Відповідь: Цікава класифікація українських росіян коли в моїй родині звучить слово"москаль"моя мама страшенно обурюється.і я їй намагаюсь пояснити,що це не російкомовні громадяни україни,і не росіяни взагалі,а ... і тоді виходить щось дуже подібне до того пояснення,що наведено вище
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян старість дивним чином вирівнює певні нерівностіі ті ,що обдуренні державою ,що залишились на одинці з мінімальною пенсією,і ті ,що "відзначенні"державою,із персональними пенсіями,дачами,водіями-однаково будуть нарікати...а якщо ще й склероз додасться та інші хвороби... я часом як бачу стареньку людину ,думаю:нормальна реакція-співчуття,бажання допомогти,місце в транспорті датиа цікаво якою та людина була в молодості?доброю чи злою?а може це НКВДист колишній,та купу людей замордував!а зараз старенький,зморщений.чи можу я відчувати ненависть,чи лише співчуття?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян власне....старість вона і в африці старість...всі там будем
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Ушкуйнік, хай йому грець! Я чув що за це вже карна відповідальність у Московії.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян говорят в москве кур доят (с) можна підвести під статтю при бажанні. була б людина - кримінал знайдеться.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Напевно тому що НІЧОГО не можна взяти з собою на той світ. Все життя людина наче у погоні, за речами, новими відчуттями, миттевими задоволеннями. Все намагається пристосуватися зручніше на цьому світі, аж раптом все так швидко пролетіло, вже час збиратися на той світ.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Остап Кривдик Москалі Добрый день, бабушка, я москаль" - "Та який же ви москаль, - ви ж нормальний чоловік" (з діалогу на полонині між москвичем-туристом і гуцулкою) Москалі – це не національність, а спосіб мислення. Я теж іноді буваю москалем. читати далі
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Данило, ну боян же! - http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22303 И хорошо, что с терминами определились. А то некоторые совешенно ошибочно считают, что русские и москали:moskali: - это одно и то же.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян а раніше москалі по Карпатах висіли на багатьох гілках..... можна було легко подивитись - і не задавати дурних питань типу "хто вони такі"
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян а Ви путіна не чули: він (вустами лаврова) заявив, шо не збирається виконувати рішення українських судів - так ніби України нема як держави, а затулін і взагалі слухати не хоче про українську державність..... Ви ж розумна людина - нащо вар'ята грати? То нікому не потрібно. Правду не скриєш!
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян расист - то коли інших рас не визнає. А він якраз бажає навіть з афроїдною расою товаришувати лиш би не з москалями. Він - Націоналіст! Хіба би москалі - то зовсім інша раса.....тоді вже може і Ви праві
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян та алкоголіки і кровопивці вони всі!!!! і нічого правду мудрими словами вуалювати!
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян :D пане Баг, для чого Ви шукаєте баги у цих діалогах ці розмови будуть нескічено довгими... українці вже століттями говорять про москалів!
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян тому шо якшо не шукати багів - закінчиться фатальним збоєм в системі.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян та бо така дика москальська натура: нікого не поважати, і жити як в джунглях - кожен сам за себе.....де там тій бабці самій за себе постояти.... а тому бабці мають зрозуміти: раз в гостях - подитись треба як личить гостю! а не: пусти свиню під стіл а вона на стіл преться!