Відповідь: Цікава класифікація українських росіян То чому б не жити в мирі з місцевим населенням? Адже ж очевидно, що часи СРСР вже не повернуться, того, що було вже не буде. Не герої вам герої тієї мсцевості, на якій ви проживаєте, то хто ж вам пістолет до скроні приставляє, щоб ви їх героями визнавали? Ніхто! А Президент не подобається, то покричи собі вдома. Може полегшає. То я так, в загальному. На форумі ні до кого конкретно.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян власне. харашо шо ви то розумієте. багато хто - ні. правильно визначились - я росіянин. і поки є люди які не розрізняють москалів від росіян я буду так гостро реагувати на такі випади.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Шреку, Ви що? :eek: Та мене колись за кинуту репліку, що краще неграм в Африці памперси міняти, ніж до Москви їхати на роботу, щоб вони над тими заробітчанами там не знущалися і не обзивали всяко, мало "анафемі не предали"!
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян тут було сказано, що та категорія, яка нарікає на життя в Україні, мучиться від цього життя, то ця категорія може ж собі допомогти вирішити проблему - поїхати на Батьківщину!
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян а, якщо мене душа болить за такі образи моєї Батьківщини?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян та звичайно - зі сторони кращє видно шо дєлать і куда йдти. нехай живуть своїм життям, скільки їм лишилось. у них совкова неправильна ментальність, навіщо якось різко реагувати на їх нарікання. подумав про себе "ну ти дура, бабка або дєдка" і пішов собі далі.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян А я перш за все, визначаю людину за її людськими якостями. І як вже сказала вище, маю двох подруг у Львові, які є росіянками з походження, але зжившись з галицьким народом, такі стали патріотки, що мені аж дивно. Але, коли я зустрічаю росіян, які навіть в своїх дружніх відносинах починають мені посилати шпильки до моєї меншевартності, як до українки, то в мені відразу все збурюється і з такими людьми я стараюся рвати відносини, якими би вони життєвонеобхідними не були.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян добре, душа болить. що робити у відповідь пропонуєте? відправити всіх таких на поїзд харків-москва кудась в бутово?а з другого боку подумати - а чому людям старшого віку переважно так погано у нас живеться? хто в цьому винен? винен в тому шо зробив шось, або винен в тому шо не зробив?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян :bazar: в мене в голові такого "базару" ніколи не було!
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян знову пять балів. або просто скажіть мені - не кожен москаль - росіянин і не кожен росіянин москаль
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян А в Росії їм краще живеться? Там теж Путіна уродом обзивають? Чи то святая-святих?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Я й так вже говорила. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=84338&postcount=58
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян думаю що живеться так само як і тут - важко. в росії є і такі які путіна критикують і називають уродом.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян ще одна історія: маю знайомого старшого пана, пенсіонера, але він досі комуністом залишився... його можна зрозуміти, бо і на війну погнали, і все життя партія надихала, але історія не про те. На сьогоднішній день, це знайомий має значно вищу пенсію за всіх інших старших людей. Має пільги на квартиру. Виграв в лотареї новий телевізор. Дружина жива-здорова біля нього, діти і онуки теж поруч. Але цей от пан, щовечора дивиться телеканал Інтер і просто розквітає у коментарях і критиці "нашистів", "бандерівців" і тд. Питається НАШО? Нашо він ще й бідній жінці щовечора мозги чистить про те, що діється в уряді і про чудового Симоненка? Він ледь не впав, коли його внуки на Майдані стояли, а невістка на початку 90-х підтримувала студентів голодуючих. Він далі падає від теми визнання УПА, збирає вирізки проти УПА і тд... Його жінка пережила голод. Бачила на власні очі, як їли мами своїх дітей. І ці мами лиш кілька років тому повмирали. Останні 50 років жінка живе тут, у Львові. Ніколи нічого поганого від "бандерівців" не чула. Але... за переконаннями мужа теж критикує "нашистів". Якщо не брати до уваги всю цю політику, то життя у цієї пари - казкове! Золоте весілля минуло. Живуть в гуморі та любові з усіма... крім Української влади...
Чесно кажучи, в мене теж любові до української влади немає. Хоча сама стояла на Майдані, брала участь у всіх студентських мітингах і т.п. Я не кажу, що я маю право когось із наших політиків обзивати чи принижувати, а любити їх я також ніколи не зможу.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян :D :D :D самі з собою любляться і чубляться... але час у цих балачках летить... вже 11, а роботи ще огого...