Как говорила завуч по воспитательным работам в моей школе - "Рагуль - это не национальность, это состояние души"... Додано через 2 хвилини Ромко, злой вы... Я бы вас, так, для профилактики, закрыл бы на месяц в комнате с москалем атеистом, что бы не ворчали сильно...:moskali:
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Отож! То з якого часу потрібно жити на будь-якій території, щоб бути КОРІННИМ? За логікою, якщо згідно законодавства США кожний, хто НАРОДИВСЯ в США, може стати Президентом, там вважають корінними тих, хто там народився. Я ж питав: кримські татари - це едина національність, яка є в Криму корінною?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Ми б за місяць з ним співали повстанських пісень. І "Боже великий єдиний"... досвід є.... Додано через 6 хвилин Таври,кіммерійці,греки,скіфи. Росіянами там не пахло.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян А может "Боже, Царя храни...":moskali: Я, как бы, тоже проукраински настроен и в комнате у меня висят плакаты с Бандэрой и Шухевычем, просто вы очень остро на все реагируете, без резкого ответа редко обходиться, так тяжело прийти к конструктивному диалогу, или я не прав?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян тепер там пахне переважно росіянами.... і ніц тут не зробиш... пс. кімерійці -- це праукраїнці...
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Не правда. В США "корінними" важаються тільки індіанці або ті що мають певний процент індіанської крові з племен які були або є на території США (також вони не платять податків, платять побори в казну племені). Інші громадяни називатись "корінними" права не мають.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян "Да, скифы - мы! Да, азиаты - мы, С раскосыми и жадными очами! ... Россия - Сфинкс. Ликуя и скорбя, И обливаясь черной кровью, Она глядит, глядит, глядит в тебя И с ненавистью, и с любовью!..." А. Блок :radist::radist::radist:
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Продовжу "літературну сторінку": /Источник: Строфы века. Антология русской поэзии. Сост. Е.Евтушенко. Минск-Москва, "Полифакт", 1995/
Відповідь: Чи можливо москалям якось потрафити хохлам???? Не знав, до якої гілки запостити: В Крыму детей учат ненавидеть Украину: http://obozrevatel.com/news/2008/9/12/258040.htm
Відповідь: Чи можливо москалям якось потрафити хохлам???? Вообще НИКУДА постиь не надо было фигню ЭТУ!
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Індіани називаються First nations , або natives і якщо територія його племені є між США і Канадою , то вони можуть жити де хочуть. Резервації -це суто їхня земля , і будь які роботи (державні теж) на цій землі мусять бути узгоджені і оплачені.Навіть така річ , як проліт цивільного вертольота(військового - ні) над цією землею має бути оплачене. В університетах є завжди зарезервовано коло 0,5% місць для індіанів.Грошей за науку вони не платять. Так що бути індіанином в СШа і Канаді вигідно...
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян В США найкращі школи приватні а там навіть індіанці мусять платити і не мало.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Нам дуже радісно за індіанців і неіндіанців. А по темі?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Що я вам скажу,що львівські москалі ліпші за отих...східних... факт...