В будь-якому разі, в Україні паливо дешевшати не буде. При зменшенні вартості нафти в долЯрах, курс того самого долЯра полізе вгору і буде не 27, а 40 (наприклад)
Це реальність. І ця реальність була вже не один раз. Може бути і таке. Але це вже називається просто 3,14здець
Тоже мені 3,14здець , таке було вже як мінімум два рази, шо навіть маршрутки (чи то ше автобуси) повідміняли....
нафта то падає... Але це не факт, що долЯр не полізе вгору. І межі вгору немає, на відміну від межі до низу. Нижче, ніж 0,01 доляра нафта не впаде фізично(хоча така ціна в реальності неможлива), бо далі просто нуль. А доляр може лізти в гору стільки, скільки захочуть наші бариги.
Ціна на нафту падає... "Праздник со слезами на глазах" обіцяє бути дійсно "со слезами". Виходять представники російської влади на трибуну параду, згадують про ціну на нафту і починають плакати. Сльозами. До 48 доларів понизилась. На 4 відсотки.
Ну, не 48, а йно 48,26 нині найнижче було. Але, таки так - впродовж 1 доби майже на 2,5 долари додолу - то не хухри мухри
А ви пробували купляти паливо по карточках? Маю знижку 3 грн. 40 коп за літру і не тре чекати поки хтось там щось скине. У нас чомусь було так завжди: Долар падає - паливо росте. Паливо падає - долар росте.
При WOG працюють менеджери, які поширюють продажу палива через картку. Ви отримуєте картку і по ній заправляєтесь на будь-якій заправці WOG. Розрахунок проводиться з менеджером безпосередньо. Я беру багато палива, тому у мене така знижка. Може для вас буде 2 грн., чи 2,50, як домовитеся. Телефон можу дати в ПП.