Цифрове телебачення

Тема у розділі 'Електроніка', створена користувачем Максим Великий, 8 гру 2009.

1. Дана

Дана Well-Known Member

А навіщо чекати березня, я вам зараз скажу так як сама є абонентом Волі в Рясному то мене якраз ця ситуація з примусовим переходом дуже стосується. Провела коротке опитування між сусідами - велико бажання переходити на цифру не побачила. Звичайно викласти зразу 400грн за один тюнер не так легко в умовах теперішньої кризи, а брати в оренду то кожно місяця ще плюс 13грн до вартості пакету, і головне нічого нового не пропонують, пропонують ті самі канали що і були в аналоговому ну + 2,3 нових які можна дивитися, а вибачте 7 музичних мені і за даром не треба. В мене 3 телевізора, усі на кабельному плачу як за один, зараз при переході мені або підключати усі три на цифру відповідно сума в місяць виходить немаленька, або дивитися цифру по одному телевізору - також не дуже горю бажанням. :)

2. Alex Kulko

Alex Kulko Well-Known Member

то візьміть без функції запису за 10 грн. ;)

тобто +10 нових каналів, які, на жаль, не підпадають під Ваш смак. Тим не менше меломани просто пищатимуть.

3. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

По-перше, така кількість телевізорів в квартирі дуже паршиво впливає на Ваше здоров"я. Можете сприймати це як соціальну програму компанії Воля :)
    Як не крутіть, а по фінансах вийде як мінімум те ж саме, тому що вибір на даний момент у кабельників (та й у держави також) невеликий - або підвищувати ціни на аналогове тб, або впроваджувати цифрове, яке не зростатиме в ціні.

Загалом так чи інакше, а перехід на цифрове телебачення неминучий. Який сенс закривати очі і думати, що якщо ви не бачите прогресу, то він не прийде? Тим паче, що прогрес вигідний вашій кишені (читайте абзац вище)

4. Дана

Дана Well-Known Member

Ну за кількість тв то я думаю сама вирішу скільки мені мати телевізорів;), один на кухні, один в кімнаті і на компі ТВ дивлюся. :)
    9,9грн. за тюнер при умові підключення більше двох телевізорів.
    В базовому пакеті за 23грн+13грн за тюнер тобто 36грн вони пропонують за мінімальним виключенням такі канали які можна приймати на звичайну антену . Я не маю нічого проти цифри, мене Воля як оператор не влаштовує:give_rose:
    Ось які канали в базі, вони варті 36грн в місяць?

• Подобається Подобається x 2
  5. Alex Kulko

Ентер-фільм - прекрасні фільми
    Український бізнес-канал (UBC), Перший Діловий - нікому не завадить розумітися на економіці
    MTV Україна - один з кращих світових музичних каналів для дітей
    Мегаспорт, Футбол - спортивні канали для чоловіка та сина ;)
    Первый канал. - канал огульного напрямку (новини, фінанси, розваги, фільми)

Якщо все це вам не потрібно, то вам в принципі не потрібен кабельний оператор. Якщо вам достатньо дивитись "Обручку" чи ще яке мило, то Вам дійсно з головою вистарчить звичайної антени. Ще років на 5. А потім все одно треба буде купувати 3 декодери.

6. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

а хіба у Вас не 3 телевізори?

я і не намагався Вас переконати :) але дивитися тв на кухні то взагалі шкідливо :)))

дещо виправлю. Вас, судячи з усього, не влаштовує кабельне телебачення. В такому випадку Вам дійсно краще поставити собі звичайну антену. Хоча Алекс таки правильно підмітив - рано чи пізно аналоговий сигнал пропаде повністю. Тоді постане питання чи платити відразу 1200 грн (400*3 тв) або платити щомісячну оренду 30 грн (10 * 3 тв). Але до того сонячного часу ще треба буде дожити :)

7. Alex Kulko

Дано, то ви будете вікдлючатись від Волі? Хотілося б почути власне перші враження тих, хто залишиться на цифровому пакеті.

8. Дана

Дана Well-Known Member

Цікаві ви хлопці, і вам кажуть біле а ви чорне. Я написала що проти цифри я немаю нічого проти і підключитися до цифри рано чи пізно мені прийдеться, але мене не влаштовує той пакет програм який пропонує Воля як заміну аналоговому пакеті. на рахунок відключитися - от якраз над тим я і думаю. Я є абонентом Волі з самого початку ще коли Волі не було а було Львівське кабельне, і знаю їх роботу, їх любов до збільшення абонплати і зменшення кількості каналів. або заміни нормальних каналів на повну туфту, скілки нормальних каналів вони зняли а підключили Раду, УТЗ, ЧПінфо і т.п , до сих пір я не відключилася тільки тому що договір оформлений на маму а вона дуже далеко, а для розірвання угоди в Волі прагнуть бачити ту людину яка підключалася. :)
    Я розумію що дехто на кухню заходить тільки поїсти, а я в кухні я проводжу більше часу ніж в усіх кімнатах разом взятих, в мене нема "бабайки" яка би сама приготувала їсти, я на кухні сама готую, щось підшиваю чи ремонтую одяг, там спілкуюся з друзями - і телевізор там мені дуже доречний, ну але то лірика.
    І головне попрошу не переходити на особистості, хто вам сказав що я дивлюся "Обручку"? Сам придумав сам повірив?
    Давайте домовимося так, якщо ми з вами не знайомі в реальному світі і ви не можете скласти враження про мене і мої уподобання ґрунтуючись на реальних діях то не будемо нічого придумувати.
    Цифра є в моїх сусідів квартира в квартиру, підключилися по акіції на три місяці, 31 березня кінець акції і будуть відключатися - дорого це раз,і друге- в них не дуже новий і сучасний телевізор великою зміни якості вони не помітили тому і не хочуть платити збільшення вартості кабельного. Щодо якості зображення ми зрівнювали мій аналоговий і їхню цифру - аж таких разючих змін ні я ні вони не помітили, деякі канали а їх буквально декілька які показували краще ніж у мене, точно пам'ятаю СТБ у мене мало дрібні поміхи а у них чисто, 1+1, Інтер, ТРК Україна, ТЕТ, Новий, Перший Національний, ОРТ і НТВ у нас були ідентичні по якості.

9. Alex Kulko

Дано, якщо я правильно зрозумів, Ви робите вибір між кабельним та аналоговоим, а не між різними кабельними компаніями?

Секрет в тому, що аналогове телебачення дорожчає, тому доводиться піднімати абонплату або залучати до пакету більш дешеві канали.

10. Дана

Дана Well-Known Member

Я би з радістю зробила вибір між двома кабельними компаніями але у Рясному одна Воля най їй грець. Як ви правильно розумієте маю на волю зуб, і той дзвінок минулого тижня, з текстом:
    -наступного тижня вас "примусово" буде переведено на цифру,
    а коли я спиталася з якого то дива така примусова акція і хто мене заставить підписати папери якщо мене не влаштовує дана ситуація пролунало:
    - Вас відключать.
    - Нема питань нехай відключають
    далі розмова йшла в більш конструктивному діалозі, тобто мене пробували вмовити і зацікавити, те що мали зробити з самого початку розмови, розказати переваги, а не випалити переведемо і нас нічого не цікавить.
    В мене як в кожної нормальної людини є спротив якщо до чогось мене примушують:) А тепер головне цифра в Рясному добра тільки при наявності нормального телевізора, отримувати задоволення від перегляду телепрограм в суперовій якості на телевізорі середніх можливостей не вдасться.

• Подобається Подобається x 1
  11. Alex Kulko

Прошу вибачення, при формуванні попереднього повідомлення десь завтикав найголовнішу частину:
    прошу вибачення, якщо образив вас з "обручкою". По суті це збірний образ загальнодоступних каналів, на яких, на жаль, частенько крутять щось на зразок "обручки". Даруйте, я не хотів сказати, що ви фанат цього серіалу і мені шкода, що не пояснив себе більш точно.

12. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

так, я помітив це по Вашому блогу. Знімаю капелюха перед таким кулінарним мистецтвом. *пішов на серйозну розмову з дружиною* :)

З приводу Вашої розмови, то це була груба помилка компанії. Або там маркетолог не встиг провести існтруктаж, або це вже був людський фактор. Я б зреагував так само...

Питання в тому чи є вибір? Вибір є завжди - або ловити на аналогову антену і відкласти купівлю тюнера на 2-5 років, або таки залишитися на кабельному. Погодьтеся, такого вибору могло і не бути ;)

13. Alex Kulko

ну, ми ж обговорювали варіанти з тарілкою... Який не який а варіант.

14. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

тоді спробую інакше відповісти на ваше питання - вартість супутникового набору 1500 грн. без контракту з провайдером (тобто при умові безкошотовного сигналу). Якщо вартість такого набору нижча, то навіть найменший дощик "змиє" зображення з вашого телевізору. Так що дешевше придбати 3-4 тюнери на цифру. Сучасні телевізори, між іншим комплектуються вмонтованим тюнером.

15. Alex Kulko

А ще таке питанко до пані Дани:
    Ви ж знали, що Воля збирається переходити на нову технологію? Я не так давно був у подруги у Вашому районі (на Ряснянській буквально), то бачив таки немало оголошень різних про перехід Волі на цифру. Гарненькі такі, зелені :)

16. Дана

Дана Well-Known Member

Ми маємо дуже доброго двірника яка добросовісно зриває усі оголошення.;)
    Я знала що Воля пропонує можливість переходу - а не примусове переведення. Та навіть флаєри які я виймала з поштової скриньки вказували на можливість, а не примус, ось тому мене заїло.
    Подивимося цієї суботи, мають якраз людей переводити.

17. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

А мені якось однаково, яке в мене телебачення від Волі. Я жодного разу не дивився його(але в кабелі воно то є). Мені тре тільки інет, а телебачення примусово в нагрузку. А взагалі телебачення, в тому числі й цифрове, на мою думку, має бути безплатне. На тв ітак рекламою травлять, то нехай ті гроші тратять на те щоб цю рекламу донести до глядачів. А не ми самі платимо, щоб пів дня перед носом нам крутили прокладками і пральними порошками.
    Страшенно не люблю дивитися тв. Всі передачі які можу дивитися це Новини, бокс, футбол. Ще маю слабість до одного мильного серіалу, але його в ефірі ніколи не дивлюся, завжди тяну з нету. Тоді вже в зручний час і без реклами спокійно можна його переглянути.

18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

на один чи на 3 телевізори?
    дощик навряд чи. А от налипший сніг на тарілку може :) Та і то стосується навіть дорогих тарілок. Нє?

Цифровим? То далеко не бюджетні телевізори ;)
    Якщо питання стоїть між вибором кабельного і супутникового телебачення то в кожного свої плюси мінуси. В кабельному буде більше популярних каналів. В супутниковому багато закритих "загальних" каналів, зато один раз заплатив при встановленні а потім перешиваєш раз на пів року за 15-20 грн

19. redfox

redfox Well-Known Member

у меня дома 3 тв и кабельное правда каналов около 50. но все все равно не ссмотрим - максимум - 2-3, а все остальное - чанел серфинг!

20. Alex Kulko

Цікаво, а якщо оголошення важливе? Про відлкючення світла чи води, наприклад?

Якщо я не помиляюсь, то можливість вони пропонували давно. А тепер вирішили позбавитись старої техніки, якій місце у музеї. Що в тому поганого? Дійсна причина проблеми в тому, що телефонний оператор прогальмував і висловився некоректно. Хоча, мені здається, що це більше людський фактор...

а де твій аватар? :)