Відповідь: Змушені змінюватися: три шляхи українських росіян Чому Ви здивовані. Ми з Левандівкою та Міхом вчора з'ясували що бачили однакові сни.:p Я надибав посилання обговоренні статті www. fraza. com. ua/zametki/31.08.06/27939.html
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Это же отлично! Между участниками форума устанавливается кармическая связь!
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян ніхто держави не перебирає, а лише ідентифікуєм мешкаців країни серед тих кому вона дорога як національна батьківщина та всіх інших (окупантів, гостей, приїжджих бізнесменів та всіх їх нащадків)
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Та не Ви, подивіться по гілках, зрозумієте про що мова.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян нажаль дорога Черешенька....нажаль...... я на вихідних гуляв з дитинкою і були на дитячому майданчику: і як би то дивно не звучало - там мене ше більше вхопила націоналістична лють. Бо тільки побачиш малолітнього хулігана, який б'є всіх інших діток, ображає менших, намагається встановити свої правила на дитячому майданчику і вимагає від всіх їх дотримувати - то москальска дитина..... як би не було прикро, але змушений констатувати - в москалів не вдасться культурно співіснувати....
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Любі шанувальники, ось нова стаття Остапа http://pravda.com.ua/news/2007/6/7/60020.htm
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян пропоную визначитись з термінами. хто такі "москалі"?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян особисто я не знайшов, хоч і не всі перечитав. ткніть носом плізз.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Хіба можна серйозно давати такі визначення? Даю варіант: "москаль" - це "хохол зі знаком мінус".:radist: