Іван Савицький 10 ч. · Львов · отредактировано · Платити 13 грн за маршрутку ?? Ну. Ок....Тоді наступне 1. Автобуси Мерседси ( або щось такого типу) . мякі сидіння. 2. Запізнення по графіку максимально допустиме +/- 30 секунд 3. ЛИШЕ сидячі місця ( відповідно збільшити кількість автобусів) 4. Введення електронного квитка ( Кіраль привіт) 5. Повне зняття пільг та заміна на персональну монетизацію 6. Час очікування автобуса не більше 5 хвилин 7. Заборонити контакт водія з грошима. Повний електронний облік коштів. А також: 1.заборонити водіям ДИЗАЙНУВАТИ свої кабіни бахромою, дисками з іконами і без, вимпелами футбольних команд 2. заборона на шансон та російську попсу ( так. я не люблю слова заборона, але що поробиш) А також Заборона випускати автобус на лінію коли в ньому: - брудні сидіння - порвані чохли - неприкручені деталі які скриплять та бовтаються - брудні вікна - відрвані гумки на дверях А також Звільнення водіїв В ТОЙ САМИЙ день, якщо: - п'яний - курить - хам - брудний одяг - сцить на кінцевих під колесо, смітить А також: Штраф підприємства ( з грошей власника) в 1 000 000 грн за кожен: - виїзд технічно несправного автобуса - махінації з документами ( підписи медика, техніка ) Я нічого не забув ?? УПД.. За квиток в 5 гривень дозволяємо хібьа бахрому повернути і вимпели. УПД2. Від френдів та коментуючих 1. Вай-Фай. 2. Влітку кондюки, взимку нормальний обігрів 3. Ніяких зупинок "Тутка-Тамка". всьо чіста чьотко по зупинівках... 4. Звільнити водія, якщо говорить по мобільному
Але це все вже було...На самому початку, пам'ятаєте водії ввічливі, в білих сорочках, при краватках, маШрутки пасажитські а не з перероблених вбитих грузовиків...
Скоро кропива сходитиме, черемша, лопухи... Головне аби стало маршруткою виїхати за місто, там рослинність густіша...
Це звичайно все дуже гарно,але мене це не дуже тішить,ціни на маршрутки ростуть,а зарплата на місці стоїть.
http://ekvytok.lviv.ua/city-commuter-contract-poland-2015/ http://ekvytok.lviv.ua/how-it-works-in-leipzig/ якщо буде так то можна й 10 грн ! 3хв !!! це вже запізення !!! в Японії при запізенні транспорту дають довідку для роботи чому запізнився
У нас це неможливо тому, що перевізник відстьогує владі бабло, а при таких стосунках які можуть бути вимоги до перевізника? От тому то перевізник що хоче то робить: хочу пущу в рейс половину транспорту, хочу працюватиму до 21-ї години, хочу ціну за проїзд вдвічі більшу і ніхто навіть не пікне... всі взяли хабар і їм вже добре.
Думала що тепер буде зранку вільніше в львівських маршрутках з рішенням міської ради про пільговий проїзд, бо тепер вони мають право їздити безкоштовно лише з 10.00 до 16.00 дня, а потм вже треба платити. А тут навпаки людей ще більше тепер стало
А чому треба. Через захцянки перевізника? А яким правом виконком змінив вимоги Закону України. Чи я щось пропустив і в нас вже проголосили ЛьвНР?
а хєр там... рішення міськради до дупи можна вставити, пільги надані Верховною зРадою і кабінетом міністрів.. тому ніяка міська рада їх відмінити не в силі Закону..
хіба що верховною зРадою. Тепер після цього часу водій вас не повезе безкоштовно, це нестосується залізничного та електротранспорту.
цей закон стосується тільки автотранспорту, безкоштовно можна буде в ньому проїхати з 10.00 до 16.00 год. дня
Все залежить від нервової системи пільговика. Якщо пільговик знає свої права а також по-філософськи відноситься до лайки шофера і наїздів сволочних пасажирів. (А такі завжди знайдуться в транспорті. Замість того, щоб допомогти поставити на місце шофера - вони навпаки - наїжджають на пільговика) - то платити не буде..