Ціна на гречку :) Україна vs педерація

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Mylnyk, 18 січ 2016.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Навіщо ви ту Вікіпедію притягнули? Там бла-бла, а про те, що " все основне начальство Світоча сидить у Москві. Звідти карєнниє масквічі час від часу приїжджають до Львова для перевірки, або для вирішення глобальних питань по заводу Світоч." нема ні слова ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

ненаю тре спитати завтра ,

3. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

та мене дивує як в сусідній темі радіють від падіння нафти типу педерації прийде пушний звір, люди це окозамилювання пушний звір до нас українців прийде швидше ніж до педерації , так що думати тре про своє і про себе а не тішитися тим що в педерації стає гірше , а чи дійсно стає гірше ?

4. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

от до НЕстле то був шоклоад, а після нестле - пластилін , тому Порошенка збагачую .

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нафта росте цілий день, кацапи "встают с калєн", а Кері припустив що скоро знімуть санкції з Хуйлостану...а тут ще і гречка така дорога.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яке сало? Сало нагадує про Поросенко. Ні в якому разі. Тільки хот-доги.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А гречку Нестле вирощує?
    Хлопці, мало того, що млинок завів тему про гречку в Війні, так тепер ще й чиколади обговорюють.
    Війна і гречка. Війна і сало. Війна і пластилін. Гарні теми, нічого сказати.

8. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Люблю цей форум за ліберальність ! ТАк все просто війна йде продукти і пластилін дорожчають :sad: а мені діточкам треба купляти забавки , а нормальні забавки українські ой які дорогі ще й значно дорожчі за чудокитайські в рази. Ну і гречку

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Mylnyk, та ви здається поплакатись вирішили на свою тяжку долю, на іграшки діткам не вистарчає? То гречку вирощуйте, он яка вона дорога, а землі пустої навіть навкруги Львова повно ;)

• Смішно Смішно x 1
  10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А шо, невже в рашці стає краще? :)

Шо, @Mylnyk, ніяк не можете позбутися комплексу молодшого брата? Все вам рашка вєлікой і могучєй виглядає? ;)

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не прийде. Бо українцям не лінь варити горох.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Patrick

Patrick Well-Known Member

А мені сьогодні зробили приємну несподіванку.
    Подзвонила жінка яка приїхала зі Львова до родичів на візиту і привезла мені передачу.

IMG_1049.JPG

Горілку попробував - добра.
    П.С. Цукорки -Винницька конд.фабрика.

Останнє редагування: 23 січ 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. prius

prius Well-Known Member

Тількі не треба ля ля,до нестле після совка шоколада не було,було амно з сої,жінці рошеновська стріла не сподобалась,сказала що стожари смачніші

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я зі свого боку обіцяю що як тільки ціна гороху виросте до ціни гречки, то особисто вирощу його кілька десятків тон :)))

• Смішно Смішно x 1
  15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

горох люблю, гречку не дуже, хіба тілько зварену зразу в тарелю..

16. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Объективно говоря шоколада в плитках лучше рошеновского нет. Ну а так по позициях- что то лучше у Свиточа, что то у Рошена. К примеру "Красный мак" мне больше нравится Харьковский- я на нем вырос, он мне был вместо молока.:). Ну и Солнечный венок.

Останнє редагування: 23 січ 2016
    • Подобається Подобається x 2
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

То той шо колись був по 10 рублів кілограм? Ви були савєцкім алігархом, такі дорогі цукЄрки замість молока?
    А я на ірисиках ріс, і круп'яних полочках :mocking:, а в пачку з під паличок ми бувало закладали цеглиночку, і підкидали її під магазин, обов'язково знаходився хтось, хто її зі всього дуру копав :dash1:...ото було весело :lol:

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В СРСР і знати не знали шо таке олігарх. Саме престижне було - це академік.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Академіки красний мак не жерли замість молока...Треба було бути мінімум "завсклада"

• Смішно Смішно x 1
  20. prius

prius Well-Known Member

Саме престижне було завідуючий магазина або бази

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)