Цікава класифікація українських росіян

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем mota_boy, 6 чер 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Можу навести інший приклад - Pedro.
    Він не має "критичних" пацієнтів, але в змозі поговорити з ними українською, англійською, російською та таджицькою-фарсі.

Уявляєте, ЩО буде, якщо той згаданий кримський "ескулап", потрапить, наприклад, до Казахстану.
    Місця патологоанатома він не дістане - то "хлібна" посада.
    В реєстратуру теж не візьмуть. Хіба що клізми ставити.

2. Полковник

Полковник миється в бані

Да Вы просто провидец какой-то!
    Конечно, ИМЕННО ТАК и будет.
    ИМХО.

3. Бендер

Бендер Active Member

А в Прибалтиці не питали, чи живеш 100 років чи не живеш, а говори "по-нашому" і думай про свою Батьківщину, а ні то щасливої дороги... Тим паче хто живе на Україні 100 років по-російські не говорить, а міста штучно і по-насильницькому русифікували... (Давно не зустрічав цього слова, бо бачте "у нас в Україні іде українізація і також насильницька")о_О
    А ще це найдієвіший спосіб протистояти п"ятій колоні, бо коли їм дадуть сигнал то вони встромлять ніж у спину своєму "брату". Свині не розуміють сили слова, вони розуміють силу зброї...

• Подобається Подобається x 4
  4. Бендер

Бендер Active Member

Це особиста образа?
    А чому ж ВИ так захищаєте нашого ката, це хіба свідчить про настрої панів на своїй землі?

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

приведите пример где я его защищаю ...

- не в коем разе, это реакция на "рабские настроения"

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

бо кажете,що він ваш...:dntknw:

7. Бендер

Бендер Active Member

Ну ось, а ви кажете, що не захищаєте, тут і головна проблема сучасної України, бо такі дебати ведуть не українець і москаль, а українець і резидент України...
    А про батьківщину, я вам скажу, що різні нас батьківщини і "захисники" від фашизму більше українців вбили ніж фашисти, причому проявили більше садизму. Ось чому мені, наприклад, не приємно чути про загальну "родину" і як стоячи раком перед москвою добре жилось. (Свою родину не маю на увазі бо були друзі УПА і батько мій не був комуністом і для мене Бандера і Шухевич герої навіки).

• Подобається Подобається x 6
  8. Фесько

Фесько Well-Known Member

Та... і у мене також служили діди у війні, то й що? Чому одразу відрікатися? Вони своє діло зробили, тепер вони ветерани. Вони для мене рідні, яку б вони сторону не вибрали. Це було їх діло, їх вибір де, коли і за кого вони воювали, не моє. Але чому я автоматично повинен їхні ідеї успадковувать як традиційно-сімейні? Я маю свою іншу думку, незалежну від них, і у мене немає ніякого суперечення щодо цього.

• Подобається Подобається x 3
  9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Для начала хотелось бы узнать, откуда это пан делит граждан на чистых и не чистых...У меня вот - написано, откуда..У пана artobstrel - тоже....:good:
    Ну - теперь понятно - снова с Марса....До 1991 года на планете Земля не проживал... Но уж точно сделать готов все, чтобы решить - по примеру решения джугашвили с крымскими татарами - вопрос восток-запад Украины...Методы УПА - действительно не вспоминаются, только нквд... :haha:

• Подобається Подобається x 2
  10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я считаю, что не каждый достоин высокого звания "пятой колонны". Во многом благодаря "пятой колонне" Испания не стала Северной Кореей - и потому слово "пятая колонна" стала отвратительным ругательством в устах правоверных коммуняк...И осталась таковым - у перекрасившихся! Именно по этому люди, для которых дороги демократические ценности - никогда не назовут политического оппонента "пятой колонной"... :)

11. Бендер

Бендер Active Member

12. Бендер

Бендер Active Member

До 1991 то я особисто нічого добро не пам"ятаю, пам"ятаю черги і сметану в бідонах, не найкращі спогади про совіти я вам скажу... у кожного свої погляди на це, просто не хочеться розвивати полеміку про досягнення срср і про недоліки недоладних керманичів України.
    Методи нквс дуже дієві якщо судити по вас (правда якщо ви не росіянин).

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

какие же резиденты, если бы я во Львов приехал - был бы резидентом, а в городе основанном Потемкиным какой же я резидент? или эту землю отобрали у украинцев? нет вроде ...

родины разные - страна одна, украинцев больше других убивали украинцы, а русских - русские, только на ЗУ сАвецкая власть из вне пришла, по остальной Украине она так же возникла как и в России без всяких оккупационных войск, вобщем коммунизм есть коммунизм, со всеми вытекающими, я согласен для ЗУ фашисти мало чем отличаются от коммунистов, а скорее всего ф даже лучше, так как что одни пришли наводить свой порядок что другие, на остальной территории большевизм представлял интересы как ни странно - большинства,

простите в чем заключается раком??? чегото я не встречал пока у нас людей считавших до 91 года "ракостоянием", зато много встречал кто искренне "радовался"
    стремительному "росту" уровня жизни после 91-го года, и сейчас радуются

и ради бога, только остальные украинцы, чьи отцы были коммунистами и Бендера с Шухевичем не то что не герои а .... ни разу не хуже Вас и имеют право жить уважая свое прошлое ...

конечно не должны, идея коммунизма вообще бредовая по сути, но не признавать что они сражались за Свою Родину и поливать грязью абсолютно все их дела - тоже как то не очень нормально ....

вы не судите, и не судимы будите, чем я хуже Вас. приводите конкретные примеры моих "поползновенческих" вступлений, я не люблю коммунизм как идеологию, но и на Бендеру с Шухевичем мне как то все равно ...

Останнє редагування: 2 січ 2009
  14. Бендер

Бендер Active Member

Ансвер

Цікаво про кого ви говорите політичний опонент? У нашому випадку це всерівно, що порівняти росіянина і чеченця (причому обоє націоналісти своїх країн). Ніяка п"ята колона не заслуговує на право називатись великою, бо це всерівно зрадники.
    Якщо ви на цьому форумі відкрито підтримуєте дії країни яку ну дуже важко назвати демократичною, то розмови про демократію, в цьому випадку, вважаю не доцільними.:pardon:

• Подобається Подобається x 1
  15. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

Ну чому ж! Відпочивав літом в Карпатах - распологався в Космаче, а вже звідти наїздами по округі катався. Так чоловік господині садиби де я жив багато чого розповідав:) Всю правду чи ні - не знаю, проте нічого такого, ще не можна було б ЗРОЗУМІТИ я не чув.

16. Бендер

Бендер Active Member

Статус резидента визначається пп. 1.20.1 Закону про доходи, де, зокрема, зазначено, що фізособа вважається резидентом, якщо вона є громадянином України або самостійно визначила основне місце проживання на території України та подала до податкового органу заяву фізичної особи — іноземця про самостійне визначення резидентського статусу.
    Мав на увазі, як людина яка вважає сусідню країну за батьківщину, може себе називати громадянином країни (морально) в якій в даний час проживає?

Не знаю про яку більшість ви говорите, типовий українець це по поняттям комуняк- кулак тобто куркуль, самодостатній селянин, який працює на своїй землі собі на благо, а таких на Україні до 1924р було більшість і у мого прадіда була кузня і цілий двір худоби, в кузні, після червоної холери, він працював ковалем і бабуся розповідала, що плакав, бо тим що він заробив своїми руками користується наволоч яка не має най меншого уявлення про роботу і взагалі як це так, людина працює, готова платить податки, а тут прихдять п"яниці з того ж села і кажуть це все народне... або розстріл, таке не вкладається в мою логіку...

Не потрібно змішувати ваше минуло і моє, для мене (нас) то було рабство (за яким ви жалкуєте).

у совків не було родіни, у них був сталін і берія доречі...

Останнє редагування модератором: 2 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  17. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо за 50-100-200 років людина не спромоглася вивчити українську мову, то вона або дибіл або москаль, іншого не можу сказати. Я знаю виходців з африканських країн, Китаю, Польщі, Казахстану, Узбекистину, Грузії, Чечні, які вільно розмовляють українською, тому що вважають своїм обов"язком розмовляти мовою тієї країни, на території якої живуть, на відміну від проросійських москалів-шовіністів. Це просто сіра наглота, яка ставить себе зверхньо відносно інших україно-мовних жителів.

Де ви бачили в моїх долписах з посиланням на Комерсант ? Я наводив цитату з Української правди. Читайте уважно, а потім давайте відповідь.

• Подобається Подобається x 6
  18. Фесько

Фесько Well-Known Member

А кожен солдат воює та віддає життя за рідну землю і спокій своєї сім'ї, чи не так? Всі солдати йдуть до війни у сердці про рідний дім. Це і шанується. Але ось куди прямують ненажерливі брюха у просторих кабінетах - певно інша річ.

• Подобається Подобається x 1
  19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Вы извините,но и Украину то тоже с большой натяжкой можно назвать демократической.ИМХО

Вы правила давно перечитывали?Или в них ничего не сказано про "разжигание межнациональной вражды"?

Останнє редагування модератором: 2 січ 2009
  20. Бендер

Бендер Active Member

Я вас не суджу, це ваша позиція, а то моя.
    А мені комунізм подобається, але якщо він національний ( в даному випадку український).

А Бандера і Шухевич схилили голови за те, що ми зараз дискутуємо про роздвоєння особистості в Україні, але ж вона є, колись настануть такі часи, що ми визнаємо, що наші герої це наші герої, а все інше глупство...

а де твій аватар? :)