Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? будувати метро у Львові не можна! через інші причини... звязано з географічним положенням міста... Додано через 4 хвилини хто займається розробкою українці чи не українці для мене немає значення. Взагалі-то такі тендери завжди були і для іноземців також. Проблема в тому, щоб ЩОСь РОБИЛИ! а не обіцяли. і робили якісно. але в цьому, на жаль, міська рада не зацікавлена... бо на ремонтах доріг, лецінзіях ітд відмиваються дуже великі гроші
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? До діла то ніби й немає відношення. Але підхід...Скільки громадян вже по світу кращого життя шукає, а наші замість львів"янам роботу за добрі гроші пропонувати віддають її не знати кому. Ніяких тобі преференцій для світлих голів міста, які при цьому місто і національні особливості водіння знають в сто разів краще від іноземців. То іноземці роками будуть вивчати ситуацію, витрачати на то купу грошей з наших податків... Щоб авторитетно заявити те, що кожна прибиральниця вже знає, не те що на форумах написано...
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? я розумію про що ви говорите... але це не тільки в Україні так. просто в даному випадку можна було залучити студентів технічних вузів- була би цікава і актуальна робота... але без обєктивної оцінки збоку... неможливо. так само стосується чому українці не можуть САМІ собі побудувати якісні дороги, а залучачають турків, македонців??? Бо власні пріоритети людей стоять вище, ніж вирішення проблем міста/села ітд
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? А фінансування?А гарантії,що чиновники хоч щось залишать з того фінансування?
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? Це Ви правильно говорите, але як у Львові ремонтувати дороги вночі? Я спати хочу! А як же дотримання тиші з 23-00 до 06-00? Хіба що такими темпами, щоб то за день-два зробити.
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? дуже просто... залучається незалежна аудиторська компанія типу PwC, яка дуже дорожить своєю репутацією і проводиться аудит підчас і після самого процесу. Додано через 2 хвилини є 2 виходи- або по ночах і святах швидко, або протягом дня- роками (як зараз і роблять).
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? Для себе проблему вирішив - знайшов роботу біля дому. Хоча це був далеко не перший критерій.:bazar: А коли доводиться кудись їхати... то просто Однозначно трамвай. (3,5,8) В них не в час пік можна й посидіти і з візком дитячим проїхатись. А по кн. Ольги і взагалі швидко.
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? один водій сьогодні сказав, що ціни зросли не на всіх маршрутах - підняття ціни залежить від рішення власника цікаво що з того вийде, деякі маршрути можуть стати популярніші за інші Додано через 5 хвилин я чогось не люблю ні трамваїв, ні тролейбусів, ні автобусів краще вже їздити на машині, нам з чоловіком наприклад сильно дорожче 6 грн бензин би і не обійшовся в обидва боки, достатньо центр об’їхати щоб добратися з дому в офіс але бляха і так тих машин розвелося що просто жах тільки ввечері нормально їздиться, вдень краще ходити пішки і корисно і вигідно
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? От бачите, - Ви є пільгова категорія :D Додано через 1 хвилину Через той критерій я не можу собі роботу поміняти. Як подумаєш, скільки всього не встигнеш.......
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? Гуртуймося і даєм бій "бєзпрєдєлу"!!! "Ні" - нелегальним тарифам! http://www.youtube.com/watch?v=TnOxKuiVnMs
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? Шота в мене не блокує це посилання... або вірус або адмін... незнати що гірше!
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? Піднявши ціну за проїзд, перевізники порушили як мінімум три закони
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? Київ вирішив так само "порадувати": "Сегодня, 20 ноября, киевские перевозчики сообщили о повышении платы за проезд в столичных маршрутных такси с 1 декабря в 2 раза." В два рази - це круто. Особливо якщо врахувати хто возить людей http://www.korrespondent.net/main/217446/ Добре мені, що я добираюсь лише на метро.
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? Вартість проїзду не зросла лише у маршрутках комунальних та державних перевізників Наприклад власником одного із АТП є Микола Шкурган, начальник управління транспорту Львівської міської ради, тому він так і підтримує зростання ціни. АЛЕ, ЛЮДИ ДОБРІ, НЕ ПЛАТІТЬ 1.50 ГРН.ПРОСТО ПОПРОСІТЬ У ВОДІЇВ ДОКУМЕНТИ, ВІДПОВІДНО ДО ЯКИХ ВОНИ ЗБИРАЮТЬ БІЛЬШЕ ГРОШЕЙ, Я ВЖЕ ДВА ДНІ ПЛАЧУ 1 ГРН. Підняття цін має пройти громадські слухання, обговорення на засідання міськвиконкому, затвердження на сесії Львівськоїміської ради, тобто десь через місяць, коли вони це все пройдуть і матимуть офіційного папірця, я буду платити їм на 50 коп більше. Дістала вже ця самодіяльність, сьогодні попустити їм, завтра прийдемо у магазин, а продавщиця вирішить хліб по 10 грн продавати. :cowboy: :cowboy: :cowboy:
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? Я підтримую любе підвищення яке приведе до розквіту нашої країни.
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? Прошу пана,я не розумію,чо’ ви ше тут?!Та з таким "ентузізізмом" ви мусите натихм’яст "ґальопом" бігти і вже розбудовувати державу!!!
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? Що я увиділа сьогодні по трк Люкс...Міськрада заявила,що підняття цін незаконне.Будем платити далі по 1грн.
Відповідь: Ціни на маршрутки зросли ? Вчора я давав по гривні(в двох маршрутках).В 65-му водій шось вуркав,але я зробив морду каменем і вдав,що не чув.То,як ви радите,шановні,не платити 1.50?