Відповідь: Цікава класифікація українських росіян На первй взгляд. Но заповедь "Не сотвори себе кумира" не делает различий между творцами и катами. Как бы ни было соблазнительно.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Це може ви не робите різниці. А для мене особисто вона дуже навіть відчутна. І кумири тут нідочого
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Разве я придумал заповедь "Не сотвори себе кумира"? Показалось.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Ошибся, выходит, Тарас Григорьевич. 1. К тому же истинные славяне не чернобривы. Никак она могла быть этничной. 2. Если не чернобрива (украинка и остальные), то за москаля можно. Одного я не понял. Умерла то Катерина, от того, что отец выгнал. Видимо он тоже москаль был. Грустная история. В общем "ноль я без палочки". Бесталковый. Одно слово -москаль. (дальше по списку)
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Смеюсь, я тут иногда, так и есть. Но заметьте и не каждую мысль можно легко довести до абсурда\ смеха, а ту именно, что уже составляет этот абсурд в уже почти чистом виде.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Чуть продолжим. В принципе тема «поматросил и бросил» в различных вариантах раскрывается во многих произведениях и ен только у Шевченко. Для примера Жуковский «Бедная Лиза», Толстой «Воскресение», есть и у Драйзера и многое, многое многое. Но только Шевченко тупоголовые интерпретируют и воспринимают в плане межнациональном, хотя продолжение и завершение трагедии ведь из-за отца и родственников, а не только от москаля. И москаль не русский, в той Шевченковской интерпретации. Но Тарас Григорьевич, судя по всему знал о чем пишет. Сам побывал москалем. Может и история автобиографична и угрызения замучали ? Вот интересно, если бы князя Нехлюдова (назвали бы татарином, что похоже по фамилии), а Катюшу Маслову, то все бы русские тоже также с придыханием, говорили бы о трагедии всего изнасилованного русского народа ? Вчера интересная воскресная передача была с Соловьевым и обсуждались последние события на Ставрополье, когда чуть опять не повторилась Кондопога. Интересный вывод прозвучал. Давить надо в зародыше любые поползновения поднимать любые преступления или конфликты на уровень межнациональных, с криком «Наших бьют, наших притесняют» и привлекать за клевету и нагнетание национальной вражды. Вот такие интерпретации Шевченко в межнациональном плане и должны вызывать публичное осуждение общественности. Рано еще «СЕ» в Европу. Учиться надо политкорректности. Хотя может это и специально. Баннеры, тут реклама, чем скандальней, тем больше заодно и рекламы увидят.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Чернобилєц намішав докупи різної маячні, від Бєдной Лізи до банерів, а до чого воно все і що сказати хотів? Де він вичитав про "такие интерпретации Шевченко в межнациональном плане"? Сам придумав і сам же критикує. Це ж коню понятно, що москалі у Шевченка це зовсім не :moskali: і ніхто й не намагався довести протилежне.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян якщо б не знаття, що автор безглуздий - то навіть карму можна було б додати.... Стосовно "нуля без палички" - можу вам одне порадити. Жонглюючи словами - реальність не перекрутиш. Так, у ваших феєричних вигадках дійсно, по традиційних канонах марксизму-ленінізму, є багато епізодичних істин, гарно замішаних в міксері, з відповідним середньостельовим висновком.... -- Спробуйте троха осмисленіше? або скоротіть свої пости? бо направду - вам страшно навіть відповідати. Заперечувати явний абсурд - ну воно якось навіть не часу шкода... Бридко якось, чи що? -- То стосується і ваших угрофінів... Котрі з подякою прийшли... Не робіть з себе клоуна, чоловіче?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Звертаючись до етнічних руских (якшо звичайно можна сказати, шо руский - то є етнічне, оскільки не знаю ні одного в родині якого не було б намішано купа різної крові) хотів би звернути їх увагу: не тіште себе марними ілюзіями філософствуючи на тему "чи кожен москаль руский, і чи кожен руский - москаль". Як не крутіть - на Україні вас ніхто любити не буде. Як не люблять французи німців, як німці не люблять поляків, як поляків не люблять українці! І ніколи українська земля не стане для вас рідною. І ніколи вас не будуть сприймати на Україні (як і в інших країнах) як рідних. Тільки в росії ви зможете почуватись на батьківщині - з України вам не вдасться зробити росію! А те що ви ображаєте наших поетів, нашу культурну еліту - ніяким чином не робить вам честі, а тільки підтверджує усталений образ про вас в розумінні інших людей..... ....та ви й самі (не раз зустріччався з такими твердженнями самих руских) розумієте: руский і культура - дві великі різниці!
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Все більше переконуюся, що клоуна цей пан із себе не робить. Це просто перманентний стан.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Я не спец по конячому корму, але висловлювання зеника - то його проблеми, він давно і впевнено збирає штрафні й наближається до бану
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Как впрочем і наооборот. Вот відітє, карму утратілі. А єслі б повторялі, хто знає. А Ви Т.Г. знали особисто, як мужчіну, а він Вас? Взагалі, потенція це недолік вже? А що ж тоді ІМпотенція? Ви скажіть, ну чому, звідки така ненависть до всього українського, чи це з молоком матері у москалів?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян а шо тут поганого????? рейтінг ТГШ міг би ше піднятись, але вже нема куди
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян мабуть кожна нація тоді не любить всю решта населення землі чи як тоді? назвіть тоді націю яка любить якусь конкретну інакшу.... а є окремі люди які не зовсім адекватно сприймають реальність, і в кожній нації є такі моральні уроди, і є вони навіть на цьому форумі.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян на наступних виборах міського голови - підтримаємо?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян ала, знаця таки для вас Садовий місце готує.... машини з площі Ринок розганяє...
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян ні не кожна і не всіх решта, а тільки сусідні нації. І я цього не видумав. Можете в цьому переконатись просто подорожуючи Європою і спілкуючись з людьми. Хоча є і вийнятки: Європа сприймає іспанців (етнічних) не так як будь-яку іншу націю, а так як ми сприймаємо циганів чи мадяр. Вам би хотілось, шоб забанили всю Галичину??? і то напевно не в неті а в реалі...... ....мрійте-мрійте.... просто ображати - себе не поважати. Я би хотів почути аргументи до висловлених вище невдоволень моїми постами. Напишіть будь-ласка, оскільки лише в спорі народжується істина