До речі, а куди кролятина зригнула? Не видно і не чутно. Мабуть, за своєю стіною ховається від кацапів, яку побудував на кордоні? Сук@....Повісити б на першій гілляці і сказати шо так і було
Та у всіх них ("бувших") за кордоном гнізда, діти в Оксфордах - теж еліта підростає...Кролик тільки навідується в Україну позайматися політикою до Шустера на Свободу слова - полаяти владу Зеленського). Він у владі був набагато ефективнішим, ще б пак))
HR України - ловіть нову назву для майбутніх вакансій: Позаштатний арестович при офісі керівника. Вимоги: - майстерна робота з дедлайнами, - крінжовий набір раніше обійманих посад в різних конторах, - вміння прицільно насрати в душу всій компанії 1-2 словами.
Десь я читав: Журналістам з ОП прийшла відповідь на запит стосовно Арестовича. Виявляється, Арестович там не числиться ні в штатних, ні в позаштатних радниках. Карочє, він такий собі балабол
вакансію я придумав, коли побачив фрагмент одного з "телемостів" його з Фейгіним - він там в камеру показує посвідчення позаштатного радника (чи консультанта я не пам'ятаю) при офісі президента
мені, до речі, ця історія боляче нагадує совок у найгіршому його вигляді... був Богдан - оппа, Богдан хреновий, вигнали, зо всіх фото вирізали, теперь Єрмак те саме з Разумковим
Цей боєць, один з цілої бригади зміг вийти з мукачевського котла, давайте згадаємо його у своїх молитвах!
Безпека Чернівців тримається лише завдяки відвазі цього скромного чолов’яги! Орки навіть не думають туди рухатися, бо там він, цей вуйко! Ми не знаємо, хто ти, бо обличчя повністю не видно, але безкінечна слава тобі, воїне! Низький уклін! Дякуємо, що живий!