Додано через 12 хвилин Особливості цього фільму. Якщо пригадаємо попередні фільми Хижаків, Чужих, то завжди жертвами були - дорослі. Цього разу історія починається у лісі, і випадковими свідками падіння корабля хижаків стають батько з шестирічним сином. Обидвох убивають чужі. Притому, ми матимемо нагоду це спостерігати досить детально. Особливість друга, попередні фільми закінчувалися тим, що всім один одного переб'ють і відбудеться фінальний бій за участі головного героя і прибульця. Звісно людина перемагала. Тут не очікувано крапку ставить УРЯД =) Він скидає ядерну бомбу на містечко. Особливо запам'яталася фраза мешканки : "Уряд ніколи нас не обманює", а через пару хвилин бомба падає в саму гущу людей. Тепер про питання. Отож Хижаки - прототип космічних спартанців. Зміст життя - це полювання. Володіють унікальними технологіями:невидимість, лазерна самоприцільна зброя, інтуїтивний костюм ... Більш того, з початку фільму Хижак починає вистежувати Чужих по їх слідах, не видимих людському оку. Він помічає сліди в самих "трудна доступних местах" - а хижака який висить над його головою, або під ним на висячих східцях - уперто відмовляється помічати. Чого я чекав ? Звичайно хочеться більше дізнатися як про одну расу, так і про іншу. Але доводиться по крупинках збирати протягом фільмів =) Загалом екшен добротний. Дивитися тільки на великому екрані.
Відповідь: Чужі проти Хижака: Реквієм (2007) / Aliens vs. Predator Requiem Спасибі... Будемо чекати DVDRip Екранок на інфосторі вже багато, але шкода псувати враження
Відповідь: Чужі проти Хижака: Реквієм (2007) / Aliens vs. Predator Requiem Фільм раджу не дивитися взагалі . Це просто жах . Братам-режисерам вдалося зробити безтолковий і перемішаний екшин. Про сюжет мені важко сказати , бо я його там просто нема , але там є розкидані екши-сцени .
Відповідь: Чужі проти Хижака: Реквієм (2007) / Aliens vs. Predator Requiem Фільм не суперовий... але мені він сподобався набагато більше, ніж перша частина.
Відповідь: Чужі проти Хижака: Реквієм (2007) / Aliens vs. Predator Requiem Ех, прошу перепрошую, але на мою думку цей фiльм туфта туфтою. Добре що хоч безплатно по iнтернету дивилась, то не шкодую грошей. Я ВЕЛИЧЕЗНИЙ фанат серiй про чужих. Навiть першого Хижака часом передивляюсь на ТБ, i вже навiть перших Чужi проти Хижакiв був нiчо так фiльмець (тiльки я все хотiла щоб Чужi перемогли) А це... те саме що Термiнатор 3... Что к чєму нє пойму...