Цікаві факти на закуску

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем www, 8 лис 2007.

  1. Hyligan

    Hyligan Іронічний

    Так і китайську гречку можна втоптати ;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Фрезія

    Фрезія Well-Known Member

    I'm so sorry!!! Пам'ять на цифри (і дати) підвела... 13 хвилин. :redface:
    (Сподіваюся, ніхто не зіпсував каструлю яєць.. :girl_smile::redface:)
     
    • Подобається Подобається x 4
  3. syavych

    syavych копач

    :ireful1: я вже думав, шо шось не те з тими яйцями, які я купую. скільки не пробую - все зам'які виходять...
     
  4. Фрезія

    Фрезія Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Фрезія

    Фрезія Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Un.Known

    Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

    Наступного разу довірте свої яйця спеціалістам. )))
     
    • Подобається Подобається x 5
  8. kitana

    kitana Banned

    Щоб легко відкрутити кришку з банки з огірками (і не тільки), треба різко стукнути долонею по дну банки.
    Фізика цього процесу мені не відома, але працює на всі 100. :)

    І так, я цього не знала!
     
    • Подобається Подобається x 4
  9. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    Мається на увазі банка з кришкою, яка закручується? Тоді легше стукнути самою банкою об підлогу (якщо лінолеум, на плитці не варто пробувати!), або дошку, пластик, нахиливши банку на 45 градусів кришкою до низу. Тобто стуктути рогом об край кришки. Бо долоня по дну не завжди спрацьовує ;) Хоча долонею я не пробувала, зазвичай ліктем, якщо нема об що банку стукнути..
     
    • Подобається Подобається x 4
  10. Svjato

    Svjato Well-Known Member

    Навіщо напрягатися? Ставите на кришку теплий збанок, або каструлю, кришка наргівається, розширюється і легко відкривається. :)
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. nirvanka

    nirvanka просто фотограф

    Svjato,
     
    • Подобається Подобається x 4
  12. deva

    deva Well-Known Member

    а я просто беру ножичок і трошечки підважую кришечку і все.....оп....відкрилось)
     
    • Подобається Подобається x 9
  13. XrustunkA

    XrustunkA Дівчина із іншого життя..

    і я так роблю:blush:
    але кришки так псуються:pardon:
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. Locke

    Locke невиправний реаліст

    Якщо робити це делікатно, без фанатизму, то не псуються. :)
    Перевірено багаторазовими дослідами. Легенько встромляю ножика в щілину і чуть-чуть його повертаю довкола осі, щоби в банку зайшли бульбашки повітря і вирівнявся тиск.
    Тиск-то велика сила! Давним-давно, коли ще звірі говорили, я трохи займався наукою. Один дослід потрібно було робити на протязі кількох днів в герметичній камері при сталому тиску. Камера являла собою великий масивний баняк з круглими дверцятами діаметром приблизно півметра. Так от, коли просто закрили цю дверку, а на вулиці помінявся тиск (ну скільки ж він там міг помінятися - чуть-чуть) то наступного дня два здоровенних молодих хлопи не могли відкрити цю дверку не пустивши перед тим через клапан трошки повітря для вирівнювання тиску.
     
    • Подобається Подобається x 10
  15. Svjato

    Svjato Well-Known Member

    Коли вже відкриваються огірочки чи помідорчики, перець чи свіжий салат то точно щось вже тепле і зготоване :nyam2:

    Може хто цього не знав? ;)
     
    • Подобається Подобається x 6
  16. deva

    deva Well-Known Member

    ТОЧНО ТАК!!!:good:
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. XrustunkA

    XrustunkA Дівчина із іншого життя..

    ага:)))без фанатизму?а коли слюні капають бо якусь смакоту відкриваєш то шо?:wacko:
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. syavych

    syavych копач

    Все рівно не те. Навіть тримав до повного охолодження (а це десь хв.30-40) - все рівно зам'які (їсти нормально, але якщо наприклад різати для салату - то нє). Мабуть таки від яєць залежить :)

    П.С. Та й не тілько від них залежить, а й від посудити в якій варились, кількості води і т.д. (різний час доходження до кипіння і відповідно і остивання). Так шо то всьо тілько гола теорія...

    Пішов варити звичним способом...
     
  19. XrustunkA

    XrustunkA Дівчина із іншого життя..

    точно:)))від них багато що залежить:)):)):)):)):))
     
    • Подобається Подобається x 5
  20. Ravin

    Ravin Well-Known Member

    Во всех нас течет царская и рабская кровь или все люди братья и сестры.

    Тем кто не дружит со здравым смыслом и элементарной математикой РЕКОМЕНДУЮ
    Не читать.



     
    • Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)