Чужі проти Хижака: Реквієм (2007) / Aliens vs. Predator Requiem

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Deus igrok, 10 січ 2008.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Додано через 12 хвилин
    Особливості цього фільму.
    Якщо пригадаємо попередні фільми Хижаків, Чужих, то завжди жертвами були - дорослі. Цього разу історія починається у лісі, і випадковими свідками падіння корабля хижаків стають батько з шестирічним сином. Обидвох убивають чужі. Притому, ми матимемо нагоду це спостерігати досить детально.
    Особливість друга, попередні фільми закінчувалися тим, що всім один одного переб'ють і відбудеться фінальний бій за участі головного героя і прибульця. Звісно людина перемагала. Тут не очікувано крапку ставить УРЯД =) Він скидає ядерну бомбу на містечко. Особливо запам'яталася фраза мешканки : "Уряд ніколи нас не обманює", а через пару хвилин бомба падає в саму гущу людей.

Тепер про питання. Отож Хижаки - прототип космічних спартанців. Зміст життя - це полювання. Володіють унікальними технологіями:невидимість, лазерна самоприцільна зброя, інтуїтивний костюм ...

Більш того, з початку фільму Хижак починає вистежувати Чужих по їх слідах, не видимих людському оку. Він помічає сліди в самих "трудна доступних местах" - а хижака який висить над його головою, або під ним на висячих східцях - уперто відмовляється помічати.

Чого я чекав ? Звичайно хочеться більше дізнатися як про одну расу, так і про іншу. Але доводиться по крупинках збирати протягом фільмів =)

Загалом екшен добротний. Дивитися тільки на великому екрані.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: Чужі проти Хижака: Реквієм (2007) / Aliens vs. Predator Requiem

Спасибі... Будемо чекати DVDRip :)
    Екранок на інфосторі вже багато, але шкода псувати враження

3. KruNdiK

KruNdiK New Member

Фільм раджу не дивитися взагалі . Це просто жах . Братам-режисерам вдалося зробити безтолковий і перемішаний екшин. Про сюжет мені важко сказати , бо я його там просто нема , але там є розкидані екши-сцени ;) .

• Подобається Подобається x 2
  4. Dendy

Dendy Active Member

Фільм не суперовий... але мені він сподобався набагато більше, ніж перша частина.

5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ех, прошу перепрошую, але на мою думку цей фiльм туфта туфтою. Добре що хоч безплатно по iнтернету дивилась, то не шкодую грошей. Я ВЕЛИЧЕЗНИЙ фанат серiй про чужих. Навiть першого Хижака часом передивляюсь на ТБ, i вже навiть перших Чужi проти Хижакiв був нiчо так фiльмець (тiльки я все хотiла щоб Чужi перемогли) А це... те саме що Термiнатор 3... Что к чєму нє пойму...

а де твій аватар? :)