Цікава і корисна інформація з мережі про прості речі, потрібні для життя і здоров'я.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Оля, 10 січ 2015.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну тоді зрозуміло. :) Ви просто російську забули. :)))

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Теперь я буду замораживать травы только так! Удивительный метод.

Все знают, что замораживание помогает дольше сохранить полезные свойства некоторых продуктов. Если ты хочешь, чтобы твои любимые травы были доступны круглый год, тогда заморозь их в оливковом масле! Такой способ хранения подходит для таких трав, как розмарин, шалфей, тимьян и базилик. Также можно заморозить душицу, чабрец, мяту и мелиссу. Оригинальные кубики добавляй в макароны, блюда из картофеля, рагу и супы. Это значительно улучшит вкус твоих блюд, а самое главное — заморозить пряные травы совершенно несложно.

Как правильно заморозить травы в оливковом масле?

1. Купи пряные травы. Если у тебя есть возможность их собрать, то это просто замечательно. Лучше делать это после того, как высохнет роса с утра. Не собирай травы в сырую погоду.

2. Вымой травы, а затем хорошо высуши их на бумажной салфетке.

3. Нарежь их, помести в ячейки формы для льда и залей оливковым маслом (можно также топленым сливочным). Накрой пищевой пленкой и поставь в морозильную камеру на 10 часов.

4. Достань кубики из формы и помести в пластиковый пакет для дальнейшего хранения в морозилке.

Ну что, захотелось заморозить свежие травы в оливковом масле? Теперь любая зелень будет доступна тебе круглый год!

Поделись этой оригинальной идеей для замораживания пряных трав с друзьями!

• Подобається Подобається x 3
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Всім ненависникам гамерикоської і маскальської мов. Мені байдуже, що ви там ненавидете. Це корисна інформація. Для всіх. Хочете - читайте, хочете - ні.

• Тупо Тупо x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На щастя, так. Але все своє життя вважав її мовою окупанта, причому насадженою брутальною силою.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

7. Horotov Sasha

Horotov Sasha Member

• Подобається Подобається x 1
  8. Оля

Оля Старожилка форуму

I like your post. :) Sorry, writing from work. :)

9. Оля

Оля Старожилка форуму

А чому саме фіолетовий? Є якась різниця в кольорі? ;)

10. Оля

Оля Старожилка форуму

До речі, проглянула цей сайт і дуже він мені сподобався. :)

11. Orkokot

Orkokot Well-Known Member

дуже класні статті

12. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Тай ще й крім того всього крисні!

• Подобається Подобається x 2
  13. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Я теж так роблю.:good:Дрібно різала базилік і петрушку і заливала оливковим маслом і в морозилку.А потім варила спагетті кидала на сковорідку заморожений кубик з зеленню і додавала макарони.Смакота!!!І головне,що завджи як з грядки свіже і смачне.

• Подобається Подобається x 2
  14. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Зроблю і я собі цього року теж таке з зеленю!

15. Оля

Оля Старожилка форуму

А в мене вічно всякі травки пропадають. :sad: Куплю пучок, а не використаю, бо вони величенькі, а тоді викидати доводиться. :sad: Тепер так тільки робитиму. Але не завжди в оливковій олії. Можна і рафінованою без запаху якоюсь.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Lvivska Kvitka

В мене аналогічно зелень пропадає,бо швидко псується.Тепер є хороша порада,якою буду користуватися.І виходить дуже смачно.Треба буде спробувати зі звичайною рафінованою олією))

17. Lvivska Kvitka

Зробіть не пошкодуєте.А ще,якщо це своя зеленина,то взагалі супер)!!

18. Smellerbe

Smellerbe New Member

Ось вам цікава штука! Вичитав на одному сайті такий собі лайфхак.
    Якшо трапилось закрити ключі всередині автомобіля - не варто спішити бити вікна чи викликати медвежатніка. Зазвичай кожен водій тримає вдома запасну "сигналку". Подзвоніть до того, хто зараз знаходиться вдома та попросіть його щоб той підніс запасну сигналку до телефону і клацав. Ви ж в свою чергу в цей час бігайте зі своїм телефоном, як ненормальний(на), навкругкруг автомобіля шукаючи завітну точку "ЖИ", з якої відкриється автомобіль (зазвичай поблизу водійських дверей). Телефон у даному випадку відіграє роль такого собі моста, через який проходить сигнал, але дуже слабенький. Цікаво, що таким чином через телефон можна відкрити автомобіль з іншого куточка планети і абсолютно не важно де знаходиться тримач запасної сигналки. Лиш би хороший звязок був. Більше поділок - більший шанс на успіх.
    Нажаль на власному прикладі перевірити не вдалось, якщо хтось надумає провірити експеримент, відпишіть чи получилось.
    Увага! При проведенні експерименту абсолютно не обовязково закривати свої ключі в автомобілі!

19. manur

manur Well-Known Member

Недавно знайомий розповідав, що пробував так зробити - ніфіка НЕ ВИЙШЛО!!!

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І не вийде. Телефон передає звукові хвилі, а сигналка - електромагнітні. Розвод для кухарок і блондинок.

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)