Цікава класифікація українських росіян

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем mota_boy, 6 чер 2007.

1. bug

bug Well-Known Member

Відповідь: Цікава класифікація українських росіян

цікаво було б підрахувати - скільки б росіян не відмовились би мати таку собі київську губернію?

2. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

За Зеника нічого не скажу, нехай сам відповідає, а мене Ви не зрозуміли, або просто не захотіли зрозуміти. Я зовсім не ототожнюю слово москаль з національністю (Є чудові українці серед росіян і противні москалі серед українців). Це скоріше стан душі, і його змінити, на мою думку, неможливо.

Стикався на деяких форумах з тим, що деякі москалі, які били себе в груди і з піною на губах доказували які вони чистокровні рускі, і чуть ноги не лізли цілувати учасникам з РФ, вибачалися перед ними за 91 рік, за референдум, обіцяли що це все не надовго. А росіяни всерівно називали їх хохлами та сміялися з них - мораль: москалі це люди які не зуміли, і вже не зуміють пристосуватися до нових умов (а в природі хто не пристосовується той вимирає). Це люди виховані в часи СССР не як українець, росіянин, білорус і т.д. а як савецкій чєловек, в якого ні адрєса ні уліци, і в 91 році в москаля жахливо зменшилась житлова площа, можливо на цій підставі вони впали в шалену депресію.

• Подобається Подобається x 5
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:) А хто б не впав?:scare:

4. mota_boy

Ну не знаю, я не впав, батьки мої також, сусіди, знайомі всі не впали, і дотепер ті події помилкою не вважають

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

То Ви москаль?:eek: Ну, якщо теж відчуваєте, що "жахливо зменшилась житлова площа"...:p

• Подобається Подобається x 1
  6. mota_boy

Та ні для моєї родини площа не зменшилась, в нас завжди була конкретна адреса, на відміну від тих в кого "адрєс совецкій союз"

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ось ще один варіант класифікації

• Подобається Подобається x 3
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну..... тим, хто розуміють різницю між мандаринським та кантонським діалектами, можна вибачити нерозуміння різниці між українською та російською :)

Хоча... якось до нас наполегливо телефонувала громадянка Франції ХафідА (пропонувала софтину). Коли переконалася, що я погано розуміюся на тонкощах предмету, а адмін має проблеми з розмовною англійською, вона сказала:
    "Я знаю, що Russian and Ukrainian are not the same, але чи погодитеся ви, щоби до вас зателефонував наш російськомовний співробітник ?"

Французька арабка - але відчуває нюанси !

9. MARTINI

Тут справа не в тому що компанія ICQ не розуміє різниці між укр і рус. Справа в тому, що їх український партнер компанія Бігмір не розуміє цієї різниці і випускає українську локалізацію пейджера російською мовою... Ідіотизм

10. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

А як тоді цих класифікувати?

Кохайтеся, чорнобриві,
    Та не з москалями,
    Бо москалі — чужі люде,
    Роблять лихо з вами.
    Москаль любить жартуючи,
    Жартуючи кине...

(Тарас Шевченко)

11. MARTINI

Коли писалися ці рядки, у слово "москаль" вкладали інший зміст, ніж тепер

12. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Чорнобриві - это какая национальность и пол ? :)

• Подобається Подобається x 2
  13. Salata

Salata Well-Known Member

Ну и за что Чернобыльцу "по карме"? "Чорнобривi" точно так же не национальность, как и "москали".
    А вообще, можете мне влепить -10, но очень уж желчный был человек, Тарас Григорьевич. К тому же, до женского полу охоч... Было бы странно, если б он этому женскому полу дал по-настоящему дельный совет.

14. MARTINI

Салато, не Вам судити, який був чоловік Тарас Григорович. Бо Ви напроти нього - нуль без палички.

А "по кармі" Чернобилєц отримав бо клоуна включає не в тему.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Казашки.

• Подобається Подобається x 1
  16. OldMan

OldMan Well-Known Member

MARTINI, Вам не доводилось слышать от ортодоксальных коммунистов фразу типа: "Ты Ленина (Сталина) не трожь! И ты и твои вожди супорив Ленина (Сталина) - тля."
    Не доводилось? Повезло Вам.
    :)

17. Salata

Salata Well-Known Member

Да? А я, почему-то, всегда думала, что биографию поэта изучают, чтобы лучше понять его творчество... Теперь буду мучаться, зачем же эти биографии везде пихают.

Проблема лишь в том, что не каждый может объяснить что автор на самом деле имел ввиду в своих строках, а если и может, то по-своему, он не автор.

Но по частым упоминаниям других ветках, у меня почти не осталось сомнений, что эти 6 слов содержат всю информацию об окружающем мире, поэтому их частое повторение, даже непосвященными, - излечивает и просвящает.

18. MARTINI

Недоречне порівняння. Тут мова про поета, а ви про катів, попередники яких гноїли поетів в таборах і засланнях

19. Salata

Salata Well-Known Member

То есть, поэт не может сделать больше зла своей работой, чем палач?

20. MARTINI

Поет може більше, ніж кати, тому вони вважають його небезпечним і воліють знищити

а де твій аватар? :)