Я на ньому ще з далекого 2006 року. Записався відразу на три форуми моєї моделі авто: російський, український і німецький. На російському в курилці була тема Політика. Йшла нехила рубка. Потім Політику закрили більше року тому. Залишилась фінансова тема. Але й там в деяких дописах появляються навколополітичні дописи. Як наведений вище. Коли Держдура дозволила Путіну використання військ за межми Росії, рік тому, думаю, всі пам"ятають, я відразу в кількох темах написав щось на зразок, наприклад, в темі про кондиціонери "Готуйте холодильники для трупів з України", в в темі про коврики в салон - "Потрібно купувати не коврики, а савани" і далі в тому ж дусі. Мене модератори поблажливо віртуально поплескали по плечі і забанили, здається, на місяць. Там на форумі, як і скрізь в Росії розквітнув путінізм. Мене, як "врага" ріжуть нещадно, але й своїм здравомислячим, що в меншості, дістається на горіхи.
І ще. Люди (не вата) в Росії починають усвідомлювати, що Путін довів Росію до стану, гіршого, ніж за часів СРСР.
Качество гальванического покрытия нынешних российских "производств" на уровне кружка "Умелые руки", это факт. Причина одна - не вкладывались деньги, оборудование времен ссср отработало и умерло. Многие "производители" просто заказывают готовые части с покрытием в Китае. Так проще, дешевле и быстрее, даже, иногда. С дальнейшим уходом в мракобесие гальваническое покрытие будут пытаться, очевидно, наносить путём православного молебна...
Ціна на нафту вже тижнів три міцно тримається трохи нижче 50 доларів. У падінні ціни на нафту є і свої плюси. Сьогодні заправився пропаном по 6.81 за літр. Хоча ще пару місяців тому ціна на пропан на тій же заправці перевалювала за 9 гривень.
И где факты? С производством вообще знакомы? Какие предприятия гальванику в Китаю заказывают, вообще понимаете о чем говорите?
в такий час починають заготовку на сільгоспроботи. Якщо подиитись тренди... то з жовтняя до лютого завжди падало споживання - з лютого до травня росло - от і іде коливання по ринку. За прогнозами в 2015 ціна буде коливатись в районі 50, але прогнози шиука невдячна і можуть видаватись спеціально
Зараз, порівняно з відкриттям, впала приблизно на півтора долари. А один такий долар, здається, для Росії мінус два мільярди. Не такі вже й копійки.
Це як зрозуміти, бакс 21.70, нафто 56.50, а бензин 24.50, тобто більше долара за літр . А солярка ше на гривак дорожче.
Нічого дивного у тому немає. Коли бакс був по 8грн, бензин був по 11 грн. Тобто 24 грн. за 1 літру - це адекватна ніби ціна. Чому "ніби"? Тому що коли долар був по 8 грн., нафта була не 50 баксів за баняк, а по 110. От і думаємо, хто на тому наживається і скільки...