А що ви заливаєте? Дизель/бензин? Бо в Укрнафті, як не дивно, є різні заправки по якості, можна жорстоко нарватися.
Залежить від марки "корита". Дороге корито поганий бензин відразу відчуває, бо усі системи досить чуттєві. А дешевому - все одно, вже нічого не зіпсує
Я чув купу леген типу "заправив, машина не їде, злили і поміняли і фсьо добре", але думаю то всьо хрєнь...всі рази коли в мене не їхала машина справа була не в бензині...
Я раз нарвався на поганий бензин на Укрнафті і більше туди не їздив. А мій знайомий з Яворова каже, що Укрнафта - найкраща бензина. Доречі, я підозрюю, що Укрнафта може також мати заправку на карточки. Поцікавтесь.
Я думаю, Вам варто поставити слідчий експеримент. Візьміть півканістри бензину і долийте туди води з-під крана до повної. Потім залийте все це добро в бензобак. Якщо машина поїде, як раніше, значить, люди розповідали легенди. І, до речі, зможете сильно на пальному економити. Це, звичайно, жарт. Як кажуть у рекламі - не намагайтесь... А от моя "легенда". Я колись купив бензин про запас, на випадок, коли треба буде їхати із села, а не буде бензину на заправці. Але такого, щоб бензину не було на заправці, кілька років поспіль не траплялося. І бензин, куплений давно, спокійно собі стояв у пляшках у гаражі. Потім я про нього згадав. Шкода, що я не можу викласти тут портрет того, що було в пляшках - моя мати використовувала те (попередньо перемішала з прогірклою соняшниковою олією) для розпалювання плити зимою. Вмочувала качан від кукурудзи, і так далі. У пляшці, на дні, пальців на два була якась цікава неземна речовина. Такою в фантастичних фільмах дітей лякають. Щось густе, матового кольору, схоже на холодець (драглі по-львівськи). Крім того, свіжий бензин з часом втрачає свої властивості. Окислюється від контакту з повітрям. Він має таку властивість - окислюється. Тепер уявіть собі, що той бензин, який простояв кілька років у запасі, пустили в продаж (був по десять центів, зараз продають по сорок). Або залишилися запаси воєнного бензину і солярки. В армії крадуть не лише чоботи, але й пальне. Змішали 66-й із соляркою, добавили фероценів для підвищення окатнового числа (приблизно), і пішло все те на добудову п"ятого поверху майонтку нафтотрейдера.
В мене тойота тундра має 11 років, свічкі рідні нагара нуль,бензофільтр минулого тижня провіряли чистенький, в Україні таке було неможливе
В мене сама проста,4 літра двигун і 6 циліндрів,а є 8 циліндрів і 5 ,7 літрів двигун,ось в ці не встигаєш заливати