Цікаві факти на закуску

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем www, 8 лис 2007.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я цього не знав :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я курей вбивав....:sad:
    І свиней....:sorry:
    Жорстоко вбивав...:cry:

3. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я й мухи не вбиваю,завжди відкрию двері на коридор в хатах світло вимкну,вона й сама вилітає на світло в коридорі.....Правда комарів товкла немилосердно:) і тараканів....як можна вбити шось живе?Мені б рука не піднялась...на селі малою бачила як гусям голови відтинали і свиней різали......то так страшно:bad::diablo:жорстоко..........я малою завжди підбирала зранених горобців, спала з ними,вигрівала...думала вони померзли, а то вони подохли.....отаке то моє дитинство,підбирала всяких котів,птахів,навіть хробаків до хати таскала.
    А недавно всі з мене лаха дерли,купила карася в магазині........вони його не добили, я поки дійшла до дому він ожив і плавав в ванні, я його прибити не змогла....пішла в озеро біля кін. Сокіл і випустила....кажуть дурепа... може? Але мені шкода,тих,хто хоче жити.

• Подобається Подобається x 6
  4. Cotta

Cotta Well-Known Member

все... двери рая закрыты навсегда... зачем же жестоко? можно ж нежно, гуманно, так сказать...:pardon:

5. FourA

FourA Дуже важлива персона

Не совсем так. Эта часть тела там называется Гёт!

• Подобається Подобається x 5
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тупим ножом?
    Чи без ножа?

• Подобається Подобається x 1
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Там стопу треба було до передпліччя прикладати, а не до носа ;)

• Подобається Подобається x 2
  8. FourA

FourA Дуже важлива персона

А-а-а-ааа! Но у меня всё равно не получается! Лучше уж к носу!

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я до сих пір не знаю, чому салат у скляній тарі прогрівається лише знизу у мікрохвильовці?

Ще не розумію, як в людини волося стає дибки? (Я знаю,що це електрика, але звідки вона береться? Калій?)

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тільки салат? Я зауважила, що все. Думаю, що скло швидше нагрівається, ніж повітря. Тому відповідно і швидше температуру переносить на продукти з того боку, де вони торкаються до тари.

11. Radistka

Radistka Rändaj

Вікна мого офісу знаходяться на рівні з вершечками дерев. На деревах ціла колонія пташиних гнізд. Звичайні гнізда - сплетені купки прутиків. Чи ворони, чи інші птахи. Замість думати над проектом, в голові сьогодні крутиться - а як же це що вони не розвалюються. Тут же постійно вітри :dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  12. Любые продукты в микроволновке лучше прогреваются по краям, чем в середине (в инструкциях обычно пишут крупные куски класть по краям тарелки). Воздух действительно плохо нагревается и продукты горячее не только в местах соприкосновения с тарой, но и в местах соприкосновения продуктов между собой. Плюс на стекле конденсируется испаряющаяся влага и тут же вскипает, возле стенок гораздо выше концентрация пара, который отлично греется и греет.

- у кого-то же люди учились плести корзины... :dntknw:
    Те птицы, которые (когда-то давно) не смогли построить крепкие гнёзда, потомства не оставили.

13. www

www Well-Known Member

От 3 до 4.3триллионов баррелей нефти подтвердзэно в 2006 году в Северной Дакоте и штате Монтана.
    Это в 8 раз больше, чем располагает Саудовская Арабия
    - 18 раз больше, чем нефти в Ираке
    - 21 раз больше чем в Кувейте
    - 22 раза больше чем в Иране
    - 500 раз больше чем в Эмене

В 2005- 2006 гг Президент Буш распорядился доразведать и подтвердить эти цифры, что и было сделано.
    Так что америцанцы не такие уж тупые пожиратели гамбургеров, как иx представляют большинство людей в мире.

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Китайское еврейское счастье

15. majolika

majolika Well-Known Member

Дорогою зі Стрия до Львова проїжджаємо Угерсько.
    В Угерську при дорозі є невеличке озерце.
    Скільки разів попри нього їздила і навіть не здогадувалась, що воно не проста калабаня, а Угерський газовий кратер. От сьогодні про це дізналась :)

http://uk.wikipedia.org/wiki/Угерський_газовий_кратер

• Подобається Подобається x 9
  16. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Никогда не знал, что салат нужно обязательно разогревать... Всю жизнь холодным ел...:cry:

• Подобається Подобається x 3
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

То ви картофель-залат розігріти спробуйте після морозного вечора, та ще й з винцем, або класичний олів'є, або сучасні крабові чи інші заморські...

то ви ще цього просто не знаєте :)
    :nyam2:

18. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Тільки минулого року дізналася, що все життя неправильно варила курячі яйця. :)

Виявляється, щоб жовток був жовтим, без відтінку синьо-зеленинки, треба довести яйця до кипіння, вимкнути і залишити рівно на 11 хвилин.
    Потім як звичайно, під холодну воду.
    Дійсно, і смак і вигляд зовсім інший.

Щоб перестала крутитися голова (наприклад, якщо довго кружляли у танці) треба потримати відкриту долоню перед собою і дивитися у її центр. Не знаю чому, але це працює (колись тренер з аеробіки навчив).

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А жовтки тоді достатньо тверді?

20. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Вони тверді - але не "гумові", а пружні і розсипчасті!
    Спробуйте - переконаєтеся. :) Тільки витримувати рівно 11 хвилин.

а де твій аватар? :)