Відповідь: Цигун і християнство Прікольна назва гілки... То варто було консультанту перенікнеймуватись і дві тисячки карм жертвувати... А ще пропоную гілку "Мих і християнство". А що, вклад Миха в розвиток форумного християнства теж неоціненний...
Відповідь: Цигун і християнство Не смішіть. така гілка неможлива, раз вже хтось утворив гілку "у чому Мих помиляється" але комусь не сподобалося - сказали - забагато честі для Миха, проте іменні гілки існують. Ну а якщо серйозно, то те, що я пишу, то на внаслідок того, що я прочитав у християнських книжках і не більше....а право кожного - вірити, або ні.:cowboy:
Відповідь: Цигун і християнство миху, я теж не згідна з тим, що Ви сказали про християн, як про таких, що не мають мати свого індивідуму. Адже в очах Бога ми кожний найдорожчий, унікальний! А не просто послушна маса. Як дитина для своїх батьків. Шкідливе в цигуні не те. Прогугліть і почитайте їхні догми. То справжні практики язичників, хоч вони і прикриваються турботою про здоров"я, як бабки-ворожки іконами християнства.
Відповідь: Панове модератори, кіко можна? в спец літературі пише що цигун з китайської народної медицини
Відповідь: Цигун і християнство Шкідливе в цигуні не те. Прогугліть і почитайте їхні догми. То справжні практики язичників, хоч вони і прикриваються турботою про здоров"я, як бабки-ворожки іконами християнства.:D:D:D:D:D: Додано через 15 хвилин /То варто було консультанту перенікнеймуватись і дві тисячки карм жертвувати... А ще пропоную гілку "Мих і християнство". А що, вклад Миха в розвиток форумного християнства теж неоціненний...// Самойлович. Шкода, що не можу ще карми Вам добавити, цієї опції в мене ще немає. Але щиро вдячний за вдалий допис ! На рахунок пожертвуваних карм я не жалію - це взаємозалік, якщо так можна сказати, в "консультанта" ж була непогашена судимість, термін якої мав закінчуватись вроді 24 червня. Так, що все в нормі.
Відповідь: Цигун і християнство Ок. сьогодні вже пізно. Ми прочитали, що основна ціль - розвиток індивідуму і особистості. Звичайно, ми всі індивідуальні, але вдумайтеся в слова: розвиток індивідуму і особистості, іншими словами, то є розвиток егоїзму. Заперечте, якщо це не так. Знайду відривки з сатаниської біблії - напишу.... я ж не страшу....
Відповідь: Цигун і християнство /розвиток індивідуму і особистості, іншими словами, то є розвиток егоїзму. Заперечте, якщо це не так//.Мих. Миху, якщо хтось особистість, то він - егоїст, а якщо він дибіл. то це по вашому - нормальна людина...?
Відповідь: Цигун і християнство ні, Ви трішки не так зрозуміли. Мих казав, що егоїстом є той, хто ставить собі за мету індивідуаьлний розвиток. Хоча, як на мене, Мих троха перегинає.
Відповідь: Цигун і християнство /Знайду відривки з сатаниської біблії - напишу.... я ж не страшу..../.Мих. Миху, я і то не маю бажання таке читати, а Вам навіщо воно...? Додано через 1 хвилину /Хоча, як на мене, Мих троха перегинає/.Ука.// Не то слово...
Відповідь: Цигун і християнство добре, поясніть, що означає розвиток індивідуму і особистості, що ви під тим розумієте? Я розумію, що це розвиток егоїзму, ставлення себе у центрі свого життя (а не Бога). дибіл та егоїст - то не антоніми і не синоніми, то різні поняття. Християнин повинен вчитися покладатися на Бога, навчитися довіряти Богові, а протилежне до того є "навчитися довіряти собі", поставити своє я на перше місце, а це і є егоїзм. Наприклад фраза: "я вірю, я це зроблю" на перший погляд ніби і не зла, але вона йде врозріз з християнським вченням. Додано через 5 хвилин Знаєте що я Вам скажу. От є люди, які кажуть: хочу вдоскалюватися. І починають - йога, карате.... і т.д. Але ж... люди! Ви нічого не знаєте і не чули. У християнстві теж є таке поняття. Почитайте книги святих отців церкви. Там стільки всього цікавого, стільки способів удосконалення.... так ні ... тягне десь наліво....
Відповідь: Цигун і християнство А Ви знаєте, що надмірна надія на Боже Милосердя - тяжкий гріх - це хула проти Святого Духа, яка не прощається Богом. Що поганого, коли людина вдосконалюється фізично і духовно. Для духовного вдосконалення за основу бере християнство, для фізичного - східні практики, зокрема - цигун, ушу, карате і тому подібне. Не для того, щоб грабувати, вбивати та гвалтувати, а для того, щоб захистити себе, своїх близьких, знайомих і всіх хто цього потребує. Чи може Ви вважаєте, що коли на Вас буде хтось нападати з ножем, Вам достатньо буде помолитись і Бог за Вас все зробить... Ви, як мужчина, дивуєте мене.
Відповідь: Цигун і християнство Надмірна надія - гріх! Знаю. вдосконалення фізично - добре! духовно? в лоні якої релігії? з духовним неможна жартувати, там багато незвіданого.... основна ціль цигун..... процитувати втретє?
Відповідь: Цигун і християнство Я ж написав, за основу в духовному розвитку - християнство, був би буддистом, взяв би буддизм, мусульманином - мусульманство ... Якщо ще точніше, то й не для себе я займаюсь всім цим, а для тих, хто ходить в рожевих окулярах і надіяться, що їх Бог персонально врятує. а не хочуть на жаль вони розуміти, що Бог їх рятує через таких. як я і мені подібних. Неодноразово я приймав на себе виклик, коли намагались ограбувати беззахистну жінку і навіть один раз згвалтувати, не кажучи вже про непоодинокі випадки групового побоїща безневинних пацанів. А Ви, Миху, зразу все повертаєте в сторону егоїзму. Ні одна філософія одноборств не виховує егоїстів, а навпаки робить їх відповідальними перед іншими людьми та Богом. Карате - це не махання руками і ногами - це система фіхичного, психологічного та духовного розвитку. Те саме й відносно цигун. Я їз східних систем беру лише зовнішнє, внутрішнє в мене своє - християнство.
Відповідь: Цигун і християнство Значицця,з населення Землі 1,3 млрд. – мусульмани (17, 790 млн. – індуїсти, 370 млн. – буддисти, 225 млн. – прихильники китайської традиційної релігії. - суть ісчадія ада? І не вірять в Бога? І не є Його дітьми? Вузько...
Відповідь: Цигун і християнство Эээээ, ребята! Что-то ВЫ тут СИЛЬНО зацепились! Всё, всё, не мешаю. Звиняйте.