Цікаві факти

Discussion in 'Всяке різне' started by Парусник, Oct 7, 2010.

1. LMV

LMV Well-Known Member

@Latana Royal приймати подарунки від людей, яких ви добре знаєте, не купувати вживані речі- особливо нижню білизну. Речі несуть в собі інформацію власника цих речей(різні привички, хвороби і все інше)Вибачте, відірвусь до пів днини. Цкаво бути з вами....:haha:

2. iso

iso Well-Known Member

Це Ви серйозно?о_О

3. iso

iso Well-Known Member

А Ви не пробували вживану нижню білизну прати перед надяганням?;)

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

А якби знав як тому зарадити, щоб більше не боятися - то мудрою :)
    Увесь бруд знищує вогонь. Фізичний бруд - фізичний вогонь. Енергетичний бруд - астральний вогонь.

• Подобається Подобається x 1
  5. Latana Royal

Так вчила бабуся :)

6. Latana Royal

Я зрозуміла мотиви. Просто мені хотілося далі розвинути тему, щось більше з Вас витягти :)

7. Latana Royal

Згодна. З білизною навіть простіше, ніж з рештою :)

8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

То кому як...
    На 7 квітня вирішив йти на сповідь і причастя. Немає нічого "толкового". Але йду якось навпроти секонда і кажу :"Стоп. Зайди" Захожу і питаю якусь весінню курту. Дають чорну. - Ні, щось веселіше. - А цю?
    Дають "Westbury" - потім шукав переклад. Але ці товарні знаки.... Отримав переклад "західна . Як на мене. Приємна, чиста, в кишені два запасних гудзика у фірменній упаковці.
    Отак! Новенька, як тільки з фабрики. Купив за 150 грн.
    Якби я знав, що там було далі...
    Але це вже інша історія.

9. Коммунарец

То кому як...
    На 7 квітня вирішив йти на сповідь і причастя. Немає нічого "толкового". Але йду якось навпроти секонда і кажу :"Стоп. Зайди" Захожу і питаю якусь весінню курту. Дають чорну. - Ні, щось веселіше. - А цю?
    Дають "Westbury" - потім шукав переклад. Але ці товарні знаки.... Отримав переклад "західна . Як на мене. Приємна, чиста, в кишені два запасних гудзика у фірменній упаковці.
    Отак! Новенька, як тільки з фабрики. Купив за 150 грн.
    Якби я знав, що там було далі...
    Але це вже інша історія.

10. Latana Royal

Без цього попередня розповідь втрачає сенс :)))

11. Коммунарец

Може дивитеся детективні програми по ТВ, як наприклад та, в якій мова йде про незначні деталі в розслідуванні, на яких детектив знаходить розбійника? Сама назва "Westbury" введе у роздуми. Але, мабуть, не вас о_О

12. LMV

LMV Well-Known Member

Без жартів...
    Прання нічого недає...

13. Latana Royal

ТВ не дивлюся близько 12 років

14. LMV

LMV Well-Known Member

Біоенергетики стверджують, що одяг з секонд-хенду має енергетику попереднього господаря, яка не завжди може позитивно впливати на нового власника.

"У мене на очах змінився син: став злим, рідко приходить додому. Навіть голос у нього помінявся)))

Одяг з секонд-хенду змінює характер людини

15. Latana Royal

Попса для недосвідчених, якщо чесно.
    Але, вже навіть там рецепти від того дають :)))
    Та тепер усім квочкам, що не мали клепки виховати дітей, буде на що кивати: секонд хенд винен :facepalm:

16. LMV

LMV Well-Known Member

Пару років назад, купив з гуманітарки б\в штани. Далі ще цікавіше-я почав матькатися, за що мене нагнали з одного форума ,а далі пішло і поїхало. Матюки на кожному кроці. Що рбити? Вирішив ходити на зібрання Христіан Євангелістів, де читали Біблію(Новий Завіт), співали пісні. Не допомогло!Так, по нинішній день матюкаюся....Навіть мої песики нерозуміють мене, поки не покриєш їх матом......

• Смішно Смішно x 2
  17. Коммунарец

Попереджувати треба.:scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  18. Коммунарец

То ви пишаєтеся цим, чи я не зрозумів? А штани не пробували зняти - може блискавка щось прищимила?

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. LMV

LMV Well-Known Member

Це я згадав свою службу в армії, в якості кінолога. Щоб пес по команді виконав той чи інший прийом, для закріплення- мало бути якесь нецензурне слово.. (так він був привчений в процесі дресировки). Доречі, тут ні в кого немає перевірених доказів того, що я матькаюся....Вибачте, за відхилення від теми.Не беріть мої слова близько до серця, правила форума я читав ,практично вони однакові на всіх форумах. Вертайтеся до нагальної теми! Наші регіони язичницькі і народ вірить у різні повіря і прикмети, то чому би не повірити в те, що я написав про ножі і різні речі. Я в це вірю..

20. Latana Royal

Мені здається, що то пан іронізує :)
    Бо якщо серйозно, то я навіть уявити не можу, ким треба бути, щоб штани змусили матюкатися людину, що в принципі не матюкається :haha:

а де твій аватар? :)