Цікаві факти на закуску

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем www, 8 лис 2007.

1. Зануда

Зануда така зануда

:hi: Це цінна інформація.

2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я так розумію що на чоловіків то впливає навпаки. Тепер мені зрозуміло чому мені чоловік постійно докоряє що у мене нема ні одної зморщки а він весь поморщений як старий дід.

Дякую за інфу.

• Подобається Подобається x 5
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Хоч би моя про таке не дізналася, бо тоді не буде ні сил, ні часу на ЛФ. :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Бідний, не дасьте собі ради з тими її забаганками. :haha:

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я тільки що дізнався,чому в азербайджанських школах не вивчають творчість німецького поета Гете.

6. Cotta

Cotta Well-Known Member

и чем же он им не угодил? :mocking:

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Він нічим.
    Його прізвище азербайджанською - дупа.

8. Lacy

Lacy Well-Known Member

Не знала, що:
    - найбiльш поширене в свiтi жiноче ім'я- це Анна
    -британська королева Єлизавета під час Другої Світової війни водила військові вантажівки
    -"батько" Шерлока Холмса Артур Конан Дойль дуже серйозно захоплювався спіритизмом
    -першим в світі британським письменником, що отримав Нобелівську премію, був Редьярд Киплінг

• Подобається Подобається x 3
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

не знала, що з податковим кодексом все так серйозно... була переконана, що відхилили проект і забули... а от на минулому тижні мене просвітили) стидно, бо ж податковим зараз займаюся(
    п.с. напевно дається взнаки відсутність на ЛФ і в подібних серйозних нет-місцях)))

• Подобається Подобається x 9
  10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Извините, Вы что, стопу к носу умудрились приставить? Как это Вам удалось? Вот этого я не знал - что стопу можно к носу приставить! ;)

11. maga

maga Well-Known Member

Я не знав ,що можна друкувати на клавіатурі з швидкістю 839зн/хв.Глянути можна тут

• Подобається Подобається x 4
  12. FourA

Цитата от Templar:
    Был у меня хороший знакомый, армянин, работал на заводе военпредом. Подполковник. С гордостью говорил о себе: я офицер Советской Армии! Однажды-рассказывают его соседи- подъезд дома, в котором он жил с семьёй, был поднят на ноги истошными криками, доносившимися из его квартиры. Вбежавшие на крики соседи увидели такую картину: вся семья - подполковник Советской Армии, его жена и их двое детей, девочек, стоят на диване и истошно орут во весь голос. Причиной этих воплей была мышка, сидевшая на холодильнике. Оказалось, наш подполковник ужасно боится мышей! Сосед недолго думая, убил эту мышь. Слезший с дивана подполковник с дрожью в голосе сказал - возьми её плоскогубцами и выбрось в мусорное ведро. Сосед взял мышь плоскогубцами и выбросил в ведро. Полковник ему говорит - забери плоскогубцы с собой - я больше к ним не могу притрагиваться! Сосед обрадовался и спросил: А холодильник мне не отдашь?На нём же мышь сидела... Но холодильника ему не отдали. Так что не только женщины боятся мышей! Но я не знал, что мужчины могут ТАК бояться мышей!

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

• Подобається Подобається x 10
  13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я думаю, що це не страх, а якась ідіосикразія. Я можу взяти в руки будь-яких тварин. Крім... жаби. Ось не можу і все. Можете собі уявити, що я вчився в медучилищі, де на фізіології потрібно було їх різати, потім в медінституті, де на фізіології і фармакології.
    Не разу навіть не доторкнувся.

• Подобається Подобається x 5
  14. FourA

Я Вас хорошо понимаю - сам не люблю пауков. Но чтобы так бояться - с криками, ором на весь дом - по-моему, это уже слишком. Как наши друзья поляки говорят - Что занадто, то не здраво!

15. Це далеко не найогидніша тварина. :) Я їх постійно на дачі ловлю, в руках тримаю, і нічого.

16. Pedro

Я розумію. І деякі з них виглядають доволі симпатичними. Звичайно, в мене на них реакції як в полковника, нема, але в руки взяти не можу. Це вже якась патологічна фобія. Памятаю, були ми в Таджикистані. Мій друг, педіатр з Києва, мав фобію до змій. Колись ми поїхали на озеро. Випили-закусили, жара і Микола був вже в стані ґроґґі. Ми знайшли змійку, хтось її вбив. Я взяв в руку, розбудив Миколу і показав йому. Він раптово протверезів і відскочив на метрів 10. Такої реакції я ще не бачив.

17. FourA

Таких людей с фобиями надо посылать на чемпионаты мира по прыжкам. Или по бегу. И перед началом соревнования похлопать его по плечу. и как он обернётся, сунуть ему в лицо змейку там, или жабу, или ещё что-то другое. Какие результаты они тогда покажут! И не придерёшься - это не допинг!

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не знав, що доживуся до того моменту, коли не дивлячись на клавіатуру буду писати швидше ніж дивлячися на неї :)

---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

19. Pedro

Бачите, тут як вже фобія то фобія... Але в мене ще один недолік в житті. Я ніколи не вбив живої істоти більшої за муху. Так що ще одна перешкода...:)

• Подобається Подобається x 3
  20. FourA

Извините, а мясо Вы употребляете? А ведь бедных животных на мясо того!... Ну понятно, что с ними делают! ;)

а де твій аватар? :)