Щось йде незрозуміле,нафта падає ,а бензин в нас тиждень назад скокнув на долар в верх,був 2.40 став 3.40 за галон,хтось дуже добре грає,такого в нас зе не було
Де скокнув? На укрнафті скинули пять копійОк...Та і то наразі ціни на вересень як я розумію, а зараз продається ше та на 10 баксів дорожча.
prius, у нас те саме, нафта падає, а ціна на бензин не змінюється..., а деколи піднімається на декілька центів. Сьогодні дизель був в районі 1.15 - 1.09 Євро.
Я й кажу, йде якесь штучне заниження ціни нафти,в нас ніколи так не було щоб зранку була одна ціна а ввечері на долар більше ,а ціна нафти знизилась
Може ви заправляєтесь на заправках які пару років назад купив Лукойл і тепер рускі проводять диверсію...))))) От цікаво що сталось з тими АЗС. Памятаю було повідомлення що Лукойл купив на східному побережжі США до 5000 АЗС. З України Лкукойл вигнали. Українці просто перестали на його АЗС купляти паливо
Трохи не в тему, але більше незнаю де втулити.... Сьогодні дізнався шо один мій знайомий працює тролм , пише по форумах як йому машина пчихає на бензині від укрнафти ітп, а як тільки заправиться на вог то летить як ракета....
Вже не актуально 45.12 був мінімум, зараз трішечки підросло... Тут виникає два питання, до якого рівня впаде ціна (кажуть і 10 баків реально), і коли курс рубля обжене рейтинг Хуйла
44.03 Світ вітає Україну з Днем Незалежності І Хуйлостан зробив нам подарунок, 70:50 А ще навіть не вечір, можливо до кінця Дня рейтинг Хуйла і курс руБля торжественно возєднаються
Толі єщо будєт . Я особо не вникав, але кажуть там якийсь кіпіш на азіатських біржах, кризаС. А отже нафти потрібно буде менше, відповідно ціна впаде ще нижче, сподіваюсь ціна на бензин таки піде в низ.