з 22-15 до 23-35 простояв біля політеху чекаючи на 42. Так і не зявилася) Тепер знаю актуальний тариф на таксі - від СБУ до СантаБарбара = 65 грн) П
Згідний. Схема реально до втілення. Я ж прийшов на зупинку. Підійшов до графіку руху, і вичитав що останній рейс у будні дні буде о 23-52. Логічно припустив що з 22-00 до 00-00 має бути маршрутка. В 22-15 перший раз побачив 42 - рухалася в бік вокзалу на кінцеву. І о 22-45 знову 42 - так само. Я просто був 100% упевнений що маршрутка, яку я візуально побачив о 22-15, вирушить вже накінецьто на сихів. Але в 23-35 забив , і викликав таксі.
я на таке навіть не дивлюсі.. ше колись, в сиву давнину, коли фірма "Малбі" працювала на 85 маршруті, я в першій ночі їхав маршруткою на Санту.... але то було давно..
Та 32 довго ходить,часто неї добираюся з Сихова на Любінську.Це одна з нормальних маршруток,яка часто ходить і досить довго)
Та нічого страшного, Садовий дивився на крок в перед та модернізував для міста велодоріжки, тепер таких залізних коників особливо в весняно-літній порі року зросте! Економно та корисно для здоровя!!
Маршрутка по 5 гр. Чула що по 4гр. Але і то багато, особливо двома маршрутками добиратися, за місяць треба викласти до 500гр. на дорогу (22 робочих дні по 20 гр. в день). То капець, а ще якщо подумати про тих в кого мінімальнв зарплата, лишається така ж половина суми фактично що витрачаєш на проїзд.
Іхала в 29 маршрутці, то там висіло оголошення, що піднімати ціну не будуть, що начебто якийсь один перевізник наговорює на іншого про те що ліднімають ціну, це був лист від керівника підприємства, тільки назви не запамятала, але в цьому листі йшлося про те що цей перевізник цін не буде піднімати. Якшо вдастся прбачити щераз цей лист то сфоткаю і закину сюди в темку! Такщо від Садка залежить, але не тільки, тут справа ще в перевізниках))
Львівські маршрутки вирішили не їздити після 21:00 http://www.lviv.tv/vazhliva-novina/lvivski-marshrutki-virishili-ne-їzditi-pislya-2100/
не тільки у Львові маршрутки дістали всіх http://inforesist.org/v-nikolaeve-namereny-bojkotirovat-marshrutchikov/