Опоблок заробив люлєй справедливо). Аж настрій покращився)) А Береза справжній комбат. Шуфріч, гніда путінська, досі купу українських газових свердловин має, а все за кремль виступає. Кульками блокував не він трибуну "НАТО-нєт!"? Коли вже ці вражини перестануть долю країни вирішувати??
А що? Ви проти Томоса? Проти перейменування УПЦ - на РПЦ? Чим не догодила влада? Чи брак ковбаси в холодильнику? А-а, розумію, вам шкода старе покоління... Не шкодуйте, вони отримали те, за що голосували за час незалежності - за комуністів Кравчука і красного дірєктора Кучму. Ну а тепер пожинають. Зарплата завжди приходить, але не зразу. Не вірите? Гляньте на прибалтів, вони вийшли з тої ж дупи, але голосували за інших і тепер мають достойнішу зарплату. Ну а висіти навколо ВР будуть тоді, коли прийдуть москалі... як після Крут. Народ, який не хоче своєї влади/армії, буде годувати чужу. Не я сказав.
Ну шо ви таке кажете??? Опоблок і ви одинаково не люблять теперішню владу. Ви по одній барикаді з ними.Чого вам так смішно?
Брехун знову бреше, коли ставить нам в приклад прибалтів. У них Президент в іншу країну летить рейсовим літаком, а у нас барига під час війни і при великому державному боргу оновлює і так роздутий президентський автопарк дорожезними машинами. Про зарплати вищих держслужбовців і керівників ДП в прибалтиці і у нас я навіть не хочу говорити...
Дякую за радість. Нажаль, часто не можу заходити. Сидіти ще боляче. Тому заходжу вкрай рідко. Взагалі комп майже не включаю
Повернувся... Завдяки Богу, небайдужим добрим людям і золотим рукам лікарів Отправлено с моего BV8000Pro через Tapatalk