Відповідь: Цікава класифікація українських росіян zenyk, судячи з дописів, непоганий хлопець. І розумний. Але з приводу національного питання пише чомусь фігню! Давно прочитав фразу: (мовою оригіналу) "Гордиться тем, что ты русский, это всё равно, что гордиться тем, что родился, к примеру, в пятницу".
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Степаныч===Даю вариант:"москаль"- это хохол со знаком минус=== В некоторых древних языках слово "хохол" означает- сын неба. MATTILAINEN===...некоторые совершенно ошибочно считают, что русские и москали -это одно и то же.=== Доброчин === В яких, як що можно пiдкажiть з посыланням === Древнеалтайский и остготский языки. Информация из книги «Казаки», авторы Алмазов, Новиков, Манжола. ЛП № 000083 от 25.03.99. ООО «Диамант». 195213, Санкт-Петербург, ул. Гранитная, 54. Подписано к печати 12.11.99.: "Древнейшая прическа, означавшая принадлежность казака к воинскому ордену запорожцев. Чепега-Кулиш Захарий Алексеевич (1726-1797) – ко времени разгрома Сечи был полковником. В 1787 году оказался в числе запорожских казаков, смирившихся с властью России. Прославился в боях за Измаил, Бендеры, получил чин бригадира и много наград. Возглавил переход черноморских казаков на Кубань, основав там 40 станиц, положил начало Кубанскому казачьему войску и одновременно всем поселенным войскам. Древностью овеян запорожский оселедец, вероятно заимствованный тюрками у готов, для которых он означал посвящение богу Одину. Хохол (хох-оол) у алтайцев и сейчас переводится как «сын неба». Интересно, что у персов (иранцев) слово «казак» и переводится как «хохолок»".
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Сотник, Вы меня, конечно, извините, но что-то мне не совсем понятно в связи с чем в Вашем предыдущем дописе про оселедец, остготский, алтайский языки и всё такое, присутствует моя цитата?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Так можна думать если очень долго безвыездно прожил во Львове, а если съездить к морю например в Одессу то как то сразу эта Украина в другом свете представляеться. :moskali:
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян шось в цьому напевно є.....в Одесі - переважна більшість (як тут хтось писав - 90 складають етнічні євреї, а москаль і в Одесі кричить, шо то його "ісконно рускій ґорад"
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Зачіска означає інше - походження від статного і благородного роду. Додано через 51 секунду Звичайні націоналістично-шовеністичні заклики. То політика Росії.
я щось не згадаю що я тут казав щас може пошукаю Додано через 3 хвилини знайшов "Хал гол" (приблизно) з тюрської - жовто синій... посилання? я можу пізніше назвати авторів
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Вот я и говорю все от того что знакомиться с Украиной надо в реале она разная. В Одессе теперь как и во Львове тоже с евреями напряженка. Так говорят коренные одеситы. Ну а насчет исконности то точно не украинский.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Цікава думка.Виходить,що в Одесі більшість населення голосує за помаранчевих,підримає діяльність ОУН -УПА в минулому,перейменовано всі вулиці,які названі на честь совєцьких діячів...?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Щось мены здаэться, що національна ідея це далеко не тільки голосування за помаранчевих та підтримка діяльності ОУН-УПА.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Шахрай, чому Вас лякає ОУН -УПА? Я Вам більше скажу, це слушна думка - позбавитись від назв вулиць з радянського минулого. Наприклад, в Дніпропетровську є пр. Калініна, Петровського... Скажіть, як обізнаний в історії України, що ці люди зробили для українського народу, окрім знищення нашої культури і нації??!!! Крім того, бачу, що у Вас особисто відсутнє розуміння поняття і відчуття національної гідності та належності до рідної землі! В Одесі зараз хочуть поставити пам'ятник Катерині ІІ - це ганьба Україні. Додано через 4 хвилини Може шановний Шахрай, наляканий "бендерівцями", просто не знає ІСТОРІЇ УКРАЇНИ, землі, якою коритується даремно....?
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Мене не лякає ОУН-УПА.Ви мене не зрозуміли. Зараз живу і працюю в Донбасі в місті зі 200000-ним населенням,а в центрі стоїть 10-тонний пам"ятник Лєніну.А я б хотів,щоб замість нього стояв бронзовий Степан Бандера.Тому що,коли я йду на роботу цей Лєнін мене дратує.Але зробити цю заміну неможливо по цілком зрозумілим причинам-тута зовсім і не пахне національною ідеєю.Я проти звеличення Катерини-II в Одесі...
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Пан Юрій,перш,ніж дописувати,уважно почитайте пости,хто і що пише.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян Коріння у нас різні. В росіян переважають Азійські гени у нас же Європейські. Це навіть із типу обличчя замітно. Вони ще із часів Київської Русі нам спокою не дають (Половці, Печеніги та ін.). Пізніше східні райони Київської Русі змішались з ними і в результаті десь в 12 столітті получилась така нація як Росіяни.
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян А ще чудь,мордва,мурома.. До 1589 года Россия была Исламской страной
Відповідь: Цікава класифікація українських росіян А то,що але постійні намагання Росії подати себе,як "старшу сестру(старшого брата) слов’янських народів...смішне.Якщо і брат,то молодший.Та ще й бастард.