Чупакабра у Львівській області.

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем консультант, 19 чер 2009.

1. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

А може він не такий вже і злий?))
    Може оце він?? :)

2. hrobak

hrobak Well-Known Member

той навряд чи перестрибне 3-метровий паркан. та і на кенгуру не дуже схоже, а очевидці кажуть - воно майже викапане кенгуру.

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дружина подивилася телесюжет на тему Чупакабри і їй відразу стало ясно: Чупакабру грають статисти, яких винайняв Балога, щоби нагнати жаху на селян і скупити дешево їхні землі.

Час покаже.

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

до речі - куди зник балога? і коли з’явилася оця біда - до його зникнення, чи після?
    і до речі, вішати портрети президента для відлякування шкідника - не пробували?

5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

• Подобається Подобається x 2
  6. консультант

консультант Дуже важлива персона

:haha:Я так і не зрозумів шо то, але шось прикольне.:)

7. hrobak

hrobak Well-Known Member

то Ви за чупакабру, та? і най їсть господарям кролів, стрибає через їхні паркани, ломить їм клітки, залякує псів, та?

8. Picasso

ну і будь тут мудрим що сказати. Скажу що від вчорашнього дня в партії зелених тому захищаю чупакабру- будуть закидати чому тоді про крілів не думаю. То як двійні відчуття коли твоя "любима" теща падає на твоєму новому мерседесі зі скали. Пропозиція 50/50 (тобто ні нашим ні вашим). Якщо вам шкода кріликів то принаймі возіть туди канапки, або дайте тварині наїстися. Ще добавлю що таким чином дбаю за дітей журналістів "Експресу" і "СТБ" оскільки не маючи сенсацій (відповідно і гонорарів) їхні дітки слідом за чупакаброю приречені на голодування. І буркніть хтось тут проти.

9. консультант

Ви забули добавити "Високий замок", "Новий час", "1+!", інші засоби масовї інформації та інтернет-форуми, зрештою самі очевидці та просто люди, які зазнали матеріальних втрат. Дивна у Вас логіка: якщо хтось говорить про щось, що в кінцевому рахунку викликає масовий інтерес, то це тільки через те, що вони та їх рідні не мають що їсти.

10. Picasso

ну по -перше я то писав на голодний шлунок, тому можливо і асоціації з їжею :)). А по -друге це ж треба спаплюжити так моє непряме меценатство дітям журналістів. По -третє, я про чупакабру читав лише в НЕТі, а по телеканалах і в газетах не бачив (тобто не звертав уваги на чергову роздуту байку), тому і навів неповний список. Чи в правилах товариства форуму зявився новий пункт перелічувати повні списки усякої фігні і давати лише повну вичерпну інформацію з серйозною міною сидячи перед монітором і насупленими бровами? Га? :))

11. консультант

Сприйнято та оцінено позитивно!:)

12. hrobak

hrobak Well-Known Member

не переживайте. вони і до появи чупакабри мали шо їсти, то й тепер не загинуть.

а щодо канапок - спитайте п.Консультанта, як він каже, шо чупа на підставних кролів та курей не реагує, то не думаю, шо їстиме канапки з якоюсь докторською кобасою чи голандським сиром. хіба спробувати наробити Михових кабачкових пляцків...:scratch_one-s_head:

13. консультант

Шо правда, то правда. Стосовно Михових пляцків не знаю. Якщо в ньому буде мак та конопляне масло, то може деяка чупакабра й поведеться на нього...
    Мене все одно чомусь мучить надія зловити живим. Навіть не знаю, шо вже придумати, але ця думка чомусь не покидає мене...:)

14. Picasso

угу.
    -Тату-у-у, а люди є?
    -Закінчились , жери сир :)))

• Подобається Подобається x 1
  15. hrobak

hrobak Well-Known Member

чому то надія має мучити, га? мучити можуть докори сумління, спогади, а надія має дати Вам стимул, нє?

16. Picasso

Є пропозиція. Одружуєтесь, молоденька дружина замовляє Вам зірку з неба і маєте над чим працювати не лише для себе а на сім'ю. Імовірність і одного і другого бажання одинакові. Нє?;)

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шановний Консультанте!
    А хто би зловив живим мого кота в Києві ? Вже рік, як він загуляв...
    Як згадаю його (та інших котів) витівки - Чупакабра відпочиває...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

тобто є надія, що не здохне у ваших руках...

але все одно його тре усипити... а то знову дасть дьору...

19. консультант

Теж правильно.:)
    Богу дякувати я вже давно одружений і дружину маю реалістку, яка зірок з неба не замовляє, а щось реально можливе. Хоч в більшості вона в мене не вибаглива, скоріш за все я завжди сам щось намагаюсь запрезентувати.
    Я Вас розумію.
    Щось треба думати.
    Вчора вирішити з друзями прочесати одну територію можливої дислокації тої чупакабри. Нашому дивуванню не було меж. Оводами, різними бомками та шершнями аж кишіло. На самій окраїні лісу, площею приблизно 50х50 м.кв. появилась якась посадка квадратно-гніздового методу. На кожному горбочку, який один від одного приблизно 3 м., було запхано по гілці з дерева, листя на яких вже зів"яло. Довго думали, що то посаджено, поки не напрапили на трьох незрозумілих
    осіб, із завернутими очима та незрозумілим українсько-молдаванським діалектом, які серед всієї тої комашні в плавках ніби то збирали малини, хоч малинами там і не пахло. Через кілька метрів в інших кущах помітили шалаш з березини, шомпура, пляшки з-під горілки, наполовину спалені в"язанки польових квітів та пластмасові пляшки з-під води з пропаленою діркою на дні. Після всього побаченого, ми зрозуміли, що це за посадка, тільки жалію, що не запитав, що вони використовують проти комах...:)

20. lisovyk

lisovyk миється в бані

це Кенгуру із Австралії)

а де твій аватар? :)