Звісно, що на тарілці за такі канали треба платити. Моєму малому страшенно подобається Малятко ТV та Cartoon Network. Я ж більше дивлюсь спортивні канали. От тільки з"явилась інша проблема - тепер тяжко поділити телевізор
нещодавно, між іншим був у знайомого в гостях. В нього тарілка. Якось зловили свого сина (14 років) на перегляді арабського каналу відвертого спрямування. Щось на зразок сексу по телевізору Він не розпізнається як канал для дорослих, тому на нього потрібно ставити додаткові обмеження. Проблема тільки в тому, що таких каналів більше 50-ти на різних хвилях От сиди і блокуй тепер
ну, відверто кажучи я не прихильник розглядати цифрове телебачення у розрізі доступу до фільмів для дорослих, хоча і такий варіант можливий. Більше того, завжди вважав, що телевізор окрім марнування часу більше нічого не дає. Тим не менше, малий почав дивувати цікавинками з Діскавері. Інколи навіть приносить у щоденнику дописи від викладачів за гарне володіння предметом "понад шкільною програмою". Приємно
ну, значить видаляй. Зміст не змінюється - треба вбити час, щоб перелистати ВСІ О_о канали і видалити небажані.
Саме тим мені подобається цифрове мовлення - там можливо формувати індивідуальні пакети каналів. Навряд чи це буде впроваджено відразу, але згодом і ця опція буде доступна. Заплатив за улюблені канали і дивишся тільки те, що подобаєтьяс. Кльово!
Сьогодні між іншим натрапив на симпатичну панянку, одягнену в яскравий одяг з логотипом "Воля". Проводила опитування на тему цифрового тв. Кілька питань, я навіть не запам"ятав. Цікаво, навіщо це.
в супутниковому ТВ так само можна пакетувати(меню тюнера дозволяє створювати папки з улюбленими каналами)
але у випадку з ліцензійною тарілкою все одно платити доведеться за всі канали, які пропонуються в пакеті (принаймні у моїх батьків так). Тоді як цифра дозволяє формувати саме цільові індивідуальні пакети.
в СТВ ви підписуєтесь на пакет каналів а які з них будете дивитись а які нє то вже ваша справа для провайдера головне шоб ви підписали договір мінімум на рік ---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ---------- подивіться ТУТ майже нема за шо платити 59 грн тому шо більшість з тих каналів які вони пропонують за гроші транслюються у відкритому вигляді
так про що і мова, що по суті ви платите за лишні канали. А цифрове мовлення дозволяє формувати пакети індивідуально. Хтось візьме 5, хтось 8, хтось 67. І кожен у різній комплектації. Звісно, це не доступно зараз, але якщо така можливість є, то згодом з неї почнуть користатися. Загалом по цифровому тв можливостей надзвичайно багато. Деякі закордонні компанії кажуть, що цифра це не лише у 8 разів більше каналів, але й у 8 разів більше можливостей.
і можливостей теж але знову ж за гроші,уявіть ви були на роботі до 18,00 а в 15,00 показували хороший фільм у вас буде можливість подивитись його в 18,45
ну, це вже питання техніки. Колись цікаві фільми писали на відеомагнітофони. Тепер є можливість взяти тюнер, який зробить роботу відомагнітофона.
Але він має бути увімкненим в цей момент (ну і записувати звичайно). А цифра робить це за вас - трансляції кешуються провайдером
Цікаво, як Львів буде переходити на цифрове мовлення? З паралельними сигналами аналогу та цифри, чи з повним вимкненням аналогового сигналу?
умгу, і бажанно ввечері, тому що багато каналів в вечірній час переходять на трансляцію не зовсім дитячого напрямку. Я колись у сестри так переглядав понад 2000 каналів, щоб малі потім не лазили
На мою думку, немає сенсу переходити паралельними сигналами - більшість залишиться на старому і просто через власну лінь не захоче навіть спробувати цифру. Типу "мене і тут непогано кормлять". Мені здається, що потрібно оголосити конкретний день повного переходу на цифрове мовлення і тільки тоді такий перехід дійсно відбудеться.