Та не читав я сатаністів... А якщо в них якісь ритуали..то такі ж вар’яти.як і єнчі побожні фанати-сектанти...без різниці...поклоняються тому ж богу - Мамоні...як і решта...
а ти почитай, може побачеш, що твоя позакофесійність призводить до тих же уявлень про Бога, що й у сатаністів. Ну а думка, що всі погані, а я файний - взагалі супер.
Віриш,не читав,та й не дуже хочеться бздури читати... І нічим я не кращий за інших...в одному г...всі живем... А про Мамону... Взяти хоча б о.Ковпака.... Гроші...гроші і гроші...всі то розуміють... Просто прикриваються..канонічними нестиковками...а так..бабло...
Про Ковпака я тобі вже давно писав, але ти мені не вірив, але гроші - то не основна проблема Ковпака, основне, що він людей зводить, утворивши власну релігійну організацію. не читав, але ти їх відтворюєш.
Тут...є православна церква...десь з третина людей з Рясної ходить туди.То здавна... Є костел. А недавно відкрили..хм..ще одну греко-католицьку церкву,куди ходить штири людей... курам на сміх... Гроші - то основна проблєма того конфлікту... А то..чим прикриваюцця отці - звичне переливання з пустого в порожнє... Справа вся у баблі, яке їм не дістається. Тому і зробили ту всю колотнечу.
навіть якщо б там ходило двоє людей, це того вартує. Заздрю тим людям по-доброму, бо у нас годі приступити... море народу.
Але то побудували греко-католицьку,бо решта зазомбовані о.Ковпаком - ходять до тамтої церкви...і несуть туди гроші...неподобство..панімаш... святоюрським то як кість в горлі...