цiкаве рiшення влади

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 21 лис 2013.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Спочатку його треба мати, а потім прищеплювать прищепками на вєрьовкє.

• Подобається Подобається x 2
  2. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

на это приведу пример из древнего эпоса: спросили у мудрого, побеждавшего и ведьм и колдунов и врагов двуногих и ужасных вредных животных четвероногих - что нужно? чтобы мы тоже это смогли сделать? Что из Святого Слова И самое могучее, И самое победное, И наиблагодатное, Что действенней всего?"
    А он ответил:

"Мое то будет имя, Спитама-Заратуштра, Святых Бессмертных имя, Из слов святой молитвы Оно всего мощнее, Оно всего победнее И наиблагодатнее, И действенней всего.

Оно наипобедное И самое целебное, И сокрушает больше Вражду людей и дэвов. Оно в телесном мире И мысль проникновенная, Оно в телесном мире. Отдохновенный дух!"

И молвил Заратуштра: "Скажи мне это имя, Благой Асура-Мазда, Которое великое, .Прекрасное и лучшее, И самое победное,

И самое целебное, Что сокрушает больше Вражду людей и дэвов, Что действенней всего!

Тогда я сокрушил бы Вражду людей и дэвов, Тогда я сокрушил бы Всех ведьм и колдунов, Меня ж не одолели бы Ни дэвы и ни люди, Ни колдуны, ни ведьмы".

Асура-Мазда молвил: "Мне имя - Вопросимый, О верный Заратуштра, Второе имя - Стадный, А третье имя - Мощный, Четвёртое - я Истина, А, в-пятых,- Всё-Благое, Что истинно от Мазды, Шестое имя - Разум, Седьмое - я Разумный, Восьмое - я Ученье, Девятое - Учёный.

Десятое - я Святость, Одиннадцать - Святой я, Двенадцать - я Асура, Тринадцать - я Сильнейший, Четырнадцать - Беззлобный, Пятнадцать - я Победный, Шестнадцать - Всесчитающий, Всевидящий - семнадцать, Целитель - восемнадцать, Создатель - девятнадцать, Двадцатое - я Мазда.

Молись мне, Заратуштра, И днём молись, и ночью, Свершая возлиянья, Как это подобает.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  4. Hatrexis

я вот пощу на форум ценные знания. от тебя - уже третья картинка с коноплей в разных стадиях. бида!

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цінність аж пре.:preved:
    Думаю,ти коноплею одною не обходишся.
    Моментом доганяєшся?:)))

• Подобається Подобається x 3
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ромку, не мордуйтесь. То є кацапська смердота, що з нею говорити?
    Це ще раз показує, що від тої смердоти треба тікати. Чим швидше тим краще. Ми маємо чудову країну, засновану королем Данилом. Маємо розумних людей. Гарно почали в кінці 80х минулого століття. І треба було докінчити а не пертися в Кієф. Ланцюхи якоїсь міфічної злуки і тд
    Для чого? Чи не видно, що з них українців ніколи не вийде. І буде наша багатостраждальна Західна Україна далі в рускам мірє.
    Просто треба було докінчити що ми почали. І були б людьми. Не гіршими за поляків чи балтійців.

• Подобається Подобається x 4
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вот тут как раз и собрались обладатели "светлого разума". Себя там не узнали случайно?.. :haha:

• Подобається Подобається x 1
  8. Hatrexis

спасибо за фотку. наконец то собрались. а то думал что все молчат

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

извини - апочему ты делишь на киевскую и западную? вон там и полтавская и черниговская -и тоже против!

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------

так что ты неправильно делишь. ишь!

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

у вас вистачить пальців шоб їх порахувати...

10. taksist

taksist Well-Known Member

Бандера і бандерівці, оунівці та мельниківці, мазепинці та петлюрівці та багато инших патріотів наклали головами за велику Україну, ВІД СЯНУ ДО ДОНУ.
    а таких як ви, які пропонували зіщулитися в своїй регіональній норі і НЕ ВИЗВОЛЯТИ БРАТТІВ-УКРАЇНЦІВ З МОСКОВСЬКИХ КАЙДАН стріляли в пузо і полишали конати в страшних муках.
    тому то вас так мало вижило бо постріляли всіх.
    ну майже всіх. дехто дуже швидко та далеко втік та розплодив своє боягузливе сім'я.

11. Dred

Dred Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

москаль готував це вже пару місяців, яке неожидане?

13. Hatrexis

меня удивляет другое: лицемерие. Сейчас по телевизору надпись: что это? смена курса?
    А с каких это пор мы идем в европу? с отставки ющенко не идем давно уже!

14. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Зайдіть до Мустафи на ФБ

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ого...

16. Hatrexis

все просто: даст Янукович слабину, подпишет ассоциацию - в следующий раз буду голосовать за коммунистов! вот и весь сказ.
    не подпишет, пойдет до конца - проголосую за него снова!

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І ще один момент мені не зрозумілий.
    Ми маємо президентсько-парламентську республіку.
    Тобто президенту дано право і можливість впливати як на уряд, так і парламент.
    Питання: кіт із хати - миші в пляс?
    Уряд - виконавча гілка, то якого милого вони якісь там розпорядження приймають? На кого діє те розпорядження, якщо зовнішнью політикою займається президент, а не уряд?
    Щось тут намутили пацанчеки...
    Чи це черговий акт п'єси? Щоби прибрати Азарова через перевищення влади?

• Подобається Подобається x 3
  18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Саме так, ви почитайте шо прима того театру пише http://blogs.pravda.com.ua/authors/bogoslovska/528e22f54d835/
    Прослезитись можна

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може вони хочуть щоб народу шаріки за роліки зайшли :scratch_one-s_head:

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

Одна вебка таки працює....і на майдані тихо як в раю..

http://videoprobki.ua/uk/camera/70-maidan-nezalezhnostі

А інші таки не грузяться....може хфальсифікована яка :)))

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я теж не розумію...прибрати азарова, загребти бізнес сімї азарова як і бізнес жульки? Шось в тому ланцюгу не в'яжеться...

а де твій аватар? :)