Відповідь: Цікава класифікація українських росіян цікаво було б підрахувати - скільки б росіян не відмовились би мати таку собі київську губернію?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян За Зеника нічого не скажу, нехай сам відповідає, а мене Ви не зрозуміли, або просто не захотіли зрозуміти. Я зовсім не ототожнюю слово москаль з національністю (Є чудові українці серед росіян і противні москалі серед українців). Це скоріше стан душі, і його змінити, на мою думку, неможливо. Стикався на деяких форумах з тим, що деякі москалі, які били себе в груди і з піною на губах доказували які вони чистокровні рускі, і чуть ноги не лізли цілувати учасникам з РФ, вибачалися перед ними за 91 рік, за референдум, обіцяли що це все не надовго. А росіяни всерівно називали їх хохлами та сміялися з них - мораль: москалі це люди які не зуміли, і вже не зуміють пристосуватися до нових умов (а в природі хто не пристосовується той вимирає). Це люди виховані в часи СССР не як українець, росіянин, білорус і т.д. а як савецкій чєловек, в якого ні адрєса ні уліци, і в 91 році в москаля жахливо зменшилась житлова площа, можливо на цій підставі вони впали в шалену депресію.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Ну не знаю, я не впав, батьки мої також, сусіди, знайомі всі не впали, і дотепер ті події помилкою не вважають
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян То Ви москаль?:eek: Ну, якщо теж відчуваєте, що "жахливо зменшилась житлова площа"...:p
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Та ні для моєї родини площа не зменшилась, в нас завжди була конкретна адреса, на відміну від тих в кого "адрєс совецкій союз"
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Ну..... тим, хто розуміють різницю між мандаринським та кантонським діалектами, можна вибачити нерозуміння різниці між українською та російською Хоча... якось до нас наполегливо телефонувала громадянка Франції ХафідА (пропонувала софтину). Коли переконалася, що я погано розуміюся на тонкощах предмету, а адмін має проблеми з розмовною англійською, вона сказала: "Я знаю, що Russian and Ukrainian are not the same, але чи погодитеся ви, щоби до вас зателефонував наш російськомовний співробітник ?" Французька арабка - але відчуває нюанси !
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Тут справа не в тому що компанія ICQ не розуміє різниці між укр і рус. Справа в тому, що їх український партнер компанія Бігмір не розуміє цієї різниці і випускає українську локалізацію пейджера російською мовою... Ідіотизм
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян А як тоді цих класифікувати? Кохайтеся, чорнобриві, Та не з москалями, Бо москалі — чужі люде, Роблять лихо з вами. Москаль любить жартуючи, Жартуючи кине... (Тарас Шевченко)
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Коли писалися ці рядки, у слово "москаль" вкладали інший зміст, ніж тепер
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Ну и за что Чернобыльцу "по карме"? "Чорнобривi" точно так же не национальность, как и "москали". А вообще, можете мне влепить -10, но очень уж желчный был человек, Тарас Григорьевич. К тому же, до женского полу охоч... Было бы странно, если б он этому женскому полу дал по-настоящему дельный совет.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Салато, не Вам судити, який був чоловік Тарас Григорович. Бо Ви напроти нього - нуль без палички. А "по кармі" Чернобилєц отримав бо клоуна включає не в тему.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян MARTINI, Вам не доводилось слышать от ортодоксальных коммунистов фразу типа: "Ты Ленина (Сталина) не трожь! И ты и твои вожди супорив Ленина (Сталина) - тля." Не доводилось? Повезло Вам.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Да? А я, почему-то, всегда думала, что биографию поэта изучают, чтобы лучше понять его творчество... Теперь буду мучаться, зачем же эти биографии везде пихают. Проблема лишь в том, что не каждый может объяснить что автор на самом деле имел ввиду в своих строках, а если и может, то по-своему, он не автор. Но по частым упоминаниям других ветках, у меня почти не осталось сомнений, что эти 6 слов содержат всю информацию об окружающем мире, поэтому их частое повторение, даже непосвященными, - излечивает и просвящает.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Недоречне порівняння. Тут мова про поета, а ви про катів, попередники яких гноїли поетів в таборах і засланнях
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян То есть, поэт не может сделать больше зла своей работой, чем палач?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Поет може більше, ніж кати, тому вони вважають його небезпечним і воліють знищити