Чужі - рідні...

Тема у розділі 'Діти', створена користувачем Luna, 11 лип 2010.

1. Зануда

Зануда така зануда

Оскільки процедура усиновлення триває певний час, то буде також можливість звикнутися з новим статусом, освоїтися з новою роллю.

2. lforum

lforum Member

це така велика відповідальність взяти чужу дитину. Адже будеш все життя відповідати за неї перед Богом та перед людьми і навіть пере самою собою. Але то одночасно таке щастя ощасливити бодай одну кинуту дитинку.

3. Forpost

Forpost Стоїк

взяти чужу дитину. то одночасно таке щастя ощасливити бодай одну кинуту дитинку.[/QUOTE]
    Родіть свою доведіть її до закінчення ВУЗу і всі бздури з голови як рукою зніме

Надіслано з мого GT-I8190

• Подобається Подобається x 2
  4. Перш, ніж проголошувати щось з такою категоричністю, подумайте, що не кожна жінка може народити дитину. З різних причин. А, навіть, якщо і народила, то чи будете дорікати, якщо захоче всиновити іншу?

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я думаю, що про тих, хто не може народити, і мова не йшла.

Я от не противник адопції, але й не абсолютний сторонник - одного час була ця тема в найближчому колі актуальна, то читала багато про це, в людей різного досвіду багато.

Вся проблема в тому, що коли дитина власна, то людина всі проблеми сприймає без згадок про те, що "цього могло й не бути", спадковість ітд.

Ну а про невиважений вибір шкода говорити - інколи "заводять", як котиків, не усвідомлюючи відповідальності, на емоціях.

• Подобається Подобається x 1
  6. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я хочу взяти участь в програмі "наставник". Усиновлення не потяну ще поки. Але це тільки і лише через фінансовий трабл.

7. Особистий вибір і моральна готовність. Не можна узагальнювати. Чи не бувають у кожного з нас періоди в житті, коли ми думаєм, що б було , як би... На мою думку, всиновити - важча моральна відповідальність , ніж народити саме через те.
    А щодо якості батьківства, так теж таки - чи не траплялись вам батьки, від яких хотілось би їх власнонароджених дітей відібрати? :sad:

• Подобається Подобається x 2
  8. Forpost

Forpost Стоїк

чи не траплялися вам діти,які народжені такими батьками ,які люблять і шанують їх(батьків) краще ,ніж ті кого в сраку цілювали

Надіслано з мого GT-I8190

9. gcib

gcib Member

100%
    Хоча б тому, що всиновити значно ваще ніж народити: поки позбираєш усі довыдки та пройдеш усі комісії... ;)

10. LORALINA

LORALINA New Member

Коли думаєш про усиновлення то подумай чи готові до нього твої оточуючі

11. Un.Known

То хто?

12. Olenall

Olenall миється в бані

мої знайомі взяли дитинку (не дивлячись ЗА та проти) а потім народилась своя, ось так, і всі щасливі.

• Подобається Подобається x 1
  13. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ой таким людям пам'ятники потрібно ставити за їхню мужність усиновити дитинку.Я б так напевно не змогла:scratch_one-s_head:

14. Low

Low Well-Known Member

Насправді для деяких людей усиновлення - це єдиний спосіб мати свою дитину.

15. Un.Known

Ви Капітан Очевидність прям )

16. Forpost

Forpost Стоїк

шо ві Львові ще не можна корпускулярно розмножуватися?

Tapatalk

17. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ну свою не свою,але мати точно.Я пишаюсь такими людьми:good:Бо все таки як не крути ,але гени дадуть про себе знати.І не відомо,що представляли собою батьки дитини.

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну, через 15-20 років розкажете нам шо з того вийшло, коли на сцену школи-універи-життєвий шлях вийдуть, не кажучи вже про ділення квартир.

а де твій аватар? :)