблем, по 200 аркушів на день виганяю буває. В друга Epson CX3900, багатофункціональний, він не задоволений. Якість на струйному помітно нижча, фотки недуже. Краще раз потратитись.
Відповідь: ЦІНИ! У мене таке правило: як нема на чому економити треба заробляти. В нас обов"язки в сім"ї поділені: я - заробляю, дружина - економить. Мені краще виходить як їй
Відповідь: ЦІНИ! я теж погоджуюсь з фразою, що треба більше заробляти). І ще притримуюсь такого принципу, що краще менше, але якісне... це стосується і техніки, і одягу, і їжі.
Відповідь: ЦІНИ! Це вже оффтоп, але категорично не згоден! На струменевому якість фото значно вища! А що до високої ціни картриджів- то користуйтесь системою безперервної подачі чорнила і буде вам щастя. А про багатофунціональні пристрої- моя особиста думка, хоч можливо це і забобони-вуони того не варті, краще окремо сканер, окремо принтер. маю Epson V100 та Epson r270 з СБПЧ Jetline
Відповідь: ЦІНИ! А що з маленькою???? вибачте, якщо не доречно, але чим вона хворенька??? А щодо тратити ....Завжди кажуть -- чужі гроші легше тратити .....а от мені , навпаки, мої гроші легше стратити, аніж ті, що колись батьки давали ... Хоча, я працювати почала в 17 років , але більше для себе як хобі, а не задля грошей, а от зараз це "хоббі" непогані заробітки приносить
Відповідь: ЦІНИ! якась така тема широка вийшла, кожен пише про своє, вже забули з чого починали мені от подумалося ще про інше: як би це парадоксально не звучало, але молоді з бідних сімей і приїзджим легше досягти успіху в житті і заробити ті ж гроші, ніж дітям з багатим сімей чи корінним жителям здається що в других можливостей більше, а в перших майже нічого нема або таки нічого нема, але в тому то і річ діти з багатих сімей дуже розслаблені, вони самі на себе пізно починають працювати, а з бідних весь час мусять думати як вижити і тому з часом досягають набагато більше і швидше. в них просто мислення інше, вони швидше дорослішають і швидше стають самостійними, більше знають ціну всьому в житті от і виходить – можливостей менше, а досягають більшого Додано через 28 хвилин елементарний приклад: бідні студенти ще під час навчання мусять працювати, в зв’язку з чим набувають швидше професійного і життєвого досвіду, досвіду спілкування, можуть швидше знайти роботу, зробити кар’єру і т.д. а багаті студенти, як правило, абияк вчаться, після отримання диплому, щоб відпочити від “тяжкого” студентства їдуть на ціле літо на море, а з осені батьки починають шукати їм роботу. і ніхто нікуди не спішить і сам нічого не робить, бо нащо? думається, що ще все так буде (суджу по своїй академгрупі )