Цифрове телебачення

Тема у розділі 'Електроніка', створена користувачем Максим Великий, 8 гру 2009.

1. Alex Kulko

Alex Kulko Well-Known Member

я намагався зловити сигнал заради цікавості, але, на жаль, не зміг налаштувати. Мабуть руки криві :)

2. Akacija

Akacija миється в бані

Даруйте, не хочу піддавати сумнівам Вашу кваліфікацію, але з вартістю Ви наплутали явно. Якщо ви підключаєте 2 чи 3 телевізори, то ціна аж ніяк не множиться на 2 чи 3 відповідно.
    У Вашому випадку, підключення ДВОХ телевізорів обійдеться 30,9 грн за пакет на ОБИДВА телевізори. При тому ще й оренда тюнерів обійдеться в 9,9 грн, якщо купувати не будете. Звідки Ви взяли 60 грн/міс?

Та годі Вам! Коли Ваша тарілка покаже Діскавері, який тут всі сприймають за еталон інформативного каналу, тоді Ви мені скажете, що маєте на вибір те, що любите. А зараз вибираєте лише те, що маєте у вільному доступі та космічне сміття на зразок згадуваних вже арабів.

Тарілку можна рівняти до ефірного телебачення (яке на сьогодні відсутнє), але аж ніяк не до кабельного, яке дає дійсно якісні канали, які на тарілці коштують шалених грошей.

3. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

А яким пристроєм? Може все-таки варто заглянути в мануал(інструкцію). Бо пишуть, що у Львові трансляція вже є.

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Звідки така інформація про відсутність сигналу?

4. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

Мені теж цікаве це питання. Я не зрозумів, чому вартість пакету множиться на 2, якщо пакетна трансляція ведеться одна на квартиру?
    Розглядаючи загальнодоступні канали і оплачувані кабельні потрібно враховувати ще й вартість дорогих каналів. Виграш сателітки лише в кількості, але аж ніяк не в якості.

5. Дана

Дана Well-Known Member

Читайте умови акції, акція одна абонплата незалежно від кількості телевізорів діє до 31.05.2010р, а далі платимо по повній програмі.
    7.1. Після закінчення дії акційних умов користувач автоматично переводиться на відповідний
    регулярний план підписки з 01.06.2010, якщо користувач не обрав інший план підписки.
    L781 Один телевізор «Весняний -Соціальний»був 23,00 П-305 «Україна і світ» стане 45,00
    L781 Два телевізори«Весняний -Соціальний» 23,00 П-305/2 «Україна і світ» 62,00
    L781 Три телевізори «Весняний -Соціальний» 23,00 П-305/3 «Україна і світ» 76,00

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Це ж Воля:scratch_one-s_head:

Доречі про Діскавері, його в соціальному в тому найдешевшому пакеті нема він є в Базовому - а там вже інші розцінки.

6. Akacija

Akacija миється в бані

Прошу дати посилання на цю інформацію. Минулого тижня президент Волі заявляв, що на соціальний пакет підвищення можливе лише на 2-3 грн...

7. Дана

Дана Well-Known Member

Ну думаю він не збрехав, якщо і підвищать то на 2-3грн, але ви говорите про ціну акційну, яка діє на період акції, а я говорю про ту що буде діяти після закінчення акції тобто постійну.
    Посилання? Сайт Волі
    http://www.volia-lviv.com/tv/news
    А тут регламент акції
    http://www.volia-lviv.com/user/files/specialoffers/201003/regulations_spring_extra_ukr.pdf

8. Akacija

Akacija миється в бані

Ви або мене заплутати хочете, або самі недогледіли. Після закінчення акції абонентів переведуть на пакет "Україна і світ". На те вона і акція, що дорогий пакет коштує як дешевий. Кому не подобається - перейде на Соціальний. А його вартість так і залишиться 30,90 грн за 2 телевізори.

9. Дана

Дана Well-Known Member

Я щойно телефонувала на гарячу лінію Волі- оператор мені розказала за знижки, акції, і популярно пояснила, з 1 червня оплата на дві точки з орендою обладнання на мінімальний пакет 37 каналів буде коштувати 50грн, на пакет з 66 канлалів куди входить Діскавері -81грн.
    Можете перевірити самі.

• Подобається Подобається x 1
  10. Alex Kulko

з приводу тарілки, між іншим, теж мені вчора цікавинку повідомили - пакет каналів на прошитому тюнері далеко не постійний. Через 2 місяці після прошиття зникли канали РТР та ще якийсь російський. Просто так без попередження взяли і зникли. Можна писати ще один мінус для тарілки...

• Подобається Подобається x 1
  11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Щодо тарілки, найідеальнішим варіантом є шара. Дешево і сердито. )) А вручну змінювати коди і т.д. - то постійна морока.

12. Akacija

Akacija миється в бані

Ви явно вирішили мене вибити з колії. Ви визначтеся чи рівнятись на купівлю тюнерів чи краще на оренду?
    За 1250 грн Ви можете понад 2 роки дивитися дійсно якісні канали (ТВі, УБР, Перший Діловий, Мегаспорт тощо), а не космічний мотлох.
    Всі нормальні канали сателітного шарового списку можна зловити на аналогову антену (1+1, Інтер, ICTV), а до 2015 року можна буде і в цифровому форматі побачити. І все одно доведеться купувати тюнер. В чому зміст? Ви платите ті самі гроші, що і за кабель, але якість отриманого продукту у 10 разів гірша.

Максим Великий, Даруйте, пропустила Ваше питання. Малось на увазі, що той цифровий ефір, який присутній сьогодні практично мертвий. 3-5 каналів - це фактично повний нуль. Треба нам ще почекати, поки воно розгорнеться на повну. От тоді можна буде і побалакати на цю тему :)

13. Alex Kulko

з цього місця подетальніше будь-ласка. Чув про таке дійство, але так ніхто і не пояснив в чому воно полягає.

Вмонтований тюнер. Наче все за інструкцією робив, але чомусь не вийшло. Мабуть-таки треба буде розібратися детальніше. Наразі часу немає...

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а чому мертвий? у нас Воля, цифрове зображення - показують всі канали+паралельно ті ж канали у аналоговому варіанті - звичайно, що якість не до порівняння, особливо на лсд телевізорі. і ще - ми як встановлювали цифрове, то вже було аналогове від Волі, маєм 2 телевізори, казали, що на одному тюнері буде працювати тільки один телевізор, а другий не буде. Так от, парадокс - один телевізор показує і в цифровому і в аналогову форматі, другий тільки в аналоговому, бо тюнера нема. Але ж показує! Шкода, що згодом прийдеться щось таки вирішувпти - чи ще один тюнер, чи тарілку, якщо не буде вже аналогового......

15. Дана

Дана Well-Known Member

От от зі списку 37 каналів Соціального пакету за який я маю платити 50грн - на звичайну нормальну антену можна зловити більшу частину. Маю одне питання і наша дискусія буде завершена. Коли в останне і саме головне що саме ви дивилися по ТВі, УБР, і найбільше мене цікавить - Перший Діловий ? Я дивлюся їх по роду своєї роботи і то не регулярно бо то що мене дійсно цікавить йде в ефірі в будні день коли я на роботі. А ви що саме любити дивитися з того що пропонує перший діловий?

16. Персі

Ну технічних деталей і я Вам не поясню. :) В інтернеті є досить сайтів, які пропонують таку послугу. Для того потрібно мати сателітарку, спеціальний тюнер і стабільний інтернет. Не обов'язково швидкісний, головне, щоб стабільний. Вибір каналів дуже широкий. Я, наприклад, купую пакет за 11 долярів в місяць, в який входять НТВ плюс, Поверхность... ну і ще 6 штук, точно я їх і не пам'ятаю, треба дивитись. Окремо і трохи дорожче купую пакет Скай Італія, бо на звичайній шарі з ним проблеми, його складно розшарювати і погано показує. Ну але то для поціновувачів італійського футболу в основному. :)

17. Akacija

Akacija миється в бані

Тетянка, малось на увазі саме ефірне мовлення, яке ловиться на антену, а не кабельний оператор чи цифра в цілому.

Дана, я слідкую за ФР, тому «Astrum daily», «Біржова Азбука», «Компанії та ринки» намагаюсь не пропускати. Економістів у нас зараз хоч греблю гати і подібні канали трішки тримають в тонусі. Хоча, звісно, пошук інформації самостійно через інет приносить більше користі, але й займає незрівнянно більше часу.

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

між іншим я не розумію, яким чином список програм стосується теми? З таким же успіхом я могла розповідати про Отв чи МТВ, якби цікавилась музикою.

18. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

19. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

А Ви думали чого їх перепрошивати потрібно? Буває навіть що перепрошили а через пару днів канали поділись. :)
    так і трохи не так. Спеціальний тюнер потрібно для цифри. А так то ловить і звичайний. Тільки головку поляризовану треба брати (вже раніше то описувалось в котрійсь з тем). Інтернет може бути навіть через GPRS, аби пінг був не довше 400 мс

20. Персі

Який то звичайний? В мене раніше був тюнер від Поверхності, бо я була їх абонентом. Так він для шарингу не підійшов.
    На рахунок того я не знаю, ну і не буду сперечатись, бо то все чоловік все - таки робив, я не дуже заглиблювалась. Але тарілку нам не чіпали, сказали, що все підходить, як було. В мене на 4 головки тарілка.

а де твій аватар? :)