Від 110 доларів ціна почала падати ще з середини червня, тобто вже півроку падає. Якщо навіть від завтра почне рости (що малоймовірно), то, думаю, потрібно буде також не менш ніж півроку, щоб повернутися до 110 доларів знову. Для мене ціна на нафту, це як для сільської бабусі "Богатые тоже плачут". Дуже подобається мені з дня на день дивитися цей "свій" серіал.
Зверніть увагу на дату твіта. "Ворона твітнула во всё воронье горло" Хто там зареєстрований в твітері, можете мою цитату добавити в #ВарламовТиДовбак : український Twitter затролив російського блогера без посилання на авторство.
Вже 104 папугайчики різниці, в нашу користь. Тепер чекаємо на "торжествєнную встрєчу" нафти і бакса. ☺
по 20 долларов за баррель.. ---------- Додано в 09:16 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ---------- по 20 баксов за баррель..
$65 чи $55... для російської економікиі бюджету то вже не має великого значення. Політ вниз є стабільний. ---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ---------- Ілля - масвіч... вєріт в сказку....
Сьогодні Брент по ідеї має впасти нижче 64-х. Вже фіксувалося 64.04. Почалося вечірнє падіння, пов"язане з торгами в США
64.56 ---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ---------- О...а тут http://ru.investing.com/commodities/brent-oil вже 64.06, а рускій релакс шось завис Блін 63.80
вже 63.62 було.......Говорив нині з поляком, каже в них бензин вже на 8 грн. здешевів, а в нас слава Богу шо хоч не дорожчає.
У нас гроші дешевіють, тому не варто чекати різкого падіння ціни на бензин. Хоча пропан подешевшав. Сьогодні можна було заправитися по 8.25 там, де ще недавно максимальна ціна була вище 9 гривень.
І по $30? ---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ---------- Дякую, приємно провів час.