А я й мухи не вбиваю,завжди відкрию двері на коридор в хатах світло вимкну,вона й сама вилітає на світло в коридорі.....Правда комарів товкла немилосердно і тараканів....як можна вбити шось живе?Мені б рука не піднялась...на селі малою бачила як гусям голови відтинали і свиней різали......то так страшно:жорстоко..........я малою завжди підбирала зранених горобців, спала з ними,вигрівала...думала вони померзли, а то вони подохли.....отаке то моє дитинство,підбирала всяких котів,птахів,навіть хробаків до хати таскала. А недавно всі з мене лаха дерли,купила карася в магазині........вони його не добили, я поки дійшла до дому він ожив і плавав в ванні, я його прибити не змогла....пішла в озеро біля кін. Сокіл і випустила....кажуть дурепа... може? Але мені шкода,тих,хто хоче жити.
Я до сих пір не знаю, чому салат у скляній тарі прогрівається лише знизу у мікрохвильовці? Ще не розумію, як в людини волося стає дибки? (Я знаю,що це електрика, але звідки вона береться? Калій?)
Тільки салат? Я зауважила, що все. Думаю, що скло швидше нагрівається, ніж повітря. Тому відповідно і швидше температуру переносить на продукти з того боку, де вони торкаються до тари.
Вікна мого офісу знаходяться на рівні з вершечками дерев. На деревах ціла колонія пташиних гнізд. Звичайні гнізда - сплетені купки прутиків. Чи ворони, чи інші птахи. Замість думати над проектом, в голові сьогодні крутиться - а як же це що вони не розвалюються. Тут же постійно вітри
Любые продукты в микроволновке лучше прогреваются по краям, чем в середине (в инструкциях обычно пишут крупные куски класть по краям тарелки). Воздух действительно плохо нагревается и продукты горячее не только в местах соприкосновения с тарой, но и в местах соприкосновения продуктов между собой. Плюс на стекле конденсируется испаряющаяся влага и тут же вскипает, возле стенок гораздо выше концентрация пара, который отлично греется и греет. - у кого-то же люди учились плести корзины... Те птицы, которые (когда-то давно) не смогли построить крепкие гнёзда, потомства не оставили.
От 3 до 4.3триллионов баррелей нефти подтвердзэно в 2006 году в Северной Дакоте и штате Монтана. Это в 8 раз больше, чем располагает Саудовская Арабия - 18 раз больше, чем нефти в Ираке - 21 раз больше чем в Кувейте - 22 раза больше чем в Иране - 500 раз больше чем в Эмене В 2005- 2006 гг Президент Буш распорядился доразведать и подтвердить эти цифры, что и было сделано. Так что америцанцы не такие уж тупые пожиратели гамбургеров, как иx представляют большинство людей в мире.
Дорогою зі Стрия до Львова проїжджаємо Угерсько. В Угерську при дорозі є невеличке озерце. Скільки разів попри нього їздила і навіть не здогадувалась, що воно не проста калабаня, а Угерський газовий кратер. От сьогодні про це дізналась http://uk.wikipedia.org/wiki/Угерський_газовий_кратер
То ви картофель-залат розігріти спробуйте після морозного вечора, та ще й з винцем, або класичний олів'є, або сучасні крабові чи інші заморські... то ви ще цього просто не знаєте
Тільки минулого року дізналася, що все життя неправильно варила курячі яйця. Виявляється, щоб жовток був жовтим, без відтінку синьо-зеленинки, треба довести яйця до кипіння, вимкнути і залишити рівно на 11 хвилин. Потім як звичайно, під холодну воду. Дійсно, і смак і вигляд зовсім інший. Щоб перестала крутитися голова (наприклад, якщо довго кружляли у танці) треба потримати відкриту долоню перед собою і дивитися у її центр. Не знаю чому, але це працює (колись тренер з аеробіки навчив).
Вони тверді - але не "гумові", а пружні і розсипчасті! Спробуйте - переконаєтеся. Тільки витримувати рівно 11 хвилин.