Чупакабра у Львівській області.

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем консультант, 19 чер 2009.

1. victorys

victorys позитивчик :)

нє....то не він, не схожий :pardon:
    А я тему ще раз перечитала:
    одне на думку спало: "глянув аватар, ржав" (c) levandivka

2. PARK

PARK New Member

по Інфо-Шок. сказали. шо чупабабара була завезена до нас з Пд. Америки. для полювання на неї г-н Балога. де він має ранчо. всьо вийшло з підконтролю. невідома істота втекла. голодна. і полює. сама. х-файли відихають. :ninja:

3. gryvul

gryvul Well-Known Member

О! То завше мусить бути або Медведчук, або Балога. Карма в тих закарпатських діячів така чи що?

4. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

навіть антирекляма є реклямою))... жи би нарід не забував своїх хероїв)

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Все. Полювання припинено. За три тижні я мав можливість переконатись, що чупакабра, якщо так можна назвати невідому істоту, має достатньо клепків. щоб не потрапити в пастку. Більш того, по телевізору чув, що її кров нічим не відрізняється від крові людини, а сама поведінка - це результат синтезу поведінки людини і тварини. Зрозумівши, що вона мудріша і хитріша від нас, я дав собі на спокій. Нафіга воно мені - по ночах не спати.:)

6. victorys

Як це?? Тут весь форум чекає поки ви нам ту чупакабру вполюєте, а ви так просто здались?! о_О Ми ж в вас так вірили! :dntknw:
    Хоч розкажіть якими методами ловили. А вдалось хоч побачити того звіра?
    Воно, нє?

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вікусь, та то ж кегуру якесь! ще й з яйками:mocking:

8. консультант

Ви вірили, а я взагалі був впевнений на 100%.:)
    Та який сенс писати про те, що не дало результату. Звіра ніхто з нас не бачив, зате якісь незрозумілий рев, чи виття чув добре. Коли ми сиділи в засідці на окраїні лісу, воно йшло прямо на нас. Чиїсь коні, які паслись неподалік, ще до наближення цього звіра почали фурчати, насторожено дивлячись в сторону шуму.
    Дві лайки та кавказька вівчарка спочатку нібито пробували гавкати, зате через кілька секунд забігли позад нас і взагалі гавкати перестали, лише тихенько скавчали. Не витримавши напрягу, ми з окриком рушили в його сторону, включивши ліхтарі та приготувавши рушниці для стрільби. У відповідь почути тільки неодноразове несамовите ревіння, що аж мороз по шкірі йшов та тріскіт від сухих гілок, яке воно ламало, втікаючи. Зі мною було два мисливці з 20-30-ти річними стажами, то вони такого ревіння ще в житті не чули. Не знаю шо то, але бажання бавитись в таке полювання більше не маю. Хто має бажання відчути екстрим, можете приїзджати, покажу Вам основні місця його можливого маршруту.:)
    :haha: Не знаю, що наші собаки зробили б з ним...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як це?

синтез людини і тварини мудріший за людину....

і не зрозуміло, воно шо? їсти перестало?

10. victorys

так сказано було, що на кенгуру подібне :)
    ага, голодне мабуть дай Боже. Подумало собі нащо мені тої мороки клітки ламати та кролів в рядки складати, перебюсь поки що якимись лісовими білками :mocking:

11. консультант

Мих, Ви не розумієте, читаючи все це, а я не розумію, будучи при всьому цьому.
    Чесно кажу, поняття не маю, що то за звір. В капкани не йде, у вольєр - ловушку з крілями не заходить, підставних кур з клітками не рухає. Скоріш за все він просто відчуває нас, тобто небезпеку для себе, тому не наважується підійти.
    А погуглив в інтернеті, там взагалі висунули версію, що ті чупакабри інопланетяни закинули. Поняття не маю, що то за звір, але він є...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

щоразу все важче в це повірити.....

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А Ви ще вірите?:eek:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звісно, що не вірю, але я чув, що воно існує незалежно від того, вірити в нього, чи ні.

15. консультант

Одна справа вірити слухам, інша справа розповіддям очевидців. Не знаю, кому ще можна вірити, якщо не вірити тим людям, які бачили того звіра особисто. Більш того, є випадки коли його бачило кілька чоловік одночасно і навіть діти. Знаю чоловіка, який живе біля лісу і має троє дітей. Його діти і сусідські минулого року разом бачили невелику мавпу на дереві в лісі, неподалік хатів. Коли прибігли з батьками, щоб показати її, тої мавпи вже не стало. Аліяс, хіба це реально, що в наших лісах живуть мавпи? :) Чи простіше просто не вірити?

16. hrobak

hrobak Well-Known Member

в одному шалено поважному виданні під назвою Інтєрєсная газєта №11 за 2009й рік є стаття аж на 2 (!) сторінки під назвою Душитєль тернопольскіх кроліков. там є дві як завжди незрозумілі фотки - дядько показує на клітку з виламаними дверцятами. ше там є купа свідчень, так би мовити, очевидців, та кілька коментарів, так би мовити, спеціалістів різних галузей - мисливців, природознавців тощо. світла та стаття мені на чупу не пролила зовсім.

а от що Консультант більше не полює - прикро. отак взяти і дозволити якійсь інопланетній істоті розгулювати лісами України і пити нашим вкраїнським кролям кров. ай-яй-яй.

17. "-Куме, Ви у гномиків вірите?
    -звичайно що ні!
    -а вони у Вас вірять."
    :crazy:

18. victorys

отожбо.. всьо "такби мовити" і жодних конкретів :pardon:

19. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

20. victorys

• Подобається Подобається x 2