Тролейбус тепер дуже привабливий, економічно, транспорт. Надіслано від мого Lenovo A850, використовуючи Tapatalk
Ну це як подивитися, зара , бомжі і люди з відсутньою культурою гігієни теж люблять тролейбуси(((((((( Надіслано від мого Lenovo A850, використовуючи Tapatalk
я радий, що піднімуть ціну. підняття ціни - це ліки для наших городян. Вакцина. Минула доза була маленька - не подіяла. Я б збільшив дозу - у двічі більшу. Може накінець мозги запрацюють в на виборах люди хоть щось зрозуміють. Але тут є варіант. Зараз піде розмова про підвищення проїзду і вже би підняли, вже от-от. Люди в ярості і тут.... На білому коні на площу Ринок вїжджає Андрійко - змієборець з великою пікою у правиці... за три дні до виборів... і ціни просто завмерли...
Якщо заберуть у пільговиків безкоштовний проїзд (з 1 січня), то перевізники ще вам збільшать вартість проїзду. Бо пенсіонери перестануть їздити і перевізникам не будуть перепадати гривні, що дає більшість пенсіонерів на вході у маршрутку ( по 1 гривні) та компенсації від городської влади. Врешті погано усім. Хай їм грець - тим, хто не вміє прораховувати ситуації, а пнеться керувати державою! Ті величезні кошти, що кинули з бюджету на субсидії, віддали б тим пенсіонерам з мізерними пенсіями, аби вони не потребували ні субсидій, ні пільг на проїзд чи квартплату, і хоч трохи щось би купляли, підтримуючи внутрішний ринок. Але ж ні. Прем'єри в нас полюбляють прості рішення. Просте рішення, як і Голодомор в свій час. Не вистачає - забрати. Про людей якихось там абстрактних чого думати?
Перевозка пасажирів у Львові - це результат роботи Садового, його лице. Бо вирішити проблему - не важко, важко відмовитися від хабарів.
О починається,тільки до тої ціни почали звикати,і тут вже нову по 7 грн.хочуть...Дуже круто буде добиратись на роботу..