Цікава класифікація українських росіян

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем mota_boy, 6 чер 2007.

1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Цікава класифікація українських росіян

так!
    лише у кількох словах автор описав саме тих москалів.
    У кожної людини свої особливі уявлення про москалів, але велика кількість галичан має схожі думки...

2. Forpost

Forpost Стоїк

і я ,звиняйте....

3. bug

bug Well-Known Member

гут. тоді запитаєм у зеника - як визначив він на дитячому майданчику москалів та їх дітей, тобто людей, які "в силу своїх інтересів, чи задля інтересів сторонньої держави..."?
    запитаю прямо - як можна визначити що російськомовна дитина та її батьки "просто по своїй недолугості та неосвідченості вважає що Української державності не існує"?

особисто мені незрозуміло.

• Подобається Подобається x 2
  4. Forpost

Forpost Стоїк

Ви не згідні, прийдеться покидати Форум

5. Forpost

Forpost Стоїк

так дитина так вважає

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Хлопці та дівчата! Ви всерйоз вважаєте, що є люди, які не визнають державу Україна??? :eek:

7. bug

bug Well-Known Member

звідки таке випливає?

8. Forpost

Forpost Стоїк

з такою дитиною мій син мав сексуальні відносини ,слава Богу, що не закінчились вагітністю,краще вже з ефіопкою....

9. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А чего непонятного ? Если хулиганит, то сын москаля, если нет чистенький и аккуратный и с папой идет, то настоящий и без всяких примесей. Просто же. Какой вы, однако, непонятливый. :)

• Подобається Подобається x 1
  10. bug

bug Well-Known Member

то ви расист, шановний.....

11. Ольга

Ольга Well-Known Member

не дуже хочу влазити у ці дискусії, але наведу такий приклад.

У моєму районі є багато будинків колишніх військових. Відповідно ці всі їх дружини - бабульки, красіво одягнені прогулюються по вуличках. Переважно у робочий день гуляють лише мами з візочками і ці бабульки російськомовні.

Проходячи повз цих бабульок я чую таку розмову:
    - А как етот урод?
    - Кто? Ющенко?
    - Ну да... никто его не травил...

і в такому тоні продовжували.

Мене ця розмова так рознервувала, що я з візочком погнала подалі.

(суто моя теорія - цим бабулькам крім телевізора і прогулянок немає чим зайнятися, від такої бездіяльності вони і критикують всіх і вся. З моєї теорії випливає, що галицькі бабці у цей час або на городі грядки полять, або вареники ліплять...А бабульки мають глибоку ностальгію за минулим. Хочуть в союз і тд.)

12. bug

bug Well-Known Member

не бачу нічого поганого в тому щоб хтось працював на городі, або куховарив, а хтось прогулювався парком і обзивав президента. тобто обзиватись то звичайно негарно, але Ющенко не та людина яка усім без виключення мала б симпатизувати.

Взагалі думається мені - ваші аргументи зводиться до одного - росіяни які живуть на Україні - "москалі", тобто люди які не визнають........ не поважають ...... і тому подібне.

13. Ольга

Ольга Well-Known Member

тю... у мене дуже близька коліжанка росіянка. Чоловіка собі взагалі з Росії привезла. Я ніколи не могла навіть подумати, що вона москалька!
    Вдома вони дотримуються своїх традицій. Люди просто чудові! РОСІЯНИ!

Але разом з тим її українська мова КРАЩА за багатьох галичан! І вона пишається тим, що живе саме в Україні. Багато працює, отримує задоволення від роботи. І ніколи не ображає владу, галичан... до союзу взагалі ніхто не хоче... крім тих, які не можуть собі дати раду у цій державі.

• Подобається Подобається x 1
  14. Оля

Оля Старожилка форуму

Я на хвилину зроблюся невіруючою....

І бачите, шляк їх не трафить, щоб назад їхати, звідки приїхали! :cool: Стогнуть під ярмом президента-урода, а до ідеального Путіна вертатися не хочуть! Парадокс, правда?

• Подобається Подобається x 3
  15. bug

bug Well-Known Member

дійсно парадокс. на історичній батьківщині вони нікому не потрібні

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

мене це теж завжди цікавило. Кордони ж відкриті! Росія - величезна країна! Квартири у Львові дорогі, можна десь під Москвою собі придбати квартирку і гуляти, гуляти, гуляти...

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

тому нерви тріпають нам тут? комплекси?:)

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Вug, давайте з Вами зчепемося ще й на цій гілці. Москаль - то не національність! То - стан душі! Можна бути росіянином і патріотом України. Маю таких коліжанок у Львові.А можна бути, ніби, українцем, хахлом точніше, а бути москалем!
    П.С. А Ви, напевно, з походження - росіянин, тому так і реагуєте на все...;)

• Подобається Подобається x 4
  19. Оля

Оля Старожилка форуму

І не кажіть! І як цей феномен розгадати? :dance: І в Прибалтиці над ними знущаються, в правах ущемляють, а не виженеш їх звідти і кнутом!

• Подобається Подобається x 3
  20. bug

bug Well-Known Member

.....так ти ще й москаль!!!! (С)
    дуже просто - не звертати уваги. старі люди вони всюди одакові. все їм не подобається, хочуть вернутись в минуле і все таке. з цим треба змиритись.
    інше діло з молодими - з такими треба боротись. просто треба розрізняти у кожного народа є терористи и є патріоти.

а де твій аватар? :)