Ціни на маршрутки зросли ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 11 лис 2007.

1. redserg

redserg Member

Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ?

Я взагалі не розумію, як ми, з такими вівцеподібними людьми якісь майдан організували. Їм в усі дюри кричат:"НЕ ПЛАТІТЬ НЕЗАКОННИЙ ТАРИФ" по радіо, по телевізору, в інтернеті. А вони всерівно заходять і на незаконну вимогу водія оплачують 1.5 грн.
    Схаменіться, а то всі підете під ніж!!! (імпровізованно)

2. volk

volk Well-Known Member

:D :D
    Так ми ж всі християни, ми всі добрі, а вони ж такі бідні, і так тєжко працюють....

3. bora

bora Well-Known Member

Не віриться і мені в покращення. Але таки заради справедливості тре згадати, що поволі замінили вантажівки на великі автобуси, і деякі маршрутні свідомі не зупинятися будь-де.

До речі, Європу охопили масові страйки - люди жаліються на зарплатню.. Дійсно дивно, що наших громадян все влаштовує на тому фоні.

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Церква стверджує що влада є від Бога,то значить,що потрібно коритися...
    Адже повинен бути послух у всьому.

• Подобається Подобається x 3
  5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

можна ще вашу думку щодо
    ще б цікаво було дізнатися - як ви думаєте, от ви заплатили гривню, і зробили вигляд, що не почули бурчання водія. Ну, так розумію - ви хлоп здоровий - миршавий водій міг і побоятися пащекувати...
    --
    Так власне питання - як ви думаєте, на яку жінку чи на чию дитину водій виллє притамоване невдоволення, образу (адже ви ж образили його?) та шалений негатив?
    ==
    Ви дійсно горді від того, що комусь так потужно зіпсували ранок?

Додано через 52 секунди

6. lanka

lanka Well-Known Member

Дивом дивувалася я вранці, коли водії перестали вимагати 1,50 за проїзд. Що це на них так вплинуло? "Чи бояться, що до них Святий Миколай не прийде або різочку принесе", - думала я.
    А виявилося все, як завжди, набагато банальніше. :crazy: :crazy: :crazy:
    На них міськра рада наслала перевірки. Ги-ги. Тішить, тільки де та міська рада була в понеділок-вівторок-середу? ;) ;) ;)

7. redserg

redserg Member

Шановний пане Афтерстеп, невже ви думаєте, що пасажири користуючись нашим громадським транспортом, ще й в половину раз дорожчим, піднімають свій особистий настрій? З якої радості вони мають думати про настрій водія?

Не знаю як ви, а я впевнений, що всі у кого є бажання пащекувати повинні боятися це робити.

Звідки у вас інформація, що водії виливають невдоволення на жінок і на дітей? Мабуть ви були свідком такого?
    Так от, якщо в автобусі перебувають справжні мужчини, а не купа лайна з пенісом, то вони ніколи не допустять такої поведінки водія відносно жінок та дітей. Я особисто затикав морди розгніваним богам за кермом!!!

• Подобається Подобається x 5
  8. Romko

По релігійних питаннях не до мене...

9. lanka

lanka Well-Known Member

10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

=) Дякую посміявся...
    Відносини водій-пасажир НЕ ОДНОСТОРОННІ ... А ДВОСТОРОННІ .

На память приходить пару історій:
    1. Зупинка біля Стрийського. Люди вийшли. Маршрутка виїхала. Проїхала метрів з 30. Дике ревіння із задніх рядів "Зуууууууууупини бл* , зупини". Водій не може зупини, бо він посеред перехрестеття. Ревіння гучнішає ... увага .... передні ряди починають його підтримувати.

2.Їхав вечером до дому. Зайшла мати з двома дітьми. Автобус був майже пустий. Я сидів посередині. Мати з дітьми сіла одразу за водієм. Звернув увагу на них, коли її син почав сгинатися до долу, а мати його по спині постукувала. Ну всяве буває ... через пару зупинок вони вийшли. Я виходив на наступній. УСЯ - АБСОЛЮТНА УСЯ ПІДЛОГА ДЕ ВОНИ СИДІЛИ БУЛА В БЛЮВОТИННІ ... Бугого ...а хто прибирати буде ?

... продовжувати ? Чи підете пенісом перед водіями трясти і далі ?

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І дійсно - водії не мають права брати по 1,5 грн за проїзд, бо тариф не затверджено. І водії знають про це.
    Була свідком ситуації: зайшли люди, заплатили по 1,5 грн, один чоловік дав гривню. Водії йому стандартно "проїзд коштує 1,5". А чоловік відповідає - "але ж тариф не затверджено?! ви не маєте права брати по 1,5 грн!!" Водій не мав, що йому відповісти і змирився. На наступних зупинках заходили люди і платили по 1,5 грн..
    От таке у нас свавілля.. :sad:

• Подобається Подобається x 2
  12. redserg

redserg Member

Не дуже зрозумів про що ви, але...
    Розкажіть мені, з власного досвіду, чи знаєте ви хоч одне таке місце де ніхто ніколи не блював? (магазини, лікарні, під’їзди, ліфти, та навіть приватні автомобілі). Одним словом, приклад в захист бідного водія не вдався!

А на рахунок зайвого хамства неадекватних пасажирів в сторону водія - погоджуюсь. Але знову таки ж, при наявності свідомих громадян - хамство присікається.
    І взагалі, при роботі з людьми хамство від клієнта це невід’ємна частина бізнесу, з нею залишається тільки миритися, а не піднімати тарифи для всіх в половину.

З.І. Бачу вам слово "пеніс" сподобалось...

13. Deus igrok

Ось і все. Відмовиться везти - телефон гарячої лінії висить в кожній маршрутці. Спокійно повідомляємо, що тарифи не затверджені і будете скаржитися, як наслідок водія очікує звільнення. Все ... і не тре пенісами, як redserg радить, махати.

Додано через 1 хвилину
    Звичайно. А Ви свого цураєтеся ?

14. afterstep

ви неуважні.
    Я питав про настрій вашої дружини, дитини, мами - яким водій "покращить" настрій - причому це досить-таки вірогідно.
    Або тій продавщиці, що вам "ввічливо нахамить" в магазині.
    Або ще кому - з тих, з ким ви у побуті стикаєтеся ;) Чи ви в пустелі живете? з допису виглядає - жи ТАК!

а ви не користуєтеся громадським транспортом?

мушу таки вам нагадати, що хамовите мурло, що "недочуває" - є в першу чергу купа лайна. З чим би воно не уло - блютузом у вусі, ксівою чи дипломатом.
    ==
    А відіграється водій на бабульці, наприклад - яка хотіла "на халяву" проїхати. Чи на дитині - що теж до школи "на халяву" підїхати хотіла. І то буде не "хамство" - таке як ви його тут розписуєте - тобто "обсмикнути" водія не буде за що.
    То будуть різкі гальмування, старти ривками, та прискорення/гальмування на поворотах - при такій "рвучкій" їзді можна добряче забитися. І теж - зауваження тут не допоможуть, і справу не покращать.
    ==
    Ви молодець - ви дописали як справжній взірець! Саме так як ви висловлюєтеся - саме так себе і ведуть "обдаровані" водії маршруток ;)

15. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

я майже завжди готова чисто з принципу відстоювати свої права до посиніння
    але в маршрутці платила по 1,50 грн
    ну не подобається мені сперечатися за 50 коп.!!!
    я знаю що маю право платити 1,00 грн., але не хочу з’ясовувати це з водієм, бо виглядати воно буде, що то не принцип, а що мені сильно десь вперлися ті 50 коп
    не той випадок коли я готова відстоювати своє право
    і не знаю чому так

ото мабуть і є людська слабкість
    або навпаки
    біс його знає

16. afterstep

це не слабість - а здоровий глузд. Не водій придумує тарифи/ціни - він найманий працівник. З ним сперечатися - безглуздо, це просто марна трата часу. В гіршому трафунку - марне обопільне псування нервів.
    Це і житлово-комунальних тарифів стосується - ну не вартує з касиром сперечатися про розмір тарифів!
    ==
    PS: Мішків з пенісами - це не стосується. Їм можна все - і на червоне світло їхати, і під закритий шлангбаум. Жаль тільки, що останнім правом вони рідко користаються....

17. Romko

От тут я згідний...Мене весь світ вже дістав,то шо мені робити?
    "Світе змінися,бо ті лишу"?
    Але,часом хочеться крикнути ,як той дід в маршрутці:"Ну я єду к сину,а ви всє какого ...!!!"
    Крик душі...

18. redserg

redserg Member

От ви мені поясніть, для чого я маю кудись скаржитись (що можна порівняти з биттям головою об стіну), якщо у мене в руках прямий метод впливу (ні не "пеніс", я вже читаю хід ваших думок), гроші за надану послугу, невже це так тяжко зрозуміти?

І покажіть мені будь ласка в якій частині нашої бесіди я радив вам "махати пенісом"

Додано через 19 хвилин
    Якщо вам хочеться ображати мою особистість, то я вам офіційно дозволяю це робити, можливо вам стане легше, чи там веселіше, але зверну вашу увагу на те, що цим, ви ніяк не розгортаєте питання даної теми.

Згідно цієї логіки, робити зауваження як такі, будь-кому, є небезпечним: офіціант - наплює вам в страву, продавець - підсуне прострочений товар, вихователь дідсадка (школи) відіграється на вашій дитині, ваша дитина відіграється на слабших чи на тварині.
    Так що робити, миритися з усім? Сприймати як належне?

19. afterstep

це ваша логіка така.
    А нормальна людьска - троха інша. І в маршрутках оголошення (або знак) "не тисніть на вуха водію" - висить недаремно.

немає сенсу. По-перше, ви не зрозумієте, якщо я вас схочу образити. По-друге - вас зачіпило лише те, що я підкреслив ваше "лайно з пенісом" і його абсурдність - з цього можна зробити висновок, що пункт перший - вірний.
    ==
    З офіціантом можна і треба сперечатися - але лише з питань сервування стола та обслуговування, а також з питання цін в рахунку. Стосовно якості страв - то таки певно до кухаря.
    І ще одне - оскільки у вас понижений поріг сприйняття реальності - помилка офіціанта коштує вартість хімчистки костюму.
    Помилка водія маршрутки - вартість життів по кількості пасажиромісць....
    ==
    Деталі, думаю, розписувати марно - але за останні три місяці такі помилки водіїв маршруток - були....
    Так що там стосовно пеніса, та "іноді краще жувати" (с) реклама жуйки?

20. Deus igrok

Маршрут номер 6. Біля водія на листку А4 формату, великими літерами оголошення: "Проїзд коштує 1 грн." Всі платять 1 грн.

а де твій аватар? :)