ЦІНИ!

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Samojlovu4, 1 січ 2008.

1. Альона

Альона Well-Known Member

Відповідь: ЦІНИ!

Читаю і думаю яка то радість, шо мій чоловік не читає цього. Він переконаний ( бо жінці вірить ) що спідниці дешевшої за 50$ не буває. А як є то : " Це брак, коханий ", " Секонд-хенд, напевно, милий", "Китайське г..., мій солодкий". Зупиняємось на ціні 300-400грн не менше!!! От що значить взаєморозуміння ;)

• Подобається Подобається x 3
  2. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

то не просто спідниця - то шикарна спідниця :)
    але чоловіки на тому розуміються як вовки на зірках
    оцінити її в 50 грн!!! ну то абзац, чесне слово
    там ще блузка була, якраз до тої спідниці підходила, був би просто шикарний варіант для офісу, як я її хотіла купити!!! але вона коштувала трохи дорожче за спідницю, тому в той день я її не купила, бо і так накупила забагато - вирішила з чоловіком порадитися. і що він сказав? купи собі дві інших за ту саму суму, я ж не проти. а от за одну стільки платити - то дурість. оце чоловіча логіка. добре, що на нього рідко такі мислі находять :)
    так в тому то і річ, що мені була потрібна саме ТА одна і на дві інших я б її не проміняла
    мій чоловік каже: ну якщо хочеш, то купуй
    але то з таким кислим виглядом, що бажання купити саме пропадає. я ж хочу щоб і йому подобався мій одяг, а як ні, то трохи менша радість від тої покупки
    правда коли я купую разом з ним і він бачить і ціни і з чого вибирається, то розуміє, що я таки завжди права в своєму виборі. отак :)

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Певно, жи на на 4-му. :) Бо, часами, від горівки таки можна сі відівчити, чи відівчити. А від тих трох перших - ніяк! ;)

Додано через 23 хвилини
    От хочете, вірте, хочете, ні, але я ні спідниці, ні взуття в Америці дорожчих $20 не купую. ;) Чекаю, поки ті сейли в дорогих магазинах на 50-75% і тоді купую.:) Я за $60 тоді стараюся купити і плаття, і взуття і спідницю, або блузочку, або навіть всі 4 річі. Слава Богу, що у нас тут таке можливе. А як маю сумочку за 100 баксів, то то вже або діти, або родичі на ДН подарували. А так то вони дарують gift card на певну суму і я сама собі купую те, що я рахую за потрібне і за розумну ціну. Терпіти не можу, як є такі, що кічаться, що в них паляруш за 100 баксів. В мене тоді тільки одна думка, що забули на нього ще вчепити велику ціну, щоби всі виділи. :D
    Чому в мене така політика щодо цін? Бо я щороку хочу щось нове відносно моди. А купиш дорогу річ, то в ній треба роками ходити, або комусь тоді віддавай, як вже тобі не підходить. А тут кожен своє має. А в Україну відвозити - дивляться, як на подачки. Краще гроші дати. А як недороге, та і відносилося, то і не шкода щороку зібрати і на Salvation Army віддати. Так само роблю з речами дітей, з яких вони вже повиростали.

4. Гелена

ну в американських цінах я не тойво-во :)
    а в нас так і коштують нормальні речі, все решта то таки китайське г..., яке відразу десь розтягнеться, десь нитка тирчить, шви нерівні, після першого прання форма тю-тю і так далі
    неякісні речі купувати собі дорожче, хіба ні?
    мені краще мати одну спідницю за 300, ніж дві за 150
    деякі речі варті того, щоб платити за них дорожче :)
    п.с. я теж щороку хочу нове відносно моди, а хто з жінок не хоче? :)

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

В мене купа знайомих їздять купляти на "Південний" те саме,що на Краківському на 30% дешевше.
    Не бачу сенсу на рівному місці переплачувати.

• Подобається Подобається x 2
  6. Гелена

на рівному місці переплачувати не варто, тут я згідна
    але де ви бачили на Краківському якісне взуття? то може інші товари, але взуття нормального там я ніколи не бачила
    на Південному більший вибір все-таки і якість краща
    і на Добробуті краща як мені здається
    то залежить від товару де варто його купувати

7. Romko

Однозначно,що що дешеве,то г....
    Але взуття,верхній одяг і т.д. на Південному привозять звідти,звідки те саме привозять на Краківський.

8. Гелена

якщо з одного місця, але різної якості, то тоді все ясно
    зрештою кожен товар має свого покупця і на кожному з ринків голці нема де впасти

9. Romko

В мене колєґа має бзік на дорогому взутті,"Салямандер",чи шо...
    Недавно мешт му’ сі подер по тижню ношення.А куплялося в фірмовому маґазині,"мєжду прочім" за тисячку гривень.

• Подобається Подобається x 1
  10. Гелена

нє, ну я таких бзіків не маю :)
    часто в фірмових магазинах взуття, скажемо так, одноразове і часто то по ньому видно
    мені аж смішно як в нас продають літнє (підошву і два шнурочки) за тисячу грн або типу зимове взуття за такими ж цінами

я взагалі взуття вибираю з чоловіком, бо він краще розуміється на якості
    минулого року купила на Добробуті демісезонні чоботи за 435 грн чи десь приблизно так - ходила в них багато пішки десь в сукупності три місяці і хоч би що. тільки трохи набійки сходилися (це ясне діло), а підошва як нова і вигляд той же і дуже зручні, хоча і на каблуку. в тих чоботах ходити одне задоволення :)
    ще раніше була купила чоботи від "Лідера", теж якість на висоті і порівняно там взуття недороге. хоча коли останній раз була в їх магазині там моделей гарних не було, а все якесь страшнюче. тому я більше не заходила. хоча цікаво що там змінилося.
    взагалі і на Добробуті я бачила по 1000 і 1500 таке "ніяке" взуття, що жах просто і я зрозуміти не можу хто його купує? і нащо?

11. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

п. Гелено, а ви згадайте ті випадки коли ви потратилися і потім воно не підходить, непасує чи просто банально раптом виходить з моди. І що тоді так тихесенько по спадаючій протягом тижня треба менше вихвалювати цю річ, потім її сховати (краще подалі від очей) і десь за півроку-рік сказати, а дійсно було таке, але вже все історія. Ось вам найімовірніше бачення цієї "епопеї" очима чоловіка. І некажіть, що ви в житті ніколи не помилялися ;)

Додано через 6 хвилин
    і весь прикол в тому що ні на Південному ні на Краківському вам гарантії не дадуть, а ваш колєга пішов тай обміняв своє взуття на інше (найімовірніше).
    Дороге взуття для мене це вже мешти від 500 а чоботи від 1000 грн. Купую періодично в екко і тд. і не жаліюся в одних весняно-осінніх ходжу вже 4 роки. а чоботи вже 3-тю зиму пережили, при тому що навіть саламандри більше 2 років не витримували. Так що взуття дороге (кожен сам визначає що для нього дорого) це нормально.

оффтоп: модератори вибачайте щось намудрив з постами...

12. viltis

viltis Well-Known Member

А я люблю речі, в яких пів Львова не ходить. Тому, коли за кордоном, ьо обовязково щось купую:). Взуття маю майже все італійське , купую в Києві ( чоботи коштували 670 грн, але вони виглядають як дизайнерські, і зовсім не зносились).
    А от футболки можу і на Краківсському купити, за літо що вони, що Адідас можуть вигоріти і т.д.

А якщо чесно, то не надто на одязі маю БзіГ....я волію краще в Прагу поїхати на 5 днів, аніж купити 2 светри і спідницю)))

П.С. А щодо чоловіка, правда, майбутнього, то він зі мною не церемониться :) ( купить все , що мені подобається, аби швидше з магазину геть піти, але він знає, що я йому теж завжди щось підберу)))

13. Romko

Ги...а ми з дружиною раз міряли дублянку(вона міряла).Поки не вискочила тота намальована пані і непоказала нам ціну - $9500.
    Правда,я чемно попросив ту паню показати увесь асортимент.

14. Гелена

ну що ви так серйозно говорите про купівлю якоїсь спідниці чи типу того? навіть якщо помилюся, то це є не смертельна помилка, щоб сильно побиватися через це :)
    тільки би і проблем, що щось не те купила :)

прикол в тому, що забула про найголовніше - про наші рідні львівські дороги - з бруківкою, камінцями, болотом, водичкою, піском, горбиками-ямками...
    то ж не кожна фірма для таких доріг взуття робить :)
    чим дорожче взуття тим воно делікатніше, особливо жіноче і не для болота створене
    а найдорожче взуття взагалі призначене тільки для ходіння по встеленій червоній доріжці :D

Додано через 2 хвилини
    а в дубльонки певно гудзики були золоті? :)

15. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

та бажано до всього що "за гроші" підходити серйозно.
    проте про спідницю ви все таки праві я за серйозно до цього поставився :)

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Так і в нас в дорогих магазинах речі дорогі. :) І там речі такі добротні, що про нитки, нерівні шви, збігання після прання мова і не йде. Таку спідницю часом поміряєш, то здається, що ніби з тебе хто мірку знімав. Так все передбачено щодо різних фігур. Але просто, якщо така спідниця коштувала у вересні 60 баксів, то вона піде у таку розпродажу в березні за 15, часом навіть за 6. В мене що, інших спідниць нема, щоби я її за 60 купувала? Просто не гонюся за тим, щоби доказати комусь, що я собі можу дозволити спідницю за 60. Можу. І не одну. Але я ще поки що гроші сотнями і тисячами рахую, а не сотнями тисяч і мільйонами. :) Хай так тратять ті, кому вже іншої радості в житті нема. :) Знаю таку людину, що якщо хтось у Львові вже мав таку річ, то вона її віддавала комусь, бо вона має мати все в одному варіанті. То вже або хвороба, або "от Я, а ви - ніщо!"
    Але ясно. Якби не було іншого вибору, то і би собі доводилося мати одну-дві за 60. А так я їх маю з 10 за ті самі гроші. :) І з три місяці до церкви вбираюся щоразу в іншу і до іншої блюзки. А в будні хто тут в спідницях ходить? Хіба на особливих роботах.

17. demetris

demetris Well-Known Member

Купуємо все і всюди. стосовно дорогих речей - то стараємся купляти дорогі (техніку, верхній одяг, взуття, тощо), харчі і побутові речі - корисні (не гнилі банати по 3,5, не ламінат з фольмардегідами), все решта - то можна економити аж до відмови від покупки :)

• Подобається Подобається x 2
  18. Perekotupole

Perekotupole Active Member

ггг, я от купляю тільки такі банани по три гривни, почорнілі зверха, а всередині нормальні білі. Вони смачніші, ніж ті недозрілі по 6-7грн, але треба брати ті, що починають гнити, і ні в якому разі не перемерзлі і ушкоджені. Місяць тому купив кільо почорнілих бананів і забув за них, так і лежали у холодильнику. Вчора відкриваю, шкірка добре підгнила а всередині білі, тільки дуже розмякли. Смак не втратили, навпаки, стали солодші. Нічого, пішли на коктейлі на НР. Коротше, забобони щодо чорних бананів це все фігня.

19. Espert

Espert Забанений!

Я теж стараюся з дорощого то купляти верхній одяг та взуття. Був один випадок що купив кросівки з дешевших, через 2 тижні побіг за новими!
    Їжа - як на мене ліпше купити корисну і здорову їжу, ніж потім витрачати все на ліки.

20. demetris

demetris Well-Known Member

Ну тово. гнилі - то не чорні. то я різниця. А про банани - то так до слова, може приклад і злий. Мав на увазі і пескико-мандарини і хурму і всяке різне, що "шкода викинути" а вони продають за безцінь.

а де твій аватар? :)