Цифрове телебачення

Тема у розділі 'Електроніка', створена користувачем Максим Великий, 8 гру 2009.

1. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

Звісно, що на тарілці за такі канали треба платити. Моєму малому страшенно подобається Малятко ТV та Cartoon Network. Я ж більше дивлюсь спортивні канали. От тільки з"явилась інша проблема - тепер тяжко поділити телевізор :)

2. Alex Kulko

Alex Kulko Well-Known Member

нещодавно, між іншим був у знайомого в гостях. В нього тарілка. Якось зловили свого сина (14 років) на перегляді арабського каналу відвертого спрямування. Щось на зразок сексу по телевізору :) Він не розпізнається як канал для дорослих, тому на нього потрібно ставити додаткові обмеження. Проблема тільки в тому, що таких каналів більше 50-ти на різних хвилях :))) От сиди і блокуй тепер :)

3. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

ну, відверто кажучи я не прихильник розглядати цифрове телебачення у розрізі доступу до фільмів для дорослих, хоча і такий варіант можливий. Більше того, завжди вважав, що телевізор окрім марнування часу більше нічого не дає. Тим не менше, малий почав дивувати цікавинками з Діскавері. Інколи навіть приносить у щоденнику дописи від викладачів за гарне володіння предметом "понад шкільною програмою". Приємно :)

4. Alex Kulko

Та що там малий. Я кілька разів сам на семінарах показував неймовірні зання з діскавері :)

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

такі канали не блокуються- їх просто видаляють

6. Alex Kulko

ну, значить видаляй. :) Зміст не змінюється - треба вбити час, щоб перелистати ВСІ О_о канали і видалити небажані.

7. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

Саме тим мені подобається цифрове мовлення - там можливо формувати індивідуальні пакети каналів. Навряд чи це буде впроваджено відразу, але згодом і ця опція буде доступна. Заплатив за улюблені канали і дивишся тільки те, що подобаєтьяс. Кльово!

8. Alex Kulko

Сьогодні між іншим натрапив на симпатичну панянку, одягнену в яскравий одяг з логотипом "Воля". Проводила опитування на тему цифрового тв. Кілька питань, я навіть не запам"ятав. Цікаво, навіщо це.

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в супутниковому ТВ так само можна пакетувати(меню тюнера дозволяє створювати папки з улюбленими каналами)

10. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

але у випадку з ліцензійною тарілкою все одно платити доведеться за всі канали, які пропонуються в пакеті (принаймні у моїх батьків так). Тоді як цифра дозволяє формувати саме цільові індивідуальні пакети.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в СТВ ви підписуєтесь на пакет каналів а які з них будете дивитись а які нє то вже ваша справа для провайдера головне шоб ви підписали договір мінімум на рік

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

подивіться ТУТ майже нема за шо платити 59 грн тому шо більшість з тих каналів які вони пропонують за гроші транслюються у відкритому вигляді

12. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

так про що і мова, що по суті ви платите за лишні канали. А цифрове мовлення дозволяє формувати пакети індивідуально. Хтось візьме 5, хтось 8, хтось 67. І кожен у різній комплектації.

Звісно, це не доступно зараз, але якщо така можливість є, то згодом з неї почнуть користатися. Загалом по цифровому тв можливостей надзвичайно багато. Деякі закордонні компанії кажуть, що цифра це не лише у 8 разів більше каналів, але й у 8 разів більше можливостей.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і можливостей теж але знову ж за гроші,уявіть ви були на роботі до 18,00 а в 15,00 показували хороший фільм у вас буде можливість подивитись його в 18,45

14. Alex Kulko

ну, це вже питання техніки. Колись цікаві фільми писали на відеомагнітофони. Тепер є можливість взяти тюнер, який зробить роботу відомагнітофона. :)

15. syavych

syavych копач

Але він має бути увімкненим в цей момент (ну і записувати звичайно). А цифра робить це за вас - трансляції кешуються провайдером

16. Alex Kulko

Цікаво, як Львів буде переходити на цифрове мовлення? З паралельними сигналами аналогу та цифри, чи з повним вимкненням аналогового сигналу?

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

умгу, і бажанно ввечері, тому що багато каналів в вечірній час переходять на трансляцію не зовсім дитячого напрямку. Я колись у сестри так переглядав понад 2000 каналів, щоб малі потім не лазили

18. Alex Kulko

Якщо не секрет, скільки часу зайняло? :)

19. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

На мою думку, немає сенсу переходити паралельними сигналами - більшість залишиться на старому і просто через власну лінь не захоче навіть спробувати цифру. Типу "мене і тут непогано кормлять". Мені здається, що потрібно оголосити конкретний день повного переходу на цифрове мовлення і тільки тоді такий перехід дійсно відбудеться.

20. Alex Kulko

може бути багато крику - не кожен в дійсності може отак відразу купити собі тюнер...

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)