Ціни на маршрутки зросли ?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 11 лис 2007.

1. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Ви маршруками їдете, я наприклад вже стикалася з такою ситуауією що після пільговик зайшов в маршрутку це була 8.30 ранку і водій йому сказава заплатити або виходити, він звісно заплатив, бо пішочком до роботи далековато!

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в 32 пані культурно послала шофера..

3. Veselka alj

От тут залежить не тільки від нервів, а наглості пасажира!

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

дотримання норм Закону не наглість..
    нажаль, бабло перемагає Закон..

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Veselka alj

І що він її повіз? А є такий баран що як впреться і зрушити з місця не хоче поки не вийде той пільговик, і тут ще люди буянять, та платіть або виходьте бо через вас не їдемо:tongue:

6. Veselka alj

Бо законом керує бабло, та хамло!

7. muravey

muravey Well-Known Member

а не едем естессно через безразличие этих самых людей, которые сами через 5-15 лет льготниками станут и будут гонимы всеми ветрами. Водители и сами буянят, орут, матерятся, были случаи, что останавливалиь подраться с пассажирами. Никого не останавливает ни пол, ни возраст оппонента.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. muravey

А цены, кстати, постановили поднять до 4.50, кажется с 9 апреля. Меж тем, в Дрогобыче, в связи с подешевением топлива, местные перевозчики снижают тариф с 3 грн до 2.50.

• Подобається Подобається x 1
  9. Veselka alj

в у Львові такого не буде, тут як щось дорощає то вже не вертається ніколи на нищу ціну!

10. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Якщо чесно я згідна з тим ,що пільговикам зробили ліміт часу на проїзд.Тому що зранку як напхається в маршрутку з торбами бабів на базари,то вже студентам і іншим людям,які поспішають на роботу не влізти.Бо бач вони їдуть торгувати.Хай зачекають,коли всі пороз'їжджаються по навчаннях і роботах.а тоді хай їдуть.А ще інколи виступають,чого це їм місце не уступають..Я не злюка,але інколи їхня наглість доводить.diablo:

11. prius

prius Well-Known Member

Все теж саме,що сорок років що двадцять

12. Lvivska Kvitka

що саме маєте на увазі?

13. prius

prius Well-Known Member

Їзда в маршрутках,як були консерви на колесах так і залишились

14. Lvivska Kvitka

Мені здається,що чим дальше тим гірше.

15. muravey

вообще это не вопрос льготного проезда, а вопрос сознательности и воспитанности каждого гражданина пенсионера. А если бабця в поликлинику едет, анализы сдавать? Вот вы, например, ездите и каждое утро мешаете кому-то другому, кто пытается каждое утро влезть за вами на следующей остановке, а там на последней ступеньке уже вы едва за поручень держитесь и влезть больше некуда. Вы бы не хотели, наверно, из-за этого платить за свой проезд больше?

16. Evg

Evg Санкт-Петербург

Так на базаре с утра самая торговля... традиция :)

17. avatarwin

• Тупо Тупо x 1
  18. Lvivska Kvitka

Так їм ж не треба платити більше,взагалі можна не платити ,але з 10 години.І не думаю,що з великими торбами їдуть аналізи здавати))Хіба зі всього села:)))

19. Lvivska Kvitka

Знаєте я вже би згідна була заплатити тих 5 грн.,але щоб їхати нормально,хоча би стоячи,а не влазити в маршрутку,як в банку консервну.Вони досить того,що і так напихають битком,то ще й маршрутки взяли на рейс малі поставили(великі позабирали типу 18),щоб остаточно позадушувались люди.

20. Evg

Evg Санкт-Петербург

Надо жаловаться... В "комитет", который контролирует городских перевозчиков... это их обязанность.

а де твій аватар? :)