Незнаю як там у Льваві, а в нас маршрутникам не позаздриш, пільговиків повно, дороги нема зовсім, машрутка калатає як відро цвяхів, бензин вже по 25, народ нарваний, ше і кожен з відеокамерою
О та в нас майже кожен другий пільговик дає 1-2 замість 3 гр. щоб взяв та віз, а то вони відмовляються, придумують що трьох вже пільговиків взяли. А з тим курсом на бензин, то графіків перевезення не дотримуються, зменшують кількість машин. А калатає тоже, як відро цвяхів, ну правда ті автобуси що Садовий ввів в місто трохи ліпші, але волочуться як черепахи,збирають пасажирів, ну і графіку теж не дотримуються!
Я бачив як шофери побились за графік, вони там чуть не посекундно вираховують хто коли має їхати, а є такі хитрожопі шо вискакують на перід і стрижуть чужу капусту....Коротше, тяжка то робота
тому шо вони після 19 починають з'їзджати з маршрутів. Наприклад, після 21 з району Санта-Барбари взагалі проблема виїхати, лише 32 і 42 можна застати
От я про що і пишу,так всх їх як в якому районі після 21 голини можна колядувати на зупинці до години часу.
в світі...ми в цьому всіх взули. Доречі, сьогодні вже почали писати про платні дороги, інакше кажуть нема грошей на ремонт, скоро автомобіль в Україні таки стане розкішшю...
Я вам скажу таку річ. Перевізники просто намахують нас. Вони намахують навіть тоді, коли повязують ріст ціни на проїзд через подорожчення палива. Справа в тому, що ми не їздимо на паливі, а на автобусі, яким керує шофер, в якого є адміністрація. Якщо отак прикинути на хлопський розум, з всіх витрат, які мають перевізники, паливо становить до 20%. Що це означає? А це означає, що якщо паливо зросте вдвічі, то на вартість проїзду воно має вплинути не більше, ніж 20%. Отже, якщо проїзд 3 грн., то 0,6 грн. становить паливо. Отже, якщо соляра коштувала 14 грн., а стала 28 грн., то проїзд має коштувати не більше 3,60 грн, а не 5,00 грн, як нам хочуть втиснути.
наврят чи....Як так піде то скоро на маршрутках їздити буде розкішшю . Десь років 15 тому я вже ходив з любінської на батальну пішки через економію
О це факт,я їду з роботи в 21.30 то можу сісти на 32 або на 16 якщо повезе)Вечером так важко добиратися додому,треба двома маршрутками їхати.А зараз ще як ціну піднімуть до 4 грн,то взагалі можна буде "вилетіти в трубу"