Якщо полюбить, то одне з двох або він стане російськомовним чи вона українською націоналісткою. Все таки кохання. Але я не думаю, що пані Re:Story буде шукати українського націоналіста. Але кохання.......
Не обращайте внимания,как говорится обычное дело Прошлый раз (два года назад),дело происходило не в Алуште (Крым),а в Севастополе (Крым). Фигурантом была женщина,а не мужчина! Действие происходило не на улице,а в кафе!!! Но фигурировала вся та же "тістечка" !!!!! Только в другой интерпритации!!! Типа не радивая русскоязычная официантка, не смогла принести свидомой украиночке пироженое!!!
от цікаво, чому є російськомовні (так вони себе називають) українці, а нема, наприклад, грекомовних чи татаромовних, польськомовних чи угорськомовних ??? хммм... і ше,чому ніколи не чув про китайськомовних корейців чи французькомовних німців?? (тіко не тра в приклад ставити гамериканців, бо то не нація а фіг знає шо..)
звідки їм узятись? взагалі, про що це ви) Вам не йметься від того, що частина вашої країни - українці російськомовні?
Україна за відсотком українців, які визнали українську мову рідною вже є моноетнічною, а за відсотком українців тим паче .
А може американці якраз є дуже характерним прикладом. Чомусь ті рускаязічниє які на протязі 4-5 поколінь так і не осилили української приїхавши в Америку в порівняно молодому (до 50 років) віці за всяку ціну стараються стати англомовними. В нас в Австралії Мельбурн є 2-м містом в світі по кількості грецького населення після Афін. І ось я там не зустрів грекомовного грека на кшталт рускаязічнава в Україні. Всі розмовляють з тобою по-англійськи а в другому поколінні у всіх етнічних груп першою мовою є англійська так що між собою вони вже розмовляють по-англійськи навіть якщо володіють мовами країн де є їхнє коріння.
У мене питання, назвіть мені хоча б одну моноетнічну державу, де 2 державні мови. Крім Фінляндії і Білорусі. Вам для довідки у Фінляндії дві державні мови, але фінська офіційна на 92 % території, а шведська всього на 6 %. Як відомо в конституції Криму: 3 мови (російська, українська, кримсько-татарська). Крим займає 4,5 % площі України, отже у нас фінський варіант, крім того у нас ще російська і кримсько-татарська мова. Навіть за відсотком населення, які вважають українську мову рідною. Україна - моноетнічна держава.
Да, я буду искать далеко не националиста!)) Ваша доброта не знает границ!! Эх, не верится как-то, но все может бытьт))) И когда этот опрос проводился? Было бы инетересно узнать количество украинцев, считающих украинский родным языком в каждом городе.
Опитування . Всеукраїнський перепис населення. http://www.ukrcensus.gov.ua/ Там можна подивитися, кожну область і місто за національним складом і мовним.
Спасибо. Честно говоря, очень интересная картина. По статистике, у меня пол города должно разговаривать на украинском. Но на практике я встречаю не более 3-4 человек в день. Есть над чем подумать.
Bogun, для справки: Согласно параграфа 17 Основного закона (Конституции) Финляндии, национальными языками Финляндии являются финский и шведский на всей территории Финляндии.
Але офіційний шведський, він використовується для галочки, навіть фінська влада визнала, що всі роки викорінювала шведську мову. Якщо ви бажаєте вам для довідки. На початку XX століття 60 % населення спілкувалося шведською, а на даний момент - 93 % фінською і лише для 6 % вона є рідною. То що пане Mattilainen йдемо за фінським варіянтом, вб'ємо російську мову в Україні. Єдина територія для якої створено усі умови для шведської мови http://ru.wikipedia.org/wiki/Аландские_острова Аландські острови, тобто тих 6 %. І там єдина державна мова - шведська.
Просто водка в тех краях несвежая. Забавно, что врачи без самодиагностирования не лечат, причем при отравлении крайне важно ЧЕМ человек отравился. И в обморок он грохнулся, видимо, от озарения. Или пирожные были с кураре...
Постривайте, я здається все зрозумiв. То був один i тий же чоловiк. Який за два роки до того бачив як клята офiцiянтка не второпала що таке тiстечка i який таки з'їв тi тiстечка.