Скільки можна ту саму х*ню писати, з дня в день? Любі друзі кАнєшно мудаки і все таке, але тяжко чекати різкого економічного росту в країні яку спочатку розграбували ваші "прафЄсіанали", а потім вирвали з неї добрий шмат території, ввели санкції на 30% імпорту, і затіяли маленьку таку...
При Кучмі підйом, При Йущену падіння, при Януковичу підйом, при Порошенко падіння. То хто грабував? Подивіться по ВВП. І про які санкції мова? Пам'ятаю тільки податок на автомобілі. І то перші залупились москалі. Території? Так їх віддали/продали/просрали Турчинов, Яценюк,Парубій, Наливайченко і Тенюх. І це вже таємниця Полішинеля. Тому мені і не зрозуміло, чого ви виправдовуєте оту памаранчову скотобазу.
А чому Ви вважаєте, що при Ющенку було падіння? Я при Ющенкові спромігся заробити на нове авто - перше і останнє в моєму житті. При Ющенкові не було боротьби з корупцією (Могли садити і Януковича, і Ахметова), був так би мовити "самотік" і міжусібні чвари, але падіння не було. Звичайно, із зрозумілих причин (кумовство, корупція) і бурхливого зростання не було. Про зараз мова не йде. Десятки разів уже говорилося, що підходи залишилися старі, лише люди помінялися, завдяки народному обуренню. Але ми і тут віддаляємося від теми - Ціна на нафту.
Я при Ющу піднявся, до того бідував...При Янику вапше був крутий пЄрЄц, того року троха в дупі, але навіть не через кризу чи інфляцію, а через посуху і кілька невдалих рішень...
Я вже про Ваше авто чув. Це не показник. Я на перше авто заробив при Кучмі. А при Ющенкові ні. Чий козир сильніший? Як це не було? А статистика? А доллар по 8? А падіннят ВВП? То чому "народні" кращі за "бандитських"? Не можу второпати...
"Народних" можна переобирати (усувати від влади мирним шляхом - шляхом виборів), а "бандитських" можна усувати від влади лише народними повстаннями. Забули, як януковичі почали окопуватися у владі назавжди (як єдинороси), міняючи під себе регламент Ради, Конституцію, суди, закони (парнокопитне голосування, наприклад)? Покійного "дирижера" Чечетова забули? Коли все в Раді робилося через коліно? Гальмування виборів мера в Києві, Тернополі (здається), ще декількох містах? Розставляння скрізь донецьких, навіть в малих райцентрах? Думаю, Яценюка, Авакова, Шокіна скоро усунуть від влади, а от Азаров, Захарченко, Пшонка сиділи до упора.
Не правда. "Народні" піднімали повстання, чи чіплялися за нього аби здобути владу. В 2004-му підняли, в 2013-му осідлали. А зараз ще й поганяють. Але як в 2009-му оранжоїдам дали смачнючого копняка в сраку на виборах, так і цим, в кращому випадку, дадуть. Якщо не повісять задовго до виборів. Це Ви про оцю "народну" владу розповідаєте, чи про "бандитську"? Все один в один збігається. То в чому різниця? Вам показати фоти радних роялістів від влади? Та навіть фот не треба. Уважно поглянути на стенограму. Зареєструвалось триста, проголосувало триста п'ятьдесять! Це як? "Бандитські" були сковані жорстокою дисципліною, "народні" ж - продажні шкури. Не треба далеко ходити. Відкриваємо голосування по будь-якому питанню. БПП+ОП (ПР). У них повна гармонія. Невже це Вам ні про що не говорить? В мене постійно радіо на "Раді". Гройсман теж по п'ять-десять раз ставить питання на голосування, поки воно не буде прийняте. Як правило після перерви. Їх і зараз розставляють. І мусорів. Ці не мають партійної належності. Скоти по жизні... Азаров пішов сам. І притягнуто все за вуха. Якби у бабушкі... Далі за текстом
Как ранее предупреждали и опасались израильтяне - поступление денег от нефти сразу же вызвало желание Ирана закупать оружие. СМИ узнали о планах Ирана купить у России оружия на $8 млрд
Ціна на нафту вже майже 50дол. Зросла на 15 в порівнянні з лютим. Так що, надії на скорий кінець раші були перебільшеними і завчасними.
До ста не підніметься. Не забувайте про сланцевий видобуток. Він збитковий при надто низькій ціні. І сланцевий видобуток можна заморозити або розпочати в будь-який момент. Звичайний ні. Зараз йде війна за ринки збуту.
Тема заглохла))) В даний момент - менше 54 доларів. Останній раз на такому рівні була майже місяць тому. Але!!!!! Верхній скрін - 2 грудня, нижній - сьогодні (не зара, а вдень). Мене приємно насторожують дрібденькі циферки зліва. А вони зменшились за цей час, хоча, рубль, вроді, виріс. ЗВР зменшилися на 6,6млрд. дол. Резервний фонд - на 0,33млрд. дол. ФНБ - на майже 1 млрд. дол. Тьху-тьху-тьху.... аби не наврочити.
Не наврочите. Чим більше людей в Росії бачитиме, що економіка розвалюється, тим більше буде бажаючих ухватити те, що ще можна ухватити. Тим швидше її валитимуть. Михайло Вєллер з даного приводу десь місяць тому сказав крилате: "Хватай мешки - вокзал отходит!"
В честь васьмова марта ціна нині впала до 53,02 (в даний момент - 53,17). Ще в 17:30 год ціна була 55,57 і за 3 години впала на 2,5 долари. Цо сє дєє? Востаннє така ціна була ще аж 7 грудня.