Ціни на нерухомість в Україні

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем lir, 14 лис 2007.

1. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: Ціни на нерухомість в Україні

Якщо в квартиру залізе, найімовірніше, що сусіди теж не почують і не побачать. Так показує практика... :sad:

2. bora

bora Well-Known Member

Ну та..Особливо багато на селі досвідчених нянь... Але їм все одно - від села вони однаково далеко живуть.

3. bora

bora Well-Known Member

З якого дива? Навесні ще й буде подорожчання будматеріалів на рівні 40%.

4. vasyl

vasyl Well-Known Member

5. Tony

Tony Well-Known Member

Ситуація з нерухомістю в україні дуже нагадує ситьуацію в США десь в 30-40 роких... закінчилось це все обвалом цін і банкрустством більшсті банків (як живуть на наших квартирах в кредит)... вижили тоді самі сильні. В нас це теж рано чи пізно станеться, але питання коли?
    Сам працював маклером нещдавно... хочу сказати шо ті ціни які зара хочуть і які дають за квартири і за ті умови - то небо і земля... люди - будуйте ліпше хати за містом, а не йдіть на поводу у банків і ріелтерів

• Подобається Подобається x 4
  6. vasyl

vasyl Well-Known Member

Не зрозумів між чим небо і земля. Між цінами які декларують і за які продають, чи між умовами які б мали бути за ті ціни і які є насправді?

7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

=))) А землю хто подарує ?

8. Tony

Tony Well-Known Member

Маю наувазі те що зараз за двокімнатну квартиру на сихові хочуть як певно пів того панельного будинку якшо брати по реальній вартості.. (80-90 тис)... або 60 тис в центрі в будинку 200-річної давності який чудом ше не валиться прямо на очах, в розваленій квартирі, де з потолка тирчать гнилі колоди, входом через 5-тий балкон сусідів на кухню, підїздом в який пів центра ходить в туалет і смородом, дахом як сито... Тобто маю наувазі шо ціни абсолютно не відповідають дійсни, обєктивним реаліям. І коли задаєш питання "чому так дорого? за шо така ціна" тобі кажуть - бо зараз всюди так, бо зара нерухомість росте... і шо ти їм відповісиш.

Незнаю чи підтримуєте мене але вважаю шо саме краще то підшукати діляночку десь недуже далеко від Львова, і сам собі, на власний смак звести будиночок. І не обовязково там незнати яку віллу 5-ти поверхову з 4-ма гаражами і 2-ма басейнами. Якшо не менше то в ту саму ціну шо квартира впишеться то 100%... Тимбліше, бачив недавно вже якісь банки дають кредити саме на будівництво. Звичайно є свої мінуси - довше добиратися, зимою може замести, будова, українські рабочі.... Але я б вибрав саме такий варіант.

• Подобається Подобається x 1
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Прошу пана,а Ви в якому помешканні жиєте?

10. Tony

Tony Well-Known Member

Шо саме маєте наувазі? І до чого це?

11. Ірена

Ірена Well-Known Member

як то не дивно, але є такі люди, що їм дуже напряжно будуватися: велика зайнятість, малі діти... тощо
    я брала квартиру в кредит, бо тоді жила сама з малим, а тинятися по зйомних хатах не було вже сили.
    дорого...
    та нічого, вже закінчую виплати
    а коли б я хату збудувала?

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

1. Законодавство передбачає безоплатне виділення землі.
    2. Навколо Львова активно ведуться роботи по розширенню доріг ... відповідно хата за містом - зобовязує мати авто. А вто зобовязує жити не далеко від асфальту.

З іншого боку ... сотка землі під 5к обійдеться. Не багато. А ще ж тре майстрів, матеріали , дозвіли, провести газ,воду,каналізації,електрику, телефон (по необідності)

13. vasyl

vasyl Well-Known Member

Хочу!
    Розкажіть як.
    Тільки щоб це було безоплатно для мене, а не для законодавства.

14. Tony

Tony Well-Known Member

Ну так, це і є мінуси... Хоча можна найти землю і подешевше... особливо по знайомствах.

Буде час погортаю земельний кодекс і закони (якраз тре там дешо подивитись). Як шось найду то дам знати.
    Але здається мені шо там ситуація як з квартирами - багатодітним, малозабезпеченим, ветеранам, інвалідам, Чорнобильцям ну і т.д... такшо якшо не маєте ніяких пільг то розраховувати думаю неварто

15. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

в селі 25 соток
    в селищі 10-15 соток
    в місті - не пам*ятаю, але скільки б не давали, все-одно не дадуть, :) навіть, якщо ви багатодітний, малозабезпечений, ветеран, інвалід.........

Додано через 1 хвилину
    правда, може зараз трохи краще стало :) і дадуть;)

16. Natalya

Natalya Well-Known Member

Ага, доженуть і ще раз дадуть :sad:

17. Tony

Tony Well-Known Member

мічтать ні врєдно )

18. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Спонукала мене ця гілка передивитись ціни на нерухомість.
    :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Нє, платити шалені гроші за старйо, яке валиться???? Я за будиночок! Свій, де ніхто по голові ходити не буде.

• Подобається Подобається x 4
  19. vasyl

vasyl Well-Known Member

Те що валиться у центрі коштує 2000-2500 і більше за метр квадратний. Тоді купуйте те що нове, тільки збудоване, за 1000-1500. Все одно ремонт робити так чи інакше.

P.S. я живу в центрі в такому будинку, як ви кажете "старйо". Тепер так не будують. Думаю мій будинок витримає землетрус в 5 балів. На відміну від деяких новобудов. Кімнати великі. Кухня 15м. І всього 4 сусіди в будинку :) Щоб бути справедливим скажу що є і відверто аварійні будинки, особливо в райні пл. Ринок.

• Подобається Подобається x 1
  20. Tony

Tony Well-Known Member

Ну так і там і там ремонт треба робити. Але якшо в новобудові тіки стіни побілити, умивальники поствати і т.д. незначні покрещення так в старих тих будинках роби не роби а валитись буде...

Ви щасливчик )))

Доречі сам не прихильник новобудов!

а де твій аватар? :)